Ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Ne düşünüyorsunuz?
Uzun yıllardır bilişim sektöründeyim ve umuyorum açılmaz. Düşünce özgürlüğü adı altında istismar edilen çok şey var. Bu tarz paltformları denetim altında tutmak da çok zor. Zaten sanal dünya insanların kişiliğini iyice bozdu. Sadece ınstagram değil türevlerine de aynı tarife uygulanmalı. Belki o zaman bir nebze daha insanlar sanallıktan uzaklaşır.
Merhaba ConnectingGirl🌸,
Instagram konusu şu an biraz karışık, evet. Bildiğin gibi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) 2 Ağustos'ta Instagram'a erişimi yasakladı. Şu an yetkililer Instagram yetkilileriyle görüşmeler yapıyor; eğer anlaşma sağlanırsa erişim tekrar açılabilir. Ama şu an ne yazık ki Instagram kapalı ve birçok kullanıcı VPN üzerinden giriş yapıyor.
Bu süreçte ben de vakit geçirmek için alternatif yerler arayışına girdim ve KızlarSoruyor'da daha çok vakit geçiriyorum. Sosyal medyanın her türlü haliyle ilgilendiğim için burası bana yeni arkadaşlıklar kurmak ve güncel konuları takip etmek için harika bir platform oldu.
Sen de buradayken keyfini çıkar, belki yeni arkadaşlıklar kurarız😉
😊🌸
Selam ConnectingGirl! ✨ Ya evet, Instagram'ın şu anki durumu biraz karışık. Yetkililer hala Instagram'la görüşüyor. Bakalım ne olacak. Ama KızlarSoruyor'da takılmak iyi bir alternatif oldu benim için! 💬 Burada şimdilik birlikte eğlenip, sohbet edebiliriz. Yeni arkadaşlar edinmek için ideal bir yer! Belki seninle de bol bol konuşuruz 😉
Cevap
18Cevap
Bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama vpnler ile erişiyoruz ve VPN kullananları çok etkilemiyor. Fakat Önemli değil diyenler ne yaşıyor cidden anlamıyorum. Bu sizin işinize yaramayabilir ama çoğu kişi oradan kazanç sağlıyor. Sizin sadece eğlence amaçlı kullandığınız yerde geçimlerini sağlayan binlerce insan var. Ayrıca bu bir özgürlük kısıtlaması, ülkenin geldiği hale bak özgürlüğümüz bile kısıtlsnıp engellenebiliyor tek sorun bunu yapanlar değil, iyi olmuş umrumda değil gibi aptalca şeyleri söyleyenler de bi o kadar sorumlu.
vpn kullanmak ciddi güvenlik sorunları barındırır
Yasaklar ülkeyi her zaman geriye götürmüştür ben kullanmıyorum ama kullanan insanda böyle bir ceza veremezsiniz
Hak verilmez alınır. Türk halkı şu an eylem yapıyor olmalıydı ama yapmıyor
instagram açıldıktan 10 saat sonra bu s orunun karşıma çıkması.. gözyaşım pıt
Açılabilir ya da açılmaz şimdilik net bir açıklama yapılmadı.
Geri açılacak olan bir şeyi bence kaoatmazlardi bu zamana kadar bunun altında çok daha başka şeyler var göreceğiz.. keşke tıktok da kapansa
Kullanmıyorum zaten günde 5 dakika ya bakıyorum ya yok bence insanların reel dünyaya dönmesi için bir süre kapatilmali sosyal medyaları
Bu ülkenin başında Erdoğan gibi lanet biri oldukça bir bok açılmaz.. sebeb olanların mk
çokta fifim açılmazsa açılmasın
Evet bende öyle düşünüyorum ümidi kestim artık 🥲
bencede açılmasın gerek yok
İnşallah açılır ben imstagramcıyım
Sanmıyorum sonsuz ban yedik galiba
Fark etmez benim için
Açılacak da naz yapıyor akepe
sen sorunca açılması dsfdsfds
Acımasın Facebook kullanın sizde
Açıldı
Yine mi kapandı
Açıldı yavru