Videoyu gördüm bizim burdaydı bende yerin ismini yazdım böyle tepki verdi çocuk çok iyi ama utanıyorum 

Yoo saçma değil hatta hoş olmuş 😄
Çocuğun ortamı var bana bakmaz yoksa yazardım sjsjs
Öyle kendini küçük görme ama sen ilk adımı atma
Tamam teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Rica ederim 🫶
bir şey sorabilir miyim acaba size
Tabi sor
Ben şimdi kargo şubesinde birini beğenmiştim gittim googlede bir site vardı ismini unuttum oraya yazmıştım bugünde kargoya gittim kargomu vermek için verdim çıktım orada çalışan adam sen o sayfaya yazan kişindir umarım yanılmıyorumdur yazdı
Bende şey dedim sustum anladım siz değilsiniz sanırım kusura bakmayın dedi bende benim dedim adam kim için yazmıştınız onu dedi ben ne dicem adama
Rezil rüsva oldum orada çalışan birinin göreceğini bilsem vallahi yazmazdım
Değişik bir şey olmuş 😀 yazarken kendi hesabından mı yazdın nasıl anladı o bende kalsın de gül geç başka ne yazılır bilemedim 😄
Hesap açıp yazmıştım ama aklında nasıl kalmış hadi aklında kaldı niye bu kadar didikliyorsun sen konuyu abi ya
Beğendiğin kişi mi soran ya da ben değilim deseydin daha sen niye kabul ediyorsun
Ama isimden tanıdı
Soyadım çıktı ya hadi isim aynı desem bile
Ee sen bayaa kendini ifşa etmişsin yapacak bir şey yok 😅
Soran kişi hakkında mı yazmıştın
Evet o kişi için yazmıştım ama şimdi söyleyememde
Ee belki de o da senden hoşlanmıştır
Kimseye söylemem merak etme demiş birde bunda utanılacak bir şey yok demiş ben utandım yazmıştım ona ilk mesajda
Geçmişte kaldı de geç niyeyse bu mesajı hoşuma gitmedi benim eğer duygun varsa iyice güvenene kadar söyleme
Tamam o zaman geçmişte kaldı yazıyım sade değil mi
Kusura bakmayın ben sizi çok rahatsız ettim çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Aynen en güzeli o ne kusuru canım yardımcı olduysam ne güzel ☺️
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim sanırım kendine yavşayacagımı düşünmüştü beyfendi
Biraz evet öyle hissettim bende hatta emin ol sen söyleseydin onun için olduğunu ağzını yaya yaya herkese anlatıp canım canım triplere girerdi
Buda bana ders oldu daha hayatta böyle şeyler yapmam ve o kargo şubesinede gidemem daha sjsjsj
Yapcaksan da gizli yap senin olduğun anlaşılmasın 😅
Doğru böyle olacağını akıl edememiştim 😂
Olsun her yaşanan şey birer ders bizim için 😂
Cevap
2Cevap
O çarşıda neden beraber sürtmüyoruz diye sorsana
Niye utandığını anlamadım
Ayıpmı olmuş yazmam
Hayır
Bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar