Çin, dünyanın ilk 6G saha test ağını kurdu. Teknolojik gelişmeleri takip ediyor musunuz?
Çin, dünyanın ilk 6G saha test ağını kurdu. pic.twitter.com/LBLAZUN8UG
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 21, 2024
Çin, dünyanın ilk 6G saha test ağını kurdu. Teknolojik gelişmeleri takip ediyor musunuz?
Çin, dünyanın ilk 6G saha test ağını kurdu. pic.twitter.com/LBLAZUN8UG
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) July 21, 2024
Teknoloji, kullanıldığı yere göre iyi ve kötü. Tıpkı şu an gündemi en çok zorlayan "yapay zeka" gibi. Aslında şu an gösterdikleri kadar "zeki" olmayan "yapay zeka" teknolojisini neden bu kadar pompalıyorlar dersiniz? Teknoloji tarihinde, güç ve hırs düşkünleri neredeyse her zaman bu gelişimi ve kullanımı elinde tuttu. Elektrikli araçların mecbur kalıncaya kadar ertelenmesi gibi. Çağımızda kablosuz enerji ve iletişimi Nikola Tesla keşfetti ama hala, onun keşfettiği hale neden gelmedi? Bu arada Çin'de global çetenin güttüğü bir ülke, kimse aldanmasın. Ve neden 7G değil de 6G diye araştırmak lazım, çünkü artık güncel bir çok cihazda 7G teknolojisi mevcut.
Hanımefendi ben evimdeki yüksek voltaja karşı bunların bir voltaj regülatörünü aldım beyaz eşyaları korumak için adamlar yapmış gerçekten o kadar faydalı ki anlatılmaz yaşanır adamlar teknoloji alanında bizden kat kat daha üstün
Cevap
44Cevap
Biz geçtiğimiz zaman internet paketimiz hemen bitiyor gadası
Ben ediyorum evet güzel bir gelişme
Ülkemiz bunlarla pek ilgilenmiyor. Geçenlerde vaaz veren bir imam veya din alimi olarak düşünülen bir kişi savaş meydanında bir askerin kopan başını elinde tutup o halde cihada koştuğunu anlatıyordu. Biz daha çok bunlara inanıyoruz, teknoloji 2. planda. Çin de yaşayan arkadaşlara kutlu olsun.
İngiltere ve Çin Dünyayı Tehdit ediyor. Siber İnternet Ve Mobil Ağlarla ilgili Bi takım Değişiklikler yapmışlar. Tüm Dünya ya İnternet ortamı ve Mobil telefonlar dan da, Saldırı Yapıyor. 4 gün önce Haberlere konu oldu bu. Sizler Uykunuzda Uyuyun Bakalım.
Harika kutluyorum çok sevdiğim bir hocamı gönderdik çine 6g çalışması için tr ye 10 seneye gelmez ama büyük yenilik
Çin safi kolpa.6g derken eski teknolojiden devam ederler. ne gibi bir katkı sağlayacakmış onu da söylesinler bari.
Ediyoruz ama Türkiye'de 3G bile kullanılamıyor bazı noktalarda onun için devasa yatırımlar gerekiyor.
Evet yakından takip ediyorum. Fakat Türkiye de 5G henüz kullanıma geçmeden bazı ülkeler 6G yi kullanmaya başladı:)
Çin ilerlesin biz daha geriden geliyoruz bu kafayla da zaten ilerliyemeyiz
Hanımefendi ben evimdeki yüksek voltaja karşı bunların bir voltaj regülatörünü aldım beyaz eşyaları korumak için adamlar yapmış gerçekten o kadar faydalı ki anlatılmaz yaşanır adamlar teknoloji alanında bizden kat kat daha üstün
Takip eylemeye çalışıyorum. Kuantum bilgisayar geleceği basıl şekillendirecek merak ediyorum.
Türkiye'de ortalama internet hızına bak bir de 😂
Biz daha 5G diyoruz en pahalı internet ödüyoruz
Çin geleceğin yıldızıdır.🇹🇷🇨🇳🇹🇷🇨🇳🇹🇷🇨🇳🇹🇷🇨🇳🇹🇷🇨🇳🇹🇷🇨🇳🇹🇷🇨🇳
Yok ben daha sakızın oruc bozup bozmadığını merak ediyorum
Biz 4G ile problem yaşıyoruz güncel olarak baz istasyonlarının tamamına bile yayılmış değil.
Ediyorum. 30 sene sonra biz de geçeriz umarım 6 G ye.
5 g ye ne zaman geçtiler kullandilar şimdi 6 g ye geçiyorlar 10 yıla kalmaz abd yi sollarlar
6g mi ben henüz 5g kaldım ve çok fena internet harcıyor sakın kullanmayın😂😂😂ajmzmspwpfnxmalw
Ben 6G falan bilmem benim ki çekiyor mu çekiyor tamamdır 😀
Çok takip etmiyor aşırı bilindik bir hale geldikten sorma haberim olur genelde
Daha 5gyi verimli kullanamıyoruz bildiğim kadarı ile en azından TRde
Tek takip ettiğim teknolojik gelişme iphone un çıkardığı yeni model
Ben 3 G den devam..😅
Biz ancak haberlerini okuruz böyle.
Biz kaç yıl geriden geliyoruz sayamıyorum bile
Çok hızlı ilerliyor her şey
altyapı var mı o önemli
Türk’ler verir parayı getirtirler
Vayy ggtunuusiikkdiklerimee bak sen 🤣🤣🤣😂
Pek takip etmiyorum
Ben 4,5 g de kaldim Çin 6 g de 🙄
Valla biz daha 3g yi bulamadık hayırlısı
Teknolojinin hızına yetişemiyorum 3g de kaldım ben
Canlı canlı pişirecekler insanların beyinlerini..
5 g alışamadık
Teknoloji konusunda Çinlilere hayranım
Biz daha 5 g geçemedik
Onlar üstün devlet her şeyi yaparlar.
alamıyorum niye boşuna takip ediyim
Nerden edeceğimi bilmiyom sahi nerden takip ediyim
Etmiyorum bu aralar
evet okudum bunu
Beynini yakacaklar insanların
Biz daha 4 g deyiz adamlar uçuyor awka
boş iş
Hanımefendi ben bunların ürününü aldım siz neden bahsediyorsunuz adamlar bizden teknoloji alanında kat kat üstün Sen tik tok izlemeye devam et
@Konya_Beyefendisi42 ahaber izle sen
Senin gibi bir hanımefendi neden böyle bir şey söyledi anlamıyorum
Metehan kuduruyor mezarda
Yetişemiyorum artık
Biz 4 g nin çektiği yere şükür ediyoeuz
Etmiyorum
Ederim
etmiyorum
Yetişemiyorum
Etmiyorum
:) Hic sasirmadim
Geleceğin patronu Çin