İnternet & Teknoloji Davet mesajı nasıl geri çekilir? nazliiiiii66 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birine mesaj attım davet gönderildi karşı taraf tarafından kabul edilince sohbet açılcak yazıyor. Attığım mesajı geri alamıyorum nasıl iptal ederim? Sağ tık mesaj gönderimi geri al yok normal mesaj gibi? Güncellemeler1 yıl Instagram uyg Davet mesajı nasıl geri çekilir? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Engelleyip bidaha açmazsan olur 0 0 Yorumla
Nolmuskine__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Engelleyip bidaha açmazsan gözükmez engeli kaldırırsan yine gözükür 0 0 Yorumla
SözlerŞerefsizOlduu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Mesajı geri alamazsın direkt engelle yanlışlıkla atmışsan 0 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 329 cevap paylaştı. gönderimi geri al var yav üşenmedim şimdi denedim 0 4 Yorumla nazliiiiii66 1 yıl İlet ve kopyala var sadece. Davet gönderildi yazıyor. Yorumla nazliiiiii66 1 yıl Normal mesaj göndermeden bahsetmiyorum. Ekli olmayan hiç yazismadigin birine mesaj göndermeden bahsediyorum Yorumla mode007 1 yıl valla bilmiyorum belki sürümlerimiz farklı Yorumla mode007 1 yıl tamam ne yazdığını okudum bende gönderimi geri al var Yorumla
ekspresso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl hangi platformdan 0 2 Yorumla nazliiiiii66 1 yıl Instagram apla Yorumla ekspresso 1 yıl Engelle geri alma yok maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Engelleyip bidaha açmazsan olur
Engelleyip bidaha açmazsan gözükmez engeli kaldırırsan yine gözükür
Mesajı geri alamazsın direkt engelle yanlışlıkla atmışsan
Mesajini gorup onaylamasi gerek
gönderimi geri al var yav üşenmedim şimdi denedim
İlet ve kopyala var sadece. Davet gönderildi yazıyor.
Normal mesaj göndermeden bahsetmiyorum. Ekli olmayan hiç yazismadigin birine mesaj göndermeden bahsediyorum
valla bilmiyorum belki sürümlerimiz farklı
tamam ne yazdığını okudum bende gönderimi geri al var
Mesajı silerek veya engelleyerek
hangi platformdan
Instagram apla
Engelle geri alma yok maalesef