Youtuber stüdyosu kurmak istiyorum ama maddi durumum oldukça yetersiz Hangi malzemeler lazım en ucuza nasıl bulurum bilmiyorum?

Sorduğum soru inan benim için çok önemli, çünkü 1 yıldır YouTube için içerik üretiyorum ve açıkçası uzun videolarım izlenmiyor.

Bu konuda kamera karşısına çıkmam daha faydalı olacak diye düşündüm. Fakat ne kameram ne mikrofonum, en önemlisi de videolarımı anlatırken profesyonel gibi gözükecek bir arka planım yok. Bu konuda müsait bir odam var, ama en ucuza bunu nasıl halledebilirim bilmiyorum.

Benim annem hastanede çalışıyor. Ameliyatlarda kullanılan yeşil bezler olur ya, hani ondan getirdi bana. Koydum arka plana, video çektim. Sonra videodan kendimi ayırınca etrafımda ufak yeşillikler kaldı, yok edemedim onları. Açıkçası umutsuzluğa düştüm. Ama bunu bir şekilde yapmam gerekiyor. Bir de metin okurken nereye bakarak konuşuyorlar onu merak ediyorum. yani kameraya bakarak 3-4 dakika boyunca konuşuyorlar o kadar metni ezberlediklerini sanmıyorum. bir yerden okuyorlar ama hem kameraya bakıp hemde nasıl okuyabiliyorlar. Lütfen yardım.

Youtuber stüdyosu kurmak istiyorum ama maddi durumum oldukça yetersiz Hangi malzemeler lazım en ucuza nasıl bulurum bilmiyorum?