Sorduğum soru inan benim için çok önemli, çünkü 1 yıldır YouTube için içerik üretiyorum ve açıkçası uzun videolarım izlenmiyor.
Bu konuda kamera karşısına çıkmam daha faydalı olacak diye düşündüm. Fakat ne kameram ne mikrofonum, en önemlisi de videolarımı anlatırken profesyonel gibi gözükecek bir arka planım yok. Bu konuda müsait bir odam var, ama en ucuza bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum.
Benim annem hastanede çalışıyor. Ameliyatlarda kullanılan yeşil bezler olur ya, hani ondan getirdi bana. Koydum arka plana, video çektim. Sonra videodan kendimi ayırınca etrafımda ufak yeşillikler kaldı, yok edemedim onları. Açıkçası umutsuzluğa düştüm. Ama bunu bir şekilde yapmam gerekiyor. Bir de metin okurken nereye bakarak konuşuyorlar onu merak ediyorum. yani kameraya bakarak 3-4 dakika boyunca konuşuyorlar o kadar metni ezberlediklerini sanmıyorum. bir yerden okuyorlar ama hem kameraya bakıp hemde nasıl okuyabiliyorlar. Lütfen yardım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden eglenceli bir ekip kurmuyorsun boylece izlenmen artar ve özel bir konsept bulsan güzel olur ve metni ezbelermeyip samimi olsan bir şey ezberlediklerini sanmıyorum ve arka plan bir koltuk bir sehpa yani oturma odasında çekemez misin ve ya boyle bir yer bulamaz misin hic akraba olsun başka bir yer olsun zaten izlenirsen para kazanirsin ve kendine bir ortam kura bilirsin
Cevap için teşekkür ederim. ama gizem ve tarih içeren bir kanalım var zaten. Benim çektiğim konsepte milyonlarca izlenenler var. ama adamlar biraz profesyonel takılıyor. onu da geçtim. num anlatıyor diye bi kanal var. çocuk sadece arka plana siyah bir şey koymuş veya siyah bir kabinin içerisinde öyle video çekiyor. O oldukça masrafsız geliyor. ama onu bile nasıl yaparım bilmiyorum. evde yalnız yaşadığım için ev müsait ama düzenleme nasıl olmalı bilmiyorum. dediğim kanala bakrsan anlarsın
Güzel bir içerik o zaman anlatacağın şeyleri heyecanlanıp unutursan diye bir deftere yaz ve kameranın hemen arkasına koy ki unuttuğun zaman okuya bilesin ve arka plana bir siyah örtü asa bilirsin perdeye tutura bilirsin ama istersen bir koltuk bir sehpa sehpa üzerinde sıcak bir çayın arkada bir kaç bitki olması ve ya dekor olması daha da güzel olacaktir başka bir oradakı eşyaları getirip geçici sureligine oraya koya bilirsin ve sindi bakacağim senin kanalının ismi ne
tarihsel bypass
Metni kamerayı koyduğun yerin üstüne asabilirsin
denedim ama videoyu izleyince kameraya değil, farklı yere baktığım belli oluyor