3 gün önce tanımadığım bir numara "naber" diye mesaj attı

şimdi benim çok sevdiğim aşık olduğum bir adam vardı kısaca yazayım.ben onu çokk sevdim ama o önce umut verdi,adım attı,hayır olmaz falan demedi sonrada geri çekildi benden bekledi,tabi bu süreçte ben de ondan beklemiş oldum ilgiyi falan.ama olmada sonradan da.olucağı yoktu demek.kısmet.ama genede sohbet etttiğimi bir insan olarak onunla kötü bi şekilde tartışmam beni üzdü.ikimiz de birbirimizden öyle sözler söylemeyi beklemezdik.bir anlık sinirle.ama hata ondaydı.şimdi bu tartışmadan sonra bitti yani arkadaş bile olamadık.koptuk tamamen.beni 1 hafta sonra bir kız aradı.işte dalga geçtiler resmen kesin onlardı.neyse 3 ay oldu tabi o telefon geleli.sustum ben konuyu kapattım çünkü artık..ona da bişey demedim aratan senmiydin falan diye umursamak istemedim onu.

şimdi 3 gün önce benim telime tanımadığım bi numara naber diye mesaj attı,bende bunu annemden aradım özelden,kimsin dedim ben yusuf dedi,ama sanki restorant tarzı bir yerdeydi neyse kapattım ben yusuf diyince tanımıyorum çünkü yanlışlıkla bana mesaj atmıştr diye düşündüm.ama dünde günaydın diye mesaj atmış bu sefer toplu mesaj atmış ama..ben bu kişiyi tanımıyorum ama benim sevdiğim çocuğun adı Özgürdü.bende aradım bu sefer o numarayı,çocuk alo dedi,ben kimsin sen dedim, sonra teli bi kıza verdi,kız diyoki adını söle ben diyorum sen söle,ama sanki restorant tarzı biryerdeler bunlar birsürü insan sesi çatal sesi falan vardı.kız bana öf yanlış olmuştur kapa ya dedi bende sen kapa salak dedim , kızdım öyle bi diyişi varki havalaı havala mal.kapadım teli sizce kim olabilir bu ? neden çocuk teli bu kıza veriyor?

Millet bana acil yardım edin...lütfen :(
3 gün önce tanımadığım bir numara "naber" diye mesaj attı