+1 yılInstagram olmadan yaşamıyormuydu bu insanlar bu ne bağımlılık madde bağımlılığından farki yok insanlar kendilerini sosyal medyada göstermeye ne kadar düşkün olmuşlar klinik vaka olmuş insanlar farkında değiller yazik olmuş insanlığa hayatta en korktuğum şey alışkanlıklarımın esiri olmaktır benim keşke bütün sosyal medya platformları kökten kapansa ya da aşırı pahalı ücretli olsa insanlar bu bağımlılıktan kurtulsalar ne güzel olur.
42 Yorumla- +1 yıl
Vallaha ya ne instagrammiş ösmdlss
- +1 yıl
@Melezbirkız Facebook tiktok instagram gibi sosyal medya platformlari insanlığı bağımlı yaptı yetişkin insanlar oyuncağı elinden alinmis çocuklar gibi ağlıyor sinir oluyorum insanlığın düştüğü bu duruma gerçekten çok yazık insanlar ruya alemindeler ne zaman uykudan uyanacaklar 😒
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kusura bakmayın ama instagram artık çoğu insanın gelir kapısı oldu. Doğru mu tartışılır bana göre değil ama 2+2=4. Ev hanımları instagramdan ev yemekleri reklamı yapıyor veya yaptıkları el işlerini oradan satıyorlar. Yorumlarda "daha önce hayatımızda instagram mı vardı" diye bu durumun güzellemesini yapmasın kimse. Tiktok kadar çoluk çocuğu içine alan tehlikeli bir mecra dururken instagram kapatmak çok da mantıklı değil. Tiktok denilen yerde *kk örgütlenmeleri var yapmayın Allah aşkına instagramda bu tür sayfalar direk imha ediliyor ama tiktokta yayıldıkça yayılıyor. Ve daha da kötüsü insanlar instaya giremeyince bir çoğu tiktoka yöneldi. Korkunç
51 Yorumla- +1 yıl
Sana bastan sona katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek tutsaklık popüler kültürün dayattığı bu platformları kullanmaktır.👍🏻 Bu ve benzeri platformlarla uyutulan, yönetilen kitleler maalesef köle olarak güdülmeye mahkumsunuz. Kendinliğiniz yok, dayatılan algıları kukla gibi takip ediyorsunuz.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir Sosyal medyadan bilgi bulan edinen ilk insansın. İnsanların yiyip içtikleri boyları posları veya yalan yanlış zırvaları mı bilgi oluyor sana göre? Sosyal medyayı bırakıp bi kaç kitap oku tatlım. Kendin için bir hayrın olsun. Koyma akılla bir yere varamazsın.
Cevap sahibi+1 yıl@nehirolabilir İnsanlarla terbiyeli konuşmayı öğren de sonra sosyal medya kullanırsın. Ne oldu, 2 gün kendi teşhir edemedin diye mi böyle millete saldırıyorsun? 😆Ben sosyal medyadan bilgi edindiğimi iddia etmedim ki, sen ettin bunu ve bende bilgiyi medyada değil kitaplarda ara dedim. Cümleleri anlayamayacak kapasitede bir zavallısın. Ailene acıyorum. Annen olsam senden utanırdım. 🤮
- İnternet & Teknoloji konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılAçılır merak etme ancak bu Topluluk içinde ki iyi olmuş, oh oh kurtulduk diyen kim varsa yarın kendi özgürlüğünün baltalanmasina referans hazirliyo olacaktir diye düşünüyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
inşallah acılır ya
- +1 yıl
Bana bi acil yaz paranok
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, endişen çok normal. Instagram erişim engeli kalkarsa yakında açılır. 🍀
01 Yorumla- +1 yıl
kalkmaz ama artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki açılacak ticaret hacmi var o kadar gadası
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılInstagram dan çok insanların sosyal medya bağımlılık ortaya çıktı vee bence en gereksiz uygulama tiktokdu o kapansa daha iyi olurdu
74 Yorumla- +1 yıl
🖕🖕
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tuğberk_Bey yine yasaklama zihniyeti gel de çıldırma. Bak sen uygulama kapatınca o insanlar bitmiyor sadece başka platformlara gidiyorlar olay bu kadar. Yasaklamayla bir yere varılmaz şunu anlayın bi. Sen instayı kapay millet başka platformlar bulur veya yeni Instagram benzeri uygulama çıkar onu kullanırlar çözüm çok. İnsta kapanınca Instagram kitlesi "Instagram yok gibi" mi davranıyor? Hayır davranmıyorlar açılmasını bekliyorlar hatta bazıları beklemiyor vpnle giriyor:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar, kadınlar kendilerini erkeklere gösterme uğruna nasılda yana yakıla Instagramin açılmasını bekliyor açılsında bikini giyip erkekler dm atsın erkeksiz ilgisiz kaldirlar kuduruyorlar şuanda ilgisizlikten. Bu ne erkek aşkı ne kendini göster ilgi bağımlılığı ya git dışardan birini bul kendini instaya atıp 200 erkek takipciden beğeni toplamak daha kolay tabii
10 Yorumla
+1 yılHiç umut yok maalesef zamanında nasıl eurovisona katılmamak için inat edildiyse şimdi instagram kullanmamak için inat edilir. Bu böyle uzun bir süre ilerler. Bizde artık farklı platformlara yönelmiş oluruz.
