Arkadaşlar merhaba.
Sevgilimle 1 yıldır beraberiz şuana kadar birbirimizin bir hatasını görmedik ama bugün 2 bin takipçili sürekli fitnesstan yarı çıplak fotoğraf paylaşan kaslı yakışıklı bir adamı takip etti ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba.
Sevgilimle 1 yıldır beraberiz şuana kadar birbirimizin bir hatasını görmedik ama bugün 2 bin takipçili sürekli fitnesstan yarı çıplak fotoğraf paylaşan kaslı yakışıklı bir adamı takip etti ne yapmalıyım?
Cevap
13Cevap
bence güvenmiyorsan ayrıl
soracaksın direkt bu kim? ne sebeple takip ettim hayırdır? diyeceksin
*ettin
şu an takipten çıkarttı ben sormadan
o zaman şimdi de o kimdi ve çıkarttın diye sor bak bu daha tehlikeli haberin olsun
Sordum ama çocuk onu takip etmiyordu sadece o etti
ne dedi
Cevap vermedi daha
Neden bunu yaptığını onu fazla yargılamayacak şekilde sormayı denedin mi?
Hemen sorsam güvenmiyor gibi takipçilerimi kontrol ediyor demez mi
Çünkü takipçilerine çok karıştım önceden
Ama yine de sordum doğru mu yaptım sence
Bu kim reelsi çıktı önüme diye sordum
Ama başka ne türlü sorabilirdij
Arkadaşı ve tanıdığı olmadığını biliyorum çünkü kızın hayatını bilirim ve ben çok defa bu taktikleri uyguladım
Beklenmedik bir tanıdık olması da imkansız çünkü her şeyini bilirim ve takip ettiği kişi onu takip etmiyordu
Yanlışlıkla olduğunu söyledi hemen çıkarttım zaten dedi
Bence sadece merak ettiğinden takip ediyordur. Bugünlerde herkesin ilgisini farklı şeyler çekiyor
Yalnız ben varken sürekli yarı çıplak foto atan adamı niye takip etsin
Hayır adam sporcu değil normal birisi ama fitnessten dolayı yarı çıplak fotolarda paylaşıyor
Yine de sordum doğru mu yaptım sence
Ya aslında kıza karşı içimde hiç şüphe yok ama içimde kalacağına sorayım dedim. Bana bu kadar mı güvenmiyorsun yanlışlıkla takip etmiştim diyerek ters teperse ne yapacam
Reelsi önüme çıktı diye sordum ama ben bu taktiği en az 5 defa yapmışımdır
Zaten önerilere çıktı diye en az 5 kişi sormuşumdur bu sefer hesabı açıktı diye reelsi önüme çıktı dedim
Evet çok şüpheci biriyim ve kızında hiçbir yanlışı olmadı bana karşı hiçbir şekilde güvenimi de sarsmadı ama elimde değil böyle davranmamak
Ama sormayınca da içimde dert oluyor
Yanlışlıkla olduğunu söyledi çıkarttım hemen dedi
ikinizin de aslında @Kvrarskeila :)
Burcum oğlak 😂 neden merak ettin ki
Tanıdığı biriyse sorun yok. Tanımadığı birini takip etmesi zaten anlamsızken bir de sürekli vücut paylaşan birini etmesi garip.
