Bu sorumu hemen yobaz insanların düşünceleri ile sorduğumu düşünmeyin. Soruyu sadece kadın bireyler için soruyorum nedeni şu erkekler günümüz dünyasında doyumsuzluktan dolayı yani kadın ne kadar iyi olursa olsun aldatıyorlar. Bundan dolayı sadece kadın bireylere soruyorum.
Sorumun detayına gelecek olur isek, sn arkadaşlar mantıklı olarak bir kadın evli ve çocuklu ve mutluyum diyor ise sosyal medyada neden aktif? tabiki her kadın aldatmaz bu bir gerçek ama aldatan kişi bir birey de hemen aldatmıyor bazı olaylar örgüsü buna sebep oluyor. yani bir aracı olabiliyor bazen. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
kullanabilir tâbii ama bence bir dozu olmali mesela eşi hesabina bakmak istese kimlerle konustuguna falan izin vermeli vermiyorsa aldatiyordur
benim de demek istediğim doz. çünkü insan zamanla birisi ile bag kurabilir ve ilerisinin bir seyler olmayacagı kesin değil
Bir gurup aldatıyor
Diğer gurup vakit öldürüyor
Bu herkesçe değil ama. demek istediğim aldatmayan bir birey de sosyal medyayı kullanabılır lakın bırısıyle cok vakıt gecırır olursa esı ıle bır ayrıl barıs veya kavga dönemınde duygusal bosluk olunabılrı yanı sosyal medya dırek aldatmaya aracı olmaz ama zamanla olabılır onu demek ıstıyorum
Aklını kullanabilen birisi eşini aldatmaz.
bu akılla olacak bırsey degıl demek ıstedıgım zaman ve mekan ayrımı önemlı. cok fazla kullanılıyor ıse fazladan bos bılgılerde ogrenebılır bırısı ıle zaman gecırıyor olabılır o yakınlasma ılk basta arkadascadır ya sonra? zaten aldatanların cogusu hemen ah ıh dıye baslamıyor
Evliyken eşimin karşı cinsle ne işi var bunu sorgularım arkadaşı veya konuştuğu olamaz.
Akılla olacak birşeydir bu tabi içinde kahvelik olana bahane çok.
dostum ıste bu yuzden sosyal medya kötu degıldır kullanım fazlalıgı kötudur dıyorum ya
Aksini iddia eden mi oldu
sondakı bahsettıgın cok ayrı madem ıcınde o kahvelık varsa o zaman nıye kahvesını anlamadın da evlendın derler
Kahve olan öyleyim demez davranışları belirler bunu ve çoğu insan sevgiliyken gerçek yüzünü gizler.
O yüzden aptllık edip evlenmeyin.
kankacım cok farklı dusunmuyorsun ama farklı yollardan ortak dusunuyoruz. esler eslıgını yapıp ev ıcınde de o etkılesım surerse aldatma olmaz sosyal medyaya bagımlılık olmaz.
Heyecan fantezi doyumsuzluk ( karaktersizlik) ..
Bu herkesçe değil ama. demek istediğim aldatmayan bir birey de sosyal medyayı kullanabılır lakın bırısıyle cok vakıt gecırır olursa esı ıle bır ayrıl barıs veya kavga dönemınde duygusal bosluk olunabılrı yanı sosyal medya dırek aldatmaya aracı olmaz ama zamanla olabılır onu demek ıstıyorum
Çok doğru, nedenini bilmiyorum ama merak ediyorum yapana sormak lazım neden diye
anladım. cevabın ıcın tesekkurler
Canı istediği için
Çok merak etme sen.