2019'da çıkan bir model olmasına rağmen 2023'te hala iPhone 11 alınır mı sizce?

2019'da çıkan bir model olmasına rağmen 2023'te hala iPhone 11 alınır mı sizce?

Merhaba🌟 Ben bir iPhone 11 kullanıcısı olarak "2023'te hala iPhone 11 alınır mı" sorusunu yanıtlamak istiyorum. Son model arayışında olmadan iyi ve güvenilir bir telefon arayışınız varsa bence iPhone 11'i yakından tanımanızda fayda olacaktır. Eski bir model olsa da fiyat performans olarak beklentileri karşılama oranını küçük görmemeliyiz. Öncelikle bahsettiğimiz modelin özelliklerinden de kısaca bahsedeceğim.
2019 çıkan bu model, Apple'ın en çok tercih edilen telefonları arasında yerini aldı.
Özelliklerini verdiğim iPhone 11'in kendi gözümden müşteri deneyimlerimi de ekleyecek olursam, 3 seneye yakın bir süredir kullandığım telefonumun pil ömrü hala %87'de. Normal bir kullanım göz önünde bulundurulursa hala şarjı tüm gün rahatlıkla gidiyor.
Kesinlikle daha uzun yıllar kullanacağıma inandığım bir telefon. Şu anda piyasada bu fiyata yeni model telefonlar da alabilirsiniz tabii ki. Burada sizin vereceğiniz karar Apple bünyesinde ve güvencesinde, güvenliğinden emin olacağınız bir telefon mu yoksa Android ekosistemi mi? Umarım açıklayıcı olmuştur. Şimdiden yeni telefonunuzu güle güle kullanmanızı dilerim.🫶
Cevap
16Cevap
Alınır bence
Apple, eski modelleri yazılım güncellemeleri ile kasıtlı olarak yavaşlatıp müşterilerini model yükseltmeye zorluyor. Buna uyananlar da artık Android tercih ediyor. 4 yıl önce çıkan iPhone bence alınmaz.
Alınır tabii neden alınmasın. Fakat önerebileceğim tek şey, 64 den uzak durun. 128 veya 256 alabilirseniz daha güzel olur
Aynen 128 olmalı bir telefon en az şu devirde. Zaten banka uygulaması cart curt doluyor hemen
daha ucuza daha iyi android modeller çıktı artık. iphone 11 modası geçti illa iphone olacak diye bir şey yok.
Alınabilir ama çok daha başarılı android modeller var
alınır ben aldım menunum
iPhone alınır her türlü seri telefon
Paranızı çar çur etmeyin, alınmaz.
iPhone'larda yıla pek takılmayın.
Alınır neden alınmasın
Alınır tabi niye alınmasın ki
Ben almam ama bütçe meselesi.
parası olan alır
ben aldım
8 plus bile alınır
13 pro max aldım çok güzel telefon