Böyle bir Tweetle karşılaştım. Gerçekten kızlar böyle mi düşünür? Halbuki ben tercihen Android kullanıyorum ve şu an kullandığım telefonu iPhone'dan daha pahalı satın almıştım. Ne düşünüyorsunuz?

Böyle bir Tweetle karşılaştım. Gerçekten kızlar böyle mi düşünür? Halbuki ben tercihen Android kullanıyorum ve şu an kullandığım telefonu iPhone'dan daha pahalı satın almıştım. Ne düşünüyorsunuz?

Bizim bile konuşmamızı sagladığı için iyi reklam eminim bu reklamdan para kazanan kişiler ısırılmış elmanın senbolizim anlamını veya şirketin kazancının bazen bebeklerin üstüne atılan bonbalarda kullanıldığını bilmiyordur. Kızın aldığı paranın miktarını bilmiyorum fakat burada yorum atan çok güzel kızların bazılarının aynı yorumu atıp 3 milyon yani 40 adet 15 pro max almaya yetecek parayı elinin tersiyle yiteceğini zannetmiyorum. Bu firmaya boykot yapmayıp övmeye şakşakçılık yapmaya devam edin dostlar...
telefonlara göre erkek seçen kadınlara kendini beğendirmek için mal gibi iphone alırsan, zeka eksikliği yüzünden zaten çekiciliğin sıfıra iner. bunu göremeyen cahil ve özenti kadınlarla vakit kaybetme. hak ettiğini bulamadığın için hak etmediklerinin peşinden koşmak çok büyük bir hakaret kendine.
Cevap
21Cevap
Herkes için demiyorum ama gösteriş yapsın mal varlığını belli etsin zenginliğini anlayalım diye düşünenler tercih edebilir. Telefona göre çekicilik bence saçma. Dediğiniz gibi Android kullanmayı seven de olabilir İos'a göre. 2. olarakta nasıl desek ki sonuçta herkes eşit şartlarda büyümüyor kimisi varlıklı aileden gelirken kimisi sıfırdan başlıyor ekonomik şartları eşit değil. Son olarakta elinde telefonu varsa sırf almak için almayan veya gösteriş meraklısı olmayandır. Farketmiyor telefonu bence önemli olan sevdiğinle iletişim kurabilmektir. Tabi ben şunu isterdim imkanı varsa 3-5 binlikte olsa bir telefonu olursa iyi olur sosyal medyadan konuşmak için foto video göndermek görüntülü konuşmak için dışarıda fotoğraf çekiliriz bu tarz şeyler için akıllı telefonu olursa iyi olur markası fiyatı önemli değil.
Telefon markası ve modeline bakarak insan seçiliyorsa karakter seviyesi güney kutbu ile yarışır eksilikte. Merhametli güzel ahlaklı insan hangi marka kullanıyorsa sorun olmaz.
Ben de apple sevmiyorum ama buna göre insana değer atfetmek saçma.
@barney33 Adalet olan bir ülkede yaşadığını düşün. Refah yüksek. Ama bir kaç aç gözlü insan durumlarının diğerleriyle eşit olmasına rağmen (fakir, aç ve evsiz olmaması) bir şeyler çalıyor. Bu insanların yaptığı hırsızlığa istinaden adaletteki hükmü nedir? Hapse girer değil mi ya da ağır bir ceza verilir ki diğerleri de yapmasın? Budur çünkü adil olan. Hırsızlık yaptığı halde toplumda dolaşmaya devam etse bu adil olur mu? Çünkü diğerleri kendi emeklerini yerken bu insan çalıyor.
Suç işleyip işlememek sana kalmış. Suç işlersen sonuç belli.
Eminim ki 15 pro max alabilecek çok kişi vardır ama kullanmıyorlar sırf ismi nedeniyle düzgün bir android kullanmaktansa iPhone 8 kullanan enayiler biliyorum Tr'de iPhone sadece algı gelişmiş ülkelerde yüzünüze bakmazlar iPhone için aksine bence bi s24 ultra iPhone 15'den daha çekici duruyor nasıl olsa klasik iPhone aynı kasa aynı şey ufak değişiklikler yaparak model yükseltiyorlar sonra desteği kesip yeni model almaya zorluyorlar😂
Kaybetmez, saçmalıktır. Hatta bilinçli olarak kullanmıyorsa "adam"dır.
Hazreti Âdem ile Hazreti Havva'ya hakaret ederek "ısırılmış elma"yı marka logosu yapan Apple'dan da onlar gibi dinsiz ve ahlâksız bir dünya inşa edilsin diye markalarına 'o malum sapkın akımın' simgelerini/sembollerini ekleyenlerden de nefret ediyorum.