10 Yorumla
+1 yılAçılmazsa açılmasın sorun değil, kendi yerli olan uygulamalarımızı kullanabiliriz. Yeni uygulama tasarlanır. Hayatımız instagram da geçmiyor ya?
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı. Kapatırken açıklama yapma gereği bile duymadan kapatanlar ne zaman açılacağı konusunda mi bilgi verecekler. Halka göre yönetim işte.
20 Yorumla
+1 yılDaha önce de dediğim gibi, hükümet aşırı ikiyüzlü. Nereden ne çıkacağı belli olmaz. Yarın da açılabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
artık acılmaz bence
- +1 yıl
Hiç belli olmaz. Ben bu hükümetten her şeyi beklerim. İran gibi anca k*pek gibi havlarlar, sonra bir sabah kalkarız, her şey eskisi gibi olmuş.
Bence büyük bir eksiklik değil. İnstagramda Atatürk’e, dine vs hakaret gırla ve bunu her gün görüyoruz. Sadece bunu yaptırma diyor. Yani evet güzel bir platform ama olmazsa olmaz değil
00 Yorumla
+1 yılKüreselcilerin denemesi pilot bölge Türkiye insanların özgürlerini kısıtlama sessiz kalındığı sürece basit tepkilerle bu kısıtlama her alana yayılacak
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Gerici yobaz kitle iyi ki yasaklandı demekle geçiniyor eminim diğerlerinden daha çok kulanıyorlardır bunlar. Ses çıkmadıkça yayılacak bu.
- +1 yıl
En basit yerden başladılar karbon ayak izi iklim kanunu öncesi deneme kısıtlaması. Örnek sen bu ay bukadar su kullandın limiti aştın bunun yüksek vergisini öde ya da sana su yok insanları hapsedip bezdirmek dünya insanı uyanmalı bu şekilde tepkisiz pandemi gibi köle zihniyetiyle sadece sonucu ölüm nüfus azaltması
+1 yılHerşeye razı olup siyasi büyüklerimiz diye cahilleri ilahlaştırırsan olacağı budur müstehak size
10 YorumlaKeşke hiç acilmasa diğer sosyal medya hesaplarıda kapansa
23 Yorumla- +1 yıl
Burası da sosyal medya burayaı da kullanma o zaman hadi.
- +1 yıl
Kapat bay bay
+1 yılAçılmasın ne olmuş yani insanlar bir beladan kurtulmuş olur
20 Yorumla
+1 yılAçılırsa da uzun bir sürecin ardından açılır diye tahmin ediyorum. Vpn ile yaşamaya alışsak iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok da tın hiç önemi yok.. sadece Instagram üzerinden satış yapan vergi veren insanların zararı uğraşması can sıkıcı
00 Yorumla
+1 yılYasaklama zihniyeti çözüm değil. Açılmadığı her gün 2 milyar tl zarar ediliyormuş öyle görmüştüm, üzücü. Yasaklanarak bir yere varılmaz.
00 Yorumla
+1 yıl15 bin takipçim vardı , çokta umurumda değil ))) elleri değmişken tiktokuda kapatsınlar
14 Yorumla- +1 yıl
Platform kapanınca o insanlar kaybolmuyor yeni platformlar arıyorlar şunu anlayın
- +1 yıl
Hepsini kapatsınlar , kazançlarına %80 vergi koysunlar , kıçını sallayarak 1 gecede 300-400 bin tl kazananlar var , devlet devlet olsa gerekeni yapar da maalesef devletimiz uyuyor
- +1 yıl
Rüyanda görürsün
- +1 yıl
Zaten sosyal medya kalksa beceriksizlerin çoğu aç kalır 😂
+1 yılBence instegram yerine tiktok kapatilsa daha iyi olucak gibi 🤦♀️
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ülkede binlerce kişi oradan geçimini sağlıyor, açılacağını düşünüyorum.
10 Yorumla10 Ekim de otomatik olarak açılacak arkadaşlar. AYM nin kararı bu yönde
11 Yorumla
+1 yılHiç umrumda değil açıkçası. Yeter ki Twitter'a bir şey olmasın. Orası önemli benim için iş için.
