AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
merak ediyorsa acardim önünde istediği gibi bakardı ama hep hesabım acik kalcasksa olmaz biraz özel hayat da olsun dimi
sevgilim önce değerli KeePass yazılımını kullanmayı öğrensin :) daha sonra tüm şifrelerimi veririm.
Özel dediğiniz sosyal medya mi? Ya sevgilimle cinsellige dair herşeyi yaşıyorumsa sosyal medya ne ki ben özelimi zaten öyle paylaşıyorum bir tane sosyal medya şifresi mi özel oldu? kendinizi kandırmayın yaaa🤦♀️
İkisi Çok Farklı Şeyler Ben Birisiyle Se*s Yapıyorum Diye Cep telefonumu Paylaşmak Zorunda Değilim Her İnsanın Bir Gizli Saklısı olmalı Öz Saygı Diye bir şey Var Zaten Çiftler Herşeylerini Biliyorlarsa Birbirlerinden Soğuyorlar Sıkılıyorlar Ondanda Daha Önemlisi Öz Saygı Diye bir şey Var Kendi Özelini Paylaşan Veya Başkalarının Özeline Saldıran İnsanlar Toksit + Mikrop İnsanlardır , 🤣 Cinsel ilişki Ve Telefon Kullanımı Birbirinden Ayrı Şeylerdir Anoloji Becerini Bir Gözden Geçir
Fb ysa eğer zaten karışmamalı zaten o ayrı da ama duygusal olarak bağın var ve hetta üstelik güvendiğin biriyse neden "özelim var vermem" diyesin ki? Bu toksiklikle alakali birsey degil öyle karşı tarafa hesap verilesi bir şeyde değil normal bir konu normal yani "VERMEM BENDEN ISTEYEMEZ" diye az kalsın tüm dunyaya duyurucaksiniz biraz olgunlaşinca hersey yerine oturuyor zaten, ergen tavırları bırakın
Tamamen karşı tarafla alakali herşeyə ılımlı bakıyorsa ve iyi bir şekilde isterse inan bana biz kadınlar onu bile veririz yaşandı ve görüldü...
Bence verirdim tabi onunda hesabının şifresini vermesi karşılığında
Güven me
@muhammet0707 ilişki biraz ilerledikten sonra tabiki
Aynen öyle
Hayır vermezdim. Günün sonunda benden ayrılacak keşke vermeseydim pişmqnlığı yaşamak istemem.
Ne veririm ne isterim He güvenmiyorsa hadi ordan olup gitsin
Sadece sosyal medya olsa e devletime kadar vermistim
Hayır vermem karsimdakindende asla istemem güveni yoksa gidebilir sıkıntı yok
Ne onunkini isterim ne veririm bir şey sakladığımdan da değil güven meselesi
Kullanmıyorum ama olsa verirdim benim gizlim saklım yok kimseden
Kesinlikle vermem eğer istiyorsa benim sevgilimin olamaz zaten
Güvensizlikten dolayı istiyorsa zaten ilişki biter, lakin sebepsiz ise problem olmaz..
Vermem çünķü bana güvenmesi gerekir ve bir ilişkide olmqzsa olmaz güven ve sadakattir bu ikisi yoksa zaten ortada ne ilişki kalır nede aşk asla vermem sırf bu yüzden gitsin o kaybeder...
Ya bence bu aşırı rahatsız edici bir arkadaşım sevgilisine şifresini vermiş özel bir şey konuscaz unutuyorum sevgilisinin hesapta olduğunu arkadaşım yerine cevap vermisti
Ben verirdim sonuçta gizli saklı yok. Bence karşı tarafında vermesi gerekiyo. Ha dakka da bir girip kontrol etmek istedeğimden mi hayır. Ama vermiyorumun altında yatan sebepler var bence.
Hani ilişkinin bir evresi vardır ve o artık yabancı biri değil diğer yarındır ya o evredeyse her türlü veririm şifremi.
