Selamlar... Birkaç soru gördüm bununla ilgili, sevgiliye şifre verilmeli mi?

Selamlar... Birkaç soru gördüm bununla ilgili, sevgiliye şifre verilmeli mi?
Sevdiğim erkeğe şifre verirdim fakat cidden tam bir güvenle bağlanmışımdır, nadir bir tavırdır bu bende. Cidden sevmişimdir, güvenmişimdir, sadakatle bağlanmışımdır.
Evet verirdim tabi ki de yani her zaman söylediğim gibi ben sevgilim olsaydı ona tamamen güvenirdim. çünkü zaten güvenmediğim biri ile sevgili de olmazdım. ama şifresini vermesi için de zorlamam zaten yani birbirimizle konuşur anlaşırdık ve ikimiz de birbirimize şifrelerimizi verirdik nasıl olsa birbirimizden saklayacak bir şeyim de yok bizim.
Ortada ciddi bir durum yoksa vermezdim. Versem bile o kontrolünü yaptıktan birkaç dakika sonra şifreyi değiştirirdim. Sevgili hayatımız için çok şey olabilir ama her şey değil, bizden değerli hiç değil.
Bu pek hoş bir istek değil. Ben şifremi vermezdim. Kendisine saygısı olan kimse de vermez. Sevgilisine saygısı olan da istemez.
Bunun altında gizlediğim bir şeyler yok. Neyi denetim altına almaya çalışıyor ya da sorguluyor, güven sorunu mu var, varsa neden benimle birlikte gibi sorulara kafamı takarım.
Cevap
14Cevap
Kalbimi verdiğim adama Bir şifreyi mi çok göreceğim ama göredebilirim Bana güven olmaz 😄
Sen Wattpad kullaniyor musun🙄
www.wattpad.com/story/341078714-mavi%CC%87-durak bir yakinimin destek istiyor da bir okusan puanlasan olur mu ((
Vermem herkesin de bir özeli olmalı. Buna laf edecekse varsın yoluna
Böyle bir taleple geliyorsa güvensizlik var demektir.. Güvensizlik varsa hayatımda yeri yoktur..
Sevgililerin kendine ait özel alanları olmaları taraftarıyım. Ortak hesaplara da karşıyım. Sevgiliyiz diye tüm sınırları aşıp herşeyi bilmek zorunda değiliz bence. Şifreler mesajlar kendimize özel kalmalı
Veririm telefonum sifresini de biliyor kredi kartimin sifresini de, yemek siparis etmek istedigi zaman kartimin numaralari da var onda. Bizim herseyimiz ortak
Valla eskiden cicim aylarında birbirimize verirdik te şimdi ben istiyorum ama güven bana diyor bende artık ne ondan istiyorum nede o benden istiyor hem böyle daha iyi kafa rahat oluyor
Ortada güven varsa zaten bu durumu istemeye gerek yokturki
Bana güveni olmayan adam ne hayatimda nede kalbimde dahi kalmasın defolsun gitsin
Şifresi de zaten onun doğum tarihidir istemesine gerek olmaz kimden neyi saklayim gerçi sosyal medyam yokta
Hayır tabiki ozel alanıma kimsenin girmeye hakkı yok
vermem de istemem de kimseye de vermedim ömrümde bu güne kadar
Verirdim sorun yok ama Instagram, Twitter vs kullanmıyorum. Sadece KS var.
Veririm ne olacak ki ama güvensizlikten dolayı istiyorsa ve ben güvensizlik vermemişsem ayrılırım
Hayir ne isterim ne veririm gerek yok bugun var yarin olmayacak birine niye vereyim
Veririm. Hatta buraya yazim *****@**********. com
şifrem de *********
Telefon 1 hafta onda kalsın 😃
Önceden verirdim ama şimdi hayirr
Veririm
Vermem defolsun jdjfkll
Ben bile bilmiyorum ki derim
Hayır. Ne isterim ne de veririm.
Verirdim , benim için sorun olmaz.
Verirdim benim için önemli bir mevzu değil
Hayır, güvenmediğim biriyle sevgili olmam.
Vermezdim
Vermem
verdim bile bizde böyle şeylerin önemi yok
Olsaydu evet
Hayır vermem
Agalarımla mesajlarıma bakmayacaksa veririm
Verirdim
Verirdim
ne gerek var
Verirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?