İnternet & Teknoloji Dijital rutininiz nedir gün içinde :)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sabah: InstagramÖğlen: KSGece: Ekşi sözlük :) Dijital rutininiz nedir gün içinde :)? Cevapla Dijital Soruları Instagram Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 7 ay KS deki soruları ekşiye düşüren sen misin 😀 1 2 Yorumla Soran 7 ay Yok değilim ama burası iyi eğlendiriyor insanı hghghg Cevap sahibi 7 ay Eski hali daha güzeldi artık tat almıyorum desem yeridir 😀
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı. Üç öğün KS, Youtube ve Youtube music 1 7 Yorumla Soran 7 ay spoti'de dinliyorum ben Yorumla Oluştur 7 ay Spoti kullananları mağara insanı görüyorum. Youtube pre alıp her haltından yararlanmak yerine, çoğu şarkının bile düşmediği platforma sadece şarkı için para vermek aptallık Yorumla Soran 7 ay para vermiyorum ama. p Yorumla Oluştur 7 ay Nereye kadar :d Yorumla Soran 7 ay pc'den dinliyorum daha az reklam oluyo Yorumla Oluştur 7 ay Ben günün her saati dinlediğim için her dakika pcde olamıyorum şekerim, sıçarken bile arka planda bir şeyler çalmalı Yorumla Soran 7 ay uu ben günde 2 saat en fazla Yorumla
imtaha Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 7 ay O zaman yanlış saatte gelmişsin 1 4 Yorumla Soran 7 ay müdür falan mısın gerçek hayatta merak ettim. p Yorumla imtaha 7 ay Yo gıcığım Yorumla Soran 7 ay müdür olma o zaman Allah rızası için. p Yorumla imtaha 7 ay Yo olurum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Sabah ögle aksam gece ks😂 1 3 Yorumla Mantısever2023 7 ay Siteyi üstüne yapalım 😀 Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Mantısever2023 olur😂😂 Yorumla Mantısever2023 7 ay Yarın noterde buluşalım 😅 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 28 , eic 83% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. benim karışık ya kafama göre :d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
KS deki soruları ekşiye düşüren sen misin 😀
Yok değilim ama burası iyi eğlendiriyor insanı hghghg
Eski hali daha güzeldi artık tat almıyorum desem yeridir 😀
Üç öğün KS, Youtube ve Youtube music
spoti'de dinliyorum ben
Spoti kullananları mağara insanı görüyorum. Youtube pre alıp her haltından yararlanmak yerine, çoğu şarkının bile düşmediği platforma sadece şarkı için para vermek aptallık
para vermiyorum ama. p
Nereye kadar :d
pc'den dinliyorum daha az reklam oluyo
Ben günün her saati dinlediğim için her dakika pcde olamıyorum şekerim, sıçarken bile arka planda bir şeyler çalmalı
uu ben günde 2 saat en fazla
O zaman yanlış saatte gelmişsin
müdür falan mısın gerçek hayatta merak ettim. p
Yo gıcığım
müdür olma o zaman Allah rızası için. p
Yo olurum
Sabah ögle aksam gece ks😂
Siteyi üstüne yapalım 😀
@Mantısever2023 olur😂😂
Yarın noterde buluşalım 😅
benim karışık ya kafama göre :d
yok gunduz arada burası