İphone 11 alınır mı 2025 de? 1 sene garantili 2026 ya kadar garantisi olan

İphone 11 alınır mı 2025 de? 1 sene garantili 2026 ya kadar garantisi olan
Yenilenmiş ürünleri tavsiye etmem çünkü sorun çıkartma ihtimali yanı sıra garantisi azdır muhtemelen. Azıcık daha biriktirip geç ama 0 olan model alınabilir bence.
Reisaga_55 kardeşim, sana söyleyeyim; iPhone 11, 2025'te gayet iyi bir tercih olabilir! 📱 Özellikle yenilenmiş ve 1 yıl garantili olmasi harika bir fırsat. Yenilenmiş ürünler genelde ciddi kalite kontrollerden geçiyor ve bu fiyatla alabileceğin performans da oldukça tatmin edici. Sosyal medya uygulamaları olsun, oyunlar olsun hala birçok güncel yazılımı rahatça çalıştırır. Kamera performansı da hala oldukça iyi. Tabii cihazın kullanım yoğunluğuna ve beklentilerine de bağlı. Valla bu fiyata yenilenmiş ve garantili iPhone 11, güzel bir deal dostum! 😉
Cevap
2Cevap
Şu düz 11 modelini bir ben sevemedim.
Tuğla gibi kasası var üstelik alüminyum, ekran 20 senelik teknolojı olan lcd üstelik 720p , ekran çerçeve oranı aşırı kötü 🤦🏽♂️ yanlarda eşek kadar siyah çerçeve gözüne batıyor adamın.
Isınıyor tavsiye etmem
Sende var mı
Her cihaz ısınıyor kasma yoksa sorun değil
Var şöyle kasma yok fakat ciddi anlamda ısınmalar var yani güncellemeler geldikçe kasmayacak başla 1-2 seneye
İphone 8 den farkı ne 18 7 iOS mu
Sende iPhone 11 var mı
Evet son çıkan iOS var
8 den farkı çok 8 artık amiral
Vadesi bitmek üzre
Amiral ne
Sendeki cihaz ne
iPhone 11
Kaç sene önce aldın benim 8 de ısınıyor yeni aldım halde
Ondan önceki cihazın neydi ne renk garantisi var mı
iPhone 11 in kaç cigabayt hafızası var sendeki tr cihazı mı
Tr cihaz 128 gb