Ben appstoredan bir tane vpn indirdim bu vpn biraz sakıncalı bir uygulamaymış ama ben indirdikten sonra herhangi bir tarayıcıya bağlanmadım yine bir sorun olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Yon bağlantı kurmadım o zaman sıkıntı olmaz diyorsun teşekkür ederim
yok yani kullanmaya devam et ama gizlilik önemli diyorsan n0rd vpn gibi bişey kullanman lazım paralı ama biraz tuzlu onlar da ben kullanıyorum 2 yıllık 60 euro ya aldım
Ben de öyle. Arada bir hesaplarım çalınabiliyordu önceden. Ruslar instagram hesabımı çalmışlardı geri aldım sonra bi kaç daha önemsiz hesaplarım çalındı o kadar. Şantaj yapan falan olmadı şuana kadar :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olmaz keyfine bak sadece dısarı cıkartıyor seni ücretsiz sürümler şifrelerine dikkat et yeter
İşte şifrelerimden şüpheliyim sence çalınmış mıdır
Hiç kullanmadım sadece indirdim uygulamayı açtım ama bağlanmadım sonrada sildim
bağlantı kurmadıysan problem yok güvendesin
bedava vpn yasaklı sitelere girmekten başka hiç bir işe yaramaz. Bilgilerini satar. Gizlenmek istiyorsan paralı vpn kullanmalısın.
Herhangi bir şifreme felan ulaşabilirler mi ben uzun zamandır kullandım bir şey olmadı çünkü
ulaşabilir. bir şey olmaz da olmayacağı anlamına da gelmez bu
Sadece bu indirdiğim hakkında kötü yorumlar vardı ama dediğim gibi indirdim uygulamaya girdim bağlanmadan sildim
Peki şu an yapmam gereken bir şey var mı ne yapabilirim
yok yani kullanmaya devam et ama gizlilik önemli diyorsan n0rd vpn gibi bişey kullanman lazım paralı ama biraz tuzlu onlar da ben kullanıyorum 2 yıllık 60 euro ya aldım
Teşekkür ederim ben buna bir bakayım
şu an biraz korku var açıkcası ama bir şey olmaz diyorsanız içim biraz daha rahat
önemli bi işle uğraşmıyorsan çok da şey olmaz ama yarın bir gün herhangi bir hesabın çalınabilir veya bilgilerin korsanlara satılabilir sızdırılabilir
Yoo çokta önemli bir işle uğraşmıyorum aslında sıradan iş yani yani bir de şu var bu zamana kadar zarar gelmedi gelmez diye de düşünüyorum yani
Ben de öyle. Arada bir hesaplarım çalınabiliyordu önceden. Ruslar instagram hesabımı çalmışlardı geri aldım sonra bi kaç daha önemsiz hesaplarım çalındı o kadar. Şantaj yapan falan olmadı şuana kadar :D
3 yıldır ücretsiz kullanıyorum sorun yaşamadım yaşarsam da şans derim
hayırlısı
Yorumlarda genelde netflix çalındığı söylenmiş onda da şu an bir problem yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!