Güncellemeler
1 yıl
Play Store'dan uygulama VPN ile indirilirse , indirilmemiş gibi mi gözükür. En iyisi birkaç tane uygulamayı telefonuna indirip üye olmuş mu diye gmaili ile kontrol etmek 😂
Sevgilimin telefonunda VPN indirmiş olduğunu gördüm ve play store'da ona önerilen uygulamalar hep sesli, görüntülü sohbet chat uygulamaları. Ama yüklü olan ve yüklü olmayan uygulamalara baktığımda hiçbir sohbet programı indirmemiş daha önce. Acaba vpn ile play store Dan uygulama indiriliyor mu öyle mi yapmış çünkü önerilen uygulamaları hep sohbet tanışma içerikli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vpn indirsin nolacak tatlım herkes de var vpn. Sohbet uygulamaları içinde direkt ona sorarsan sama sorunlumusun der ondan dolayı yüklü bi şekilde yakalarsan o zmn manitana sor
Vpn ile indirip silmişse Google Play'de gözükür mü gözükmez mi onu soruyorum
kendı playınde gorunebılır kurulmus programlar dıe ama sonucta kaldırıyo ız bırakmıyo
ındırıyo kullanıyo sılıp kaldırıyo oyuzdende goremessın
Kesin dimi yani indirmese neden play storeda hep tanısma uygulamaları önerilsin
kesınmı garanti hemde capkın bırı degısık kısılerle fantazı yapıo demek senle cınsel yonden tatmın olamıyosa napacak sanala sarmıs enazından
vpn ile ph giriyodur asko
O int gecmisinde gorunuyor mu 2 3 kere yapmistım ailem gorür diye endiseleniyorum
Evet bazıları yasaklı Türkiye'de