Değil kendi paramla indirimli filan satın almak, üstüne para verseler, yine de kullanmayacağım bir telefon markasıdır Apple (iphone).
Boykot umursayan yok ne yazık ki bizden kazanılan para ile bebek öldürmek onlar için sıradan Türk halkı için umursamaya değmez bir şey.
Aynen Abi. 👍 @GECEKUŞU85
Açıkçası marka takıntılısı bi insan değilim ama şu an iPhone 11 im var 1 sene olmadı sadece daha rahat olduğu ve uzun süre kullandığım için aldım
Şöyle söyleyeyim önemli olan huyu bence nazik, kibar, sahiplenici, net, cesur erkolar benim için her zaman 1 adım öndedir (ah nerde bunlar)
Bu kızın aklından zoru var. Bi ios da 80.000TL fiyatı var aynı ayardaki android cihaz da 80.000TL fiyatı var. iosu androidden kaliteli tutan ne ki? NFC si bile yok, onca para ver cihazda özellik koymamışlar. 20 liralık mala 80 lira verince rahat mı ediyorlar bu akıl yoksunları.
Cebimdeki parayı seçen biri yapar ancak bunu 😉 yani hasır aşko kuşko olan kızlar maddeye bağlı bir aklınca ava çıkmış beyin yoksunları
Yok arabaya ve telefona göre bakacak kadınlar anca meze olur kimse kusura bakmasın
iPhone kullanıp kız tavlayacağını sanan beyinsizler ya da bir iPhone kullanıcı erkeği görünce el ayağa düşen gereksiz kızların saçma bir algısı çok gereksiz bir algı
Altına ferarı alip kız tavlayacağını zanedende var mı?
Vardır
Niteliksizliği niteliklendirmeye çalışanlar bir telefon markasını kendine sığınak olarak seçer, diğer, zeka seviyesi ve hayatındaki nitelik ölçütü çokça yüksek olanlar her zaman bu saçmaca şeyden uzak duracaklardır
Kendilerince sınıf yaratıyorlar. Mesela bende donanımsal olarak daha iyi olan Samsung yerine, yazılımsal olarak güvende hissettiğim Apple iPhone tercih ederim.
Boş muhabbet yani anlayacağın. Takma bunları.
Ben japoncuyum yıllarca S. E ve Sony kullandım hafızası yüksek telefon çıkarsa yine alırım buluyorum fakat hepsi kayıtsız. Lüks araba marka giyim ve i-phone belirli bir yere kadar insan çevresinde yapmacık arkadaşlar edinir
iPhone kullanan kadınların çoğu aptaldır.. rehberindeki gereksiz kişileri silmekle uğraşmayı istemeyip telefonunun çalınmasına sevinen iPhone kullanıcı kadın tanıdıktan sonra inceledim.. evet erkekleri bilmem ama kadın profilinin çoğu aptal
Ay ne kadar saçma bir düşünce bunu yazanın IQ seviyesi düşük belli ki iPhone kullanmakla çekiciliğin ne alakası var acaba
Sinek beyinli paraya yapışıyor belli ki
Neden bir insan görünüşüne ve kullandığı telefona göre yargılanıyor bu oldukça saçma. Zeka ve kalpten gelen güzel duygularla insanlar sevilmeyi hak ederler.
Aksine ben iphone olan erkeklere göz devirerek bakıyorum şunun havasına bak haspam gibisinden
Telefon modeline göre karar veriyorsa kendisinin telefon kılıfı kadar aklı yoktur
İphone kullanan kullanmayı ne kadar beceriyor acaba onuda sorgulamak lazım.
yaaa bi Si…ktrsin gitsin mkkk kaşaarıııı telefon ve bindiği araba maalesef ki insanların bir statü sahibi algısı yarattı ve bu çok saçma o kıza sorsan ağzı açlıktan kokuyordur attığı tewete bak saçmalık tamamen
Ağzına sağlık
böylesine sövünce erkekler suçlu oluyor mkkkk kendine sponsor arıyor bu çok net yani koparcak adam arıyor kendine çok da zorlanmaz belki bulur alışveriş yapacağı bir sığır 😏
Golddigger sozlerini ciddiye mi aliyodunuz siz :)
Biz kimleri ciddiye alıyoruz bir bilsen.