00 YorumlaAçılır açılır, biz nelere karşı çıktık da sonrasında çark ettik, buda düzelir.
00 Yorumla
+1 yılBir ben mi girebiliyorum normal mobil veri ile girilmiyor wiffi oluyor
014 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldin
- +1 yıl
Nereye hoş geldim 😂😂
- +1 yıl
Buraya
- +1 yıl
Ben 7 yıldır kullanıyorum burayı yinde hoş bulduk 😂
- +1 yıl
Sen Akhisar liydin deme
- +1 yıl
Yalızmi düşündüm yoksa
- +1 yıl
Evet manis Akhisar 😂Mustafa kiraz oğlu beklerim
- +1 yıl
Bende somadan fotodan tanidim
- +1 yıl
Bayandan beri yoksun ondan dedim
- +1 yıl
Sildim yine yükledim
- +1 yıl
Gelsem bakarmisin bana😂😂
- +1 yıl
Ebeyim senlik değil işim 😂😂
- +1 yıl
Bir çay olabilir mi
- +1 yıl
Sizce olabilir mi?
Yok gibi görünüyor ama kazanç sağlayanlar artırabilir
00 Yorumla
+1 yılVala bize açılmıyor bu şey😅bazen bildirim ve mesajlar geliyor millet giriyor
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 431 cevap paylaştı. Bazıları kapatılır diyor bazıları da geçici süre devam ediyor anlamadım.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılaçılmaz değildir de yaptrımlar gerekli taviz vermiyoruz ama işte geçer bunlar
00 Yorumla açılır eninde sonunda ama ne zaman orasını kimse bilmiyo işte
00 Yorumla
+1 yılWifi dns sini degistirin en azindan evde girersiniz
01 Yorumla
+1 yılVpn indirip girdim ama çoğu kişi artık aktif değil, tadı kalmamış oraların 😄
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı. 😂😂burda yasak değil sadece Türkiye de yasak miş
00 Yorumla
+1 yılBir an önce açılsın canı sıkılan bize sataşıyo hjk
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçılacak Türkçe bilen eleman arıyorlar temsilci olacakmış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyoo yarın açılıyomuş... BTK'da çalışan bi arkadaşım var çaycılık yapıyo orada... hemde kadrolu... o dedi. müdürüne çay verirken duymuş..
01 Yorumla- +1 yıl
Siz ciddi misiniz
- İnternet & Teknoloji konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılKökten kapansa da bu soruları artık görmesek. Yeter aw
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstagramsız duramiyor tipik türk kızı işte
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@redredrrd Instagram kapali olduğu için kimin şuanda kudurduğunu gayet iyi biliyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@redredrrd gel suratıma söyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTiktok dururken Instagram kapatmaları şov
40 Yorumla 3 hafta içinde açılır diyorlar.. umarım bu kadar uzun sürmez
01 Yorumla- +1 yıl
kim diooo gjagj
tüh bitkisel hayata girdik yazık sanki ananız babanız öldü
10 Yorumlaİyi oldu insanlar birz anlasınlar her şey sosyal medya değildir
00 Yorumla
+1 yıl10 ekimde acılacak ama ınsanlar akıllanır hareket etmese bakalım ne karar verecek o zaman
01 Yorumla
+1 yılBelki açılabilir, ama hiç açılmaz diye düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılAçılır diye düşünüyorum aksi halde çok saçma bir durum tiktok varken Instagram ne alakaysa.
00 YorumlaAçılmasın bak neler oluyor halk buna karşı sessiz kalmaz vpn de bir yere kadar ama
00 Yorumla
+1 yılYarın açacaklar konuştum ben Mznxnnddbj
10 Yorumlaumarım açılmaz kocaman bir çöplükten kurtulduk
20 Yorumla
+1 yılKapanmaz bence ya
01 Yorumla- +1 yıl
zor artık bence acılmaz
+1 yılMecbur açarlar
İyi ticaret dönüyor orada01 Yorumla- +1 yıl
kararlılar acılmaz artık sanmam
+1 yılOf ne abartiniz ya açılacakkk
05 Yorumla- +1 yıl
ama kararlı giibler sanki acılmıcak gibi duruyo
- +1 yıl
İnsanlar isyan eder Karşılarına almak istemezler
- +1 yıl
inşllah acılır
- +1 yıl
Ya ne isyan edecekler Allah aşkına ekonomi berbat buna bile isyan eden yok anca tweet atar bizim millet.
- +1 yıl
DÜZELCEK her şey zamani var instada gelir
+1 yılKpali olsun daha iyi
10 YorumlaHiç umrumda değil ya kapalı kalsın
10 Yorumla
+1 yılKapanması benim için iyi oldu
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 489 cevap paylaştı. Keşke tiktoku da kapatsalar iyi olur
00 Yorumlainstagram dönemi btti
00 Yorumla
+1 yılher şey yasaklanıyor artık çok şaşırtmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFilistinde bile instagram var yani
Bu RTE-de çok cahil ya
01 Yorumla
+1 yılOnun gibi başka uygulama lazım bize..
00 Yorumla
+1 yılOlan Influencerlara oldu desene.
00 Yorumla
+1 yılPara dönen yer kapatılmaz
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. açılacak Ortadoğu'da sular durulsun
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYarın mecliste konuşulacakmış
00 Yorumla - Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat