Sizce Instagram uygulamasının ülkemizde kullanılmasının yasaklanması (toplumu olumsuz etkilemesinden dolayı) daha iyi değil mi?

Instagram uygulamasının topluma yararından çok zararının olduğu bir gerçek değil midir? İnsanların mutsuzluğunun en büyük sebeplerinden biri de sürekli başkalarının hayatını görüp mutsuz olması değil midir? Ben böyle olduğundan zerre şüphe etmiyorum. İnsanlar ilkokul arkadaşlarının bile lüks hayatını görüp ister istemez elinde olmadan üzülüyor. Hatta zengin olmasına bile gerek yok kıskanıyor insanlar ve bizde neden yok diyerek gereksiz yere anne babasını veya kocasını suçluyor. Huzursuzluk toplumda hakim oluyor. Sizce Instagram yasaklanıp ülkemizde kullanımdan kaldırılması daha doğru olmaz mı?
Evet katılıyorum kapatılmalı, ülkemizde yasaklanmalı
Hayır katılmıyorum, kapatılmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Kapatılmamalı diyenler size de doğrudan veya dolaylı yollardan zarar veriyor aslında, farkında değilsiniz. Şöyle iyice bir düşünürseniz anlarsınız yararından çok daha fazla zararının olduğunu..
Sizce Instagram uygulamasının ülkemizde kullanılmasının yasaklanması (toplumu olumsuz etkilemesinden dolayı) daha iyi değil mi?