İnternet & Teknoloji Bunu nasıl düzelteceğim 🥲? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tabletten Samsung Notes uygulamasına bir pdf yüklemem gerekiyor ama böyle diyor Bunu nasıl düzelteceğim 🥲? Cevapla Samsung Soruları Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl bu hatayı alma sebebin pdf okuyucadan değil. Açmaya çalıştığınız pdf dosyası bedava olmayan bir dosya telif hakkı var. Ya parasını ödeyip telif hakkı alacaksınız veya bu dosyayı açamayacaksınız 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 855 cevap paylaştı. PDF düzenleyici kurmayı denedin mi. 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Onu denemeden önce indirmiştim. Ne zaman pdf açsam ordan otomatik olarak açılıyordu jsks ama ben drivedan açılsın istediğimden tekrar yüklemedim Yorumla Soran +1 yıl Başka bir yerden pdfini bukup hallettim ama 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl He tamam o zaman sevindim minnak Yorumla Soran +1 yıl Minnak deyincw aklımda bu canlanıyor HSLSGSLShttps://hizliresim.com/e9abgri Yorumla HeartofFire +1 yıl 🤣🤣 evet öylesin ama yaş olarak Yorumla Soran +1 yıl ama yaş olarakLise 1deyken kaç çocuğun var diyen camideki amcaya selamlar burdan jdkdj Yorumla HeartofFire +1 yıl Ahdhd o kadar mı olgun duruyosun be Yorumla Soran +1 yıl Öyle diyorlar 😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl Boş ver sen onları kimlikte yazan önemli ajdhs Yorumla Soran +1 yıl Beni alan kimliğe bakarak almayacak ki jdldjd Yorumla HeartofFire +1 yıl Yaşına bakmadan almaz alan da heralde hdhs Yorumla Soran +1 yıl +ben sana bir şey söylicem-söyle tabii ki+şee ee ben 04lüyüm 👉🏻👈🏻- ... Yorumla HeartofFire +1 yıl Yani sen de yaşına bakacaksın karşı tarafın ashh Yorumla Soran +1 yıl Max kaç fark olmalı 😃 Yorumla HeartofFire +1 yıl yahu bana mı soruyosun ahsh senden bahsediyoduk konu ne ara bana geldi ahshsh Yorumla Soran +1 yıl Djjdjd yok yok genel soruyom yani görüşünü merak ediyorum 😄 Yorumla HeartofFire +1 yıl max 10 aşağı yukarı diyorum. Diğeri sübyancılık benim için :D Yorumla Soran +1 yıl 10 fazla değil mi 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl mesela diyelim ki biri 28 yaşında, diğeri 38 olabilir bu abes değil de daha 18 yaşındayken 28 olan biriyle takılmak anormal evet Yorumla Soran +1 yıl Ben 18 28i düşündüğümden anormal geliyor 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl o anormal zaten diyorum ya ilerleyen yaşlarda belki tolere edilir de :D 18 zaten çok ufak bir yaş abi ya Yorumla Soran +1 yıl 18 yumurtadan yeni çıkmış gibi 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl evet minnak diyorum o nedenle ahsh Yorumla Soran +1 yıl Ama 20yim 🥹 yani 1 buçuk ay sonra hjfjf Yorumla HeartofFire +1 yıl olsun yine de minnaksın 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Küçük emrah gibi hissettim 🥹 glvkc Yorumla HeartofFire +1 yıl yha ahshah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pdf okuyucu kur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama notes uygulamasında olması gerekiyor. Kurarsam orada olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Notes desteklemiyor kur dene ağa telifli muhtemelen pdf Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu hatayı alma sebebin pdf okuyucadan değil. Açmaya çalıştığınız pdf dosyası bedava olmayan bir dosya telif hakkı var. Ya parasını ödeyip telif hakkı alacaksınız veya bu dosyayı açamayacaksınız
PDF düzenleyici kurmayı denedin mi.
Onu denemeden önce indirmiştim. Ne zaman pdf açsam ordan otomatik olarak açılıyordu jsks ama ben drivedan açılsın istediğimden tekrar yüklemedim
Başka bir yerden pdfini bukup hallettim ama 😅
He tamam o zaman sevindim minnak
Minnak deyincw aklımda bu canlanıyor HSLSGSLS
https://hizliresim.com/e9abgri
🤣🤣 evet öylesin ama yaş olarak
ama yaş olarak
Lise 1deyken kaç çocuğun var diyen camideki amcaya selamlar burdan jdkdj
Ahdhd o kadar mı olgun duruyosun be
Öyle diyorlar 😄
Boş ver sen onları kimlikte yazan önemli ajdhs
Beni alan kimliğe bakarak almayacak ki jdldjd
Yaşına bakmadan almaz alan da heralde hdhs
+ben sana bir şey söylicem
-söyle tabii ki
+şee ee ben 04lüyüm 👉🏻👈🏻
- ...
Yani sen de yaşına bakacaksın karşı tarafın ashh
Max kaç fark olmalı 😃
yahu bana mı soruyosun ahsh senden bahsediyoduk konu ne ara bana geldi ahshsh
Djjdjd yok yok genel soruyom yani görüşünü merak ediyorum 😄
max 10 aşağı yukarı diyorum. Diğeri sübyancılık benim için :D
10 fazla değil mi 😅
mesela diyelim ki biri 28 yaşında, diğeri 38 olabilir bu abes değil de daha 18 yaşındayken 28 olan biriyle takılmak anormal evet
Ben 18 28i düşündüğümden anormal geliyor 😅
o anormal zaten diyorum ya ilerleyen yaşlarda belki tolere edilir de :D 18 zaten çok ufak bir yaş abi ya
18 yumurtadan yeni çıkmış gibi 😅
evet minnak diyorum o nedenle ahsh
Ama 20yim 🥹 yani 1 buçuk ay sonra hjfjf
olsun yine de minnaksın 🤣
Küçük emrah gibi hissettim 🥹 glvkc
yha ahshah
Pdf okuyucu kur
Ama notes uygulamasında olması gerekiyor. Kurarsam orada olur mu
Notes desteklemiyor kur dene ağa telifli muhtemelen pdf
Teşekkür ederim