Vermem, ben hiç sevmem öyle şeyleri. Kendim de istemem zaten, bu tarz şeyleri tamamen güvensizlik belirtisi olarak buluyorum. Hiç gerek yok.
Hayir tabi ki kizlar bence kendimizin de ozel bir alani olmasi lazim kaldi ki sorun guvense o iliskiyi zaten bitirin
Vermem çünkü herkesin kendince bir özel alanı olmalı birbirlerine güvenen insanlar zaten bunu takmayacaktır.
Ben kendim aşırı güvensiz olduğum için vermek zorunda kalırdım çünkü bunum karşılığında ben de isteyeceğim şifreyi 😁
Ben istemem benden de istemesini istemem kafasında bir soru varsa yan yana gelir beraber bakarız
Hayır hesap kişiye özel bende ondan istemem
Vermezdim de istemezdim de gerek yok
Gerek duyarsam veririm
@Ra_On
Ben istedim ama vermedi şifremi hatırlamıyorum dedi bana ve ilişki ciddi ama vermiyor. Bendende istemiyor
Eğer niyetimiz evlilikse neden olmasın :) güveniyorsam tabi diğer erkeklerden farklı olduğuna verirdim :)
Gerçekten seviyorsam gizleye bileceğim hiç bir şey olamaz karşı taraftan da aynı hassasiyeti beklerim
Sosyal medya şifrelerini istemek kontrol bağımlılığıdır ve güvensizlik üzerine kuruluyor olan bir ilişkidir. Böyle bir ilişki de sağlıklı değildir.
Vermesem bile mesajları okumasina izin veririm ama eğer ciddi ise şifremi veririm benim özelim onun özeli
Eşimle ikimizin hesaplarıda birbirimizde açık bazen sıkılınca onun hesabına girip agaları ile olan grubu karıştırıyorum favori aktivitem☺️
Yani bi kere iliskide guven olmali eger yoksa sikinti. Hayir vermem yanj istese bakar ama hos degil sonucta guvenmiyo anlamina gelir
Verebilirdim ama gerek yok ki buna.
Ben anca evlenince veririm
onun olsun zaten yoki sevgili 😂😂😂😂
Vermem sorun çıkarırsa ayrılırdım herhalde
Hayır vermezdim, benim özelim sonuçta.
Bilmiyorum ki vereyim
Kendisi sosyal medya şifresini vericekmi?
Hayır ben hesabımı kimseye veremem kimse kusura bakmasın.
Aynen Çok Doğru Öz Saygı Açısından
O şifresini verirse ben de veririm
Karıcığıma veririm
Artık asla.
Kimse hak etmiyor
Kimse vermez bi devirde
Kimseye vermem benimde bir özelim var arkadaş
Şöyle bı gerçek varki şifreyi vermeyenin bir çoğu aldatmistir.
maalesef canim evet verdim kocam olur simdi kendisi.
Ben Whatsappı bile verdim yine güvenemedi nasıl bişey anlamadım
Tabii ki veririm. Vermemem için sakladığım bir şeyler olması gerekiyor.
Verirdim vatsap instagram telefonu canı sağolsun Ondan saklayacak birseyim yok çünkü
verirdim ama vermezse bilmiyorum bir şeyler saklıyodur vermeyen kisi sevgiilisi sonucta
Sevgilin için canını bile veremiyorsan sevgili olma
Özel hayata saygı açısından vermek uygun olmaz diye düşünüyorum.
O verirse bende verirdim. Karşılıklı olarak yani. Tek taraflı olmaz öyle...
O da kendikini vermek şartıyla bence hesap verilir ama ben güvendiğim için almıyorum
Bütün sosyal medya hesaplarımin ilk günden itibaren şifresini aldı
Evet verdim de zatenn sevgilimle birbirimizde hesaplarımız varr bence en mantıklısı bu
Sevgiliye vermem. Gereksiz.
G @ tunuzu verin desek verirsiniz şifre vermiyosunuz
Asla vermem benim özelim
Hangi gerekçe ile niçin istiyor?