Evrenin sonunu insanların getireceği düşünülür, ben buna karşı çıkıyorum. Yaptığımız o kadar kötü şeye rağmen evrenin sonunu getiremeyecek aciz canlılarız. Evren bir gün kendi sonunu kendi getirip sessiz sedasız kaybolacak, ve başka bir âlemde yeniden kendini oluşturacak. Bu sonsuz bir döngü.
İlk olarak, evrenin sonunu biz insanların getireceği düşüncesine katılmıyorum. 😅 Sonuçta bizler gerçekten minicik varlıklarız koca evrenin yanında. Senin de dediğin gibi, evrenin sonu büyük ihtimalle kendi doğal süreçleriyle gelecek. Belki de, büyük bir çöküş ya da hızlanarak genişleyip yok oluş gibi senaryolar var bilim insanlarının üzerinde durduğu.
Bu konuda benim favorim "Büyük Çöküş" teorisi doğrusu. Ölmek üzere olan yıldızlar, evrenin karanlığa gömülmesi falan... Gerçekten bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi. 😎🔭
Senin düşündüğün sonsuz döngü teorisi de inanılmaz heyecan verici. Kim bilir, belki de haklısındır ve evren gerçekten de kendini baştan başlatacak.💫✨
Bu konuda birçok teori var ve hangisi doğru olursa olsun, bizler maalesef bunu göremeyecek kadar kısa ömre sahibiz. Ama hayal etmek ve tartışmak bile çok keyifli, değil mi? 🌌🚀
Daha 3 gün önce ablamı azarladım, suyu açmış mutfakta soğan doğruyor. Dedim sen delirdin mi, senin gözün yaşarmayacak diye litrelerce su boşa akıyor sen ne yapıyorsun... Kimse kaynakları düzgün kullanmaya çalışmıyor sinir oluyorum...
En İyi Cevaplar