Rahatsız ediyor, aradığım kişi kötü biri onu bu saatte rahatsız etsem de bir şey olmaz diyor. Numara değiştirsem farklı şekilde musallat olabilir kendimden uzak tutmam için napıcam?
Ona bilerek kötü davrandığım dönem oldu benden uzak dursun diye kötü biri değilim. Polise git falan demeyin o tür şeylerden zerre korkmuyor.
Ona bilerek kötü davrandığım dönem oldu benden uzak dursun diye kötü biri değilim. Polise git falan demeyin o tür şeylerden zerre korkmuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O tür şeylerden korkmuyorsa, gusül abdestini alıp kefenini giyerek kapının önüne uzan yavrum
Şikayet edenler de öldürülmüyor mu? Adam diyor ki vereceği ceza uzaklaştırma bana bişey olmaz. Babası emekli subay daha önce babası cinayet işlemiş bide oğlunu bıçaklamış. Dışarda şu an
Bu dünyada biri birini öldürmek isterse, öldürür. Olabildiğince insanlarla iyi geçin, partnerlerini de iyi seç, kadın veya erkek fark etmez
Takıntılı biri bu işte. Uzaklaştıramıyorum çözüm arıyorum başkası gibi tanıttım kendimi yanlış numara dedim farklı nodan yazınca
korkmasa da gitmen gerekiyor yoksa bu işin sonu cinayetle biter
Engelle
Muska tak