Tanımadığı birisi eminim
Yanlışlıkla ettim diyerek çıkarttı
yanlışlıkla takip etmiş olabilir. Önerilenlerdeki kişiler çıkıyor bazen farketmeden takip edebiliyorum bende. Eğer güveniyorsan sorma bence birdaha böyle birisiyle karşılaşırsan eğer o zaman sor bence
Arkadaşın mı bu ya falan de cool bir şekilde sor
Arkadaşı olmadığını biliyorum direkt sorsam işsiz gibi takipçilerime bakıyor diye düşünmez mi
Düşünür tabikide
Bence ne yap biliyor musun hiç çaktırma instagramda takıl onun yanında telefondan instagrama girdiğini görsün onun profiline gir işte şu fotoda şöyle güzelsin falan de sonra oha sen bu kadar kişi mi takip ediyosun hangi ünlüler var bakayım bi de o sırada takip ettiği çocuğu tesadüfen görmüşsün gibi yap bu kim sporcu mu de al sana mis gibi senaryo
şu an çıkarttı takipçiyi ama ben yine de sordum
Neymiş merak ettim
Yanlışlıkla attığını söyledi bu arada takip edemiyorum seni niye
Sen niye bu kızı takip etmek istiyorsun madem. Sevgilin erkeği takip edince trip yap buraya sor. Sonra sende git buradan kızları takip et oldu mu şimdi. Sana laik olan karşına çıkmış, hak etmişsin
@Emre3558123 Cümlemi yanlış anladın kardeşim. Demek istediğim yanlışlıkla takip ettiğini söylüyor ben niye mesela seni etmiyorum yanlışlıkla yani yanlışlıkla takip etme mi olur demek istedim eksik cümle kurmuşum.
Garip yani ne gerek varmiş niye öyle bir şey yapmiş ne alakaaa
Bu kafa sana hiçbir şey kazandırmaz. Başka instagram hesabı olabilir, başka uygulamalar vs vs boşu boşuna kızı darlayıp elinden kaçıracaksın. Belli ki öyle tiplere bakıyor yani sen de hemen spora başla
Sormamalısın, eğer seni tanıyorsa senin bundan rahatsız olacağını bilmesi gerekir. Ona son zamanlarda sana karşı yanlış bir davranış yapıp yapmadığını sor, cevabı hayırsa yapman gereken zaten belli.
Sordum, yanlışıkla takip ettim diyerek çıkarttı takipten
O zaman kendi içinde bi ilişkini tartmalısın, ilk defa mı böyle bir şey yaptı, gözü dışarda mı vs., daha sonra kararını ver. Bu yapılan saygısızlıktır. Bu arada artık sosyal medyada her hareketimize dikkat ederiz, özellikle biz kadınlar. Yanlışlıkla yapmamış olma ihtimali daha yüksek.
İlk defa böyle bir şey yaptı ve takip ettiği kişi onu takip etmiyordu yani karşılıklı takipleşmediler
Umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız diyeyim bende.
Teşekkürler
Haha hep erkekler mi yarı çıplak kadın takip edecek biraz kadınlar etsin n'olacak ki 😆
Benim suçum ne burada 😂
Hareketlerine dikkat etmelisin soğuk falan davraniyor mu sana senden sıkılmış olabilirmi
Bence aldatılmadan veya terkedilmeden önce sen onu terket
Sen de öyle ol
Sen de kaslı kız takip et, ödeşin sdlşfkdsi
Sevgilin olduğu için sor bence haklısın
sebebini sor
Sordum yanlışlıkla olduğunu söyledi
Hesap sorma direk ayrıl bence. Alttan alıp susar affedersen aynı şeyi yapmasına izin vermiş olursun.
demek gay olma ihtimali var
Kimin
iyi oluyo size 😀
IamZer0 denen dengesize inanma kardeşim
Gürcistan'ın sol kanadına başka karı mı Yok be olm
Sor bence benim sevgilim olsa sorarım
Sor gidip
Tepkini ortaya koy
Yanlışıkla takip ettiğini söyledi
Sor ebesine atla
Elbette sor
O kim diye sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Kvrarskeila! Öncelikle sakin ol, derin bir nefes al. Hepimizin sosyal medyada farklı ilgi alanları var ve bu bazen farklı insanlar takip etmeyi içeriyor. Yani, bu sadece bir takip ve hemen kötü bir şey düşünmene gerek yok. Belki sadece fitnes konularında ilham almak istiyordur, kim bilir? 😅
Ancak, içini rahatlatmak için sevgilinle bu durumu tatlı tatlı konuşabilirsin. "Hey, şu fitnes hocasını neden takip ettin? İlginç şeyler mi paylaşıyor?" gibi bir soruyla başlayabilirsin. İletişim her şey 💬. Anlayışla dinlersen, muhtemelen kafandaki sorular da çözülecektir. Unutma, güven ilişkilerin temelidir ❤️.