@Abazanyalı kimlermis ahshahd
@Abazanyalı veririm
Bu kız tam bir mal herkesin alma imkanı yok veya istemiyordur bende de iPhone yok ezik miyim yani bu düşünce şeklini anlamıyorum bunun gibi kızlar nedense tercih ediyorlar ve kıymetli oluyor
Sana 40 adet 15 pro max alacağın para yanı 3 milyon TL verseler. Bu telefonun kazancı ile bonba alınıp bebekler üstüne katıldığını da bilmiyorsun. reklam olsun diye canım rolü yaparmısın?
Boşuna hizli ve cavaplı arması almamışsın.
Ne saçma s.. alak düşünceler bunlar yaa. Cidden hayatınızı bu tip varlıkların bakış açılarına göre mi yaşıyorsunuz! Yapmayın lütfen!!!
Kendini popüler kültüre köle etmiş insanlar. Evet doğru iPhone kalitesi diye bir şey var, ben de iPhone kullanıyorum ama herkes kullanmak zorunda değil tabiiki de umarım ben de farklı bir telefona alışabilirim
Türkiye'de yaşıyan türk kadını kafası buna takılabilir malum herswyde takiklar. Ama Avrupa'da hiç bir insan buna takmaz. Bırak kadını. İnsandan bahsediyirum
Saçma yani karakterine falan bakmadan elindeki telefona bakıyorsa
Ne alaka ya. Çekiçilik telefonla olmaz. İnsanın karakteri önemli.
Ben bi kadın olarak iPhone sevmiyorum, android seviyorum, hitap etmiyor bana ve gereksiz masraflı, bu biraz ergen ve pick me bi düşünce, böyle şeylere takılmayın
iPhone kullananları seçimlerinden dolayı pekte kaale almıyorum
Hayır ne alakası var 15 yaş sudelere mi aşık oluyorsunuz. Telefon markasına göre çekicilik arayan kız ergendir, çocuktur.
Seni böyle kabul etmeyecek bir kiz böyle düşünen bir kızın gerçek yüzünü görmüş olursun işte böyle düşünen kizlar da çok ucuz bence mk
alakasi yok iphone pahali oldugu icin bunu dusunen paraya bakiyodur ben paraya bakmam
Popüler kültür saçmalaması kskd
Saçmalama kısmı doğru da gerçekten böyle mi düşünüyorlar merak ettim. He çok umrumda değil ama.
Para avcısı kızlar bu fikirde olabilir doğru ama bizim para avcısı kızlarla işimiz olmaz.
maddiyat olarak bakılıyorsa olaya Androidlerde artık düzgünü 50 60k işlevsel olarak bakılırsada iphonenin kamerası dışı kullanışsız tercih yapcaksam Androidci erkeği seçerdim daha mantıklı
İnsanlar sadece bu benim düşüncem başka hiç kimse böyle düşünmüyor da olabilir diye ekleme yapsa iyi olur. Birsey görünce insanlar a demek ki herkes böyle düşünüyor diye algilayabilir her konuda.
IQ su zayıf insan iPhone kullanır
canım telefonu o😏
yok öyle bişey abarttiniz iyice herkes iPhone kullanmam zorunda değil popüler kültür köleliği işte
Hayatımda bu kadar saçma bir şey daha görmedim
E saçmalık olsada markayı herkeze söz ettiriyorlar 👏bizi canım yerine koyanlara çok yüz verdik.
Yav benim kardeşim elektrik elektronik müh adam android kullanıyor ne yani ondan olmuyo mu ha ha
Bu yorumu yapan kişi net aptaldır ve millete göre şekil alıyordur.
Aldırış etmeyin
Cebinizdeki parayı seçen biri yazabilir ancak bunu ;) maddeye bağlı bir tip (sevda) aklınca ava çıkmış
Çok doğru bunu yapması için para verilmiştir idamı destekliyor bu yorumun
İdam?
Şahsen bence de iphone kullanan erkek çekici olamaz. Parasını o kadar canım bir telefona harcayan adam zeki olamaz çünkü.
Çok doğru dedin 👏
Yani buna inanmak akıl kârı değil ama neyse..
Allah başka dert vermesin
Duygular da maddiyat olmuş.
Bu büyük bir saçmalık olurdu.
Kaybetmez benim gizumde
Oha ya kafayı yemiş bu
isirilmis elma meraklısı olmaması artidir
Hayır, iPhone ile ne alakası var?
Kız para seviyor 😅
Alakası yok bunlara takılmayın
20 lik çıtırlar böyle düşünüyor evet 😄
Saçma bir görüş ne alaka
Çok saçma ama öyle bir şey var maalesef