Mümkün olduğunca hemen cevap vermeye çalışırım. Yeter ki mesaj sesini duyayım bildirimi göreyim. Ama uyuyorsam ya da iş yerinde olduğunda tünelde isem işim bu çünkü o zaman cevap veremiyorum.
siz onlara ayar oluyorsunuz da onlar da bize ayar çekiyor biraz geç yazınca. sanki mesajların başında bekliyoruz memur gibi. ama hemen cevap verince sanki gerçekten bekliyormuş gibi oluyor. tuhaf bir durum
İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
karşımda ki kişiye bağlı. yani sevdiğim değer verdiğim biriyse evet hemen dönerim ama o an müsait değilsem ki olmayabilirim normaldir. o zaman hemen dönemem doğal olarak.. ve bunu anlatırım daha sonra o kişiye
Müsait değilsem , bunu belirtirim. Konuştuğum kişiyi beklenti içerisin de bırakmam. Yani bunu ifade ederim. Müsaitsem zaten konuşmayı devam ettiririm. Aksi bir durum da bunu karşı tarafa bildiririm.
Ya konuşuyoruz. O an başka bir şey yapıyorum 5 dakika yazmadım diye üst üste yazıyor. Nerdesin, geç yazıyorsun falan. Telefonu alıp kafasına geçiresim geliyor
Evet veririm. Eğer bir süre vakit geçtiyse aradan nedeni vardır. Mesela babam çağırmıştır acildir ondan gitmişimdir. Söylerim zaten. Onun dışında bilerek geç cevap vermem.
İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Müsaitlik durumuma bağlı ilk fırsatta cevap veriririm. Birine yazdıysam da cevap vermesini beklerim üstelemem işi vardır görünce ya da müsait olunca yazar zaten.