kalori hesabı yapmak icin bi uygulama kullanıyorum bugun yediklerimi girmeyi unutmusum hic yemek yemedim sanıyo dehsetle bildirim atmıs hadi bi seyler ye die.. oysaki sabah simitle sucuklu yumurta yedim sakin ol la

kalori hesabı yapmak icin bi uygulama kullanıyorum bugun yediklerimi girmeyi unutmusum hic yemek yemedim sanıyo dehsetle bildirim atmıs hadi bi seyler ye die.. oysaki sabah simitle sucuklu yumurta yedim sakin ol la

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uygulamanın adını alabilir miyim? Benimde en sevdiğim uygulama olsun 😂
Summary😅😂 benim gibi yediklerini girmeyi unutma hahzhah
Unuturum ki 😁
Saat başı ölecekmişsin gibi bildirim atıyor istesende unutamazsın sjzjajs
Ama bulamadım 😶
Teorik seviyorum uygulama bana göre değil 🤣🤣
Yapabiliyorsan ne mutlu amca
Kızım şöyle konuşup beni bozma 🤣
Göbeklenip yağlanıp kolestrol ile uğraşmanı istemiyorum amcam ondan
🤣 🤣 Ona imkan yok neyse kendimi övdürme baba
Gym diyincede sen be amca yaşlı kurtsun valla
Kurt deme 🤣
Wolf diyim amca
🤣 🤣 Ülkücü hareket engellenemez de dersin az sonra
Ülkücü gençliğe laf yokss🤘🏻
🤣 🤣 🤣 Bende öyle düşündüm Asena
Google fit, Google keep, Linkedln, Bofa ve investing
Netflix ve Amazon Prime
O sırada kaçak siteden dizi/film izleyen ben
Tabii herkes benim gibi varlık içinde yüzmüyor😃
Biz fakirler ne bilelim 🫠😅 her ay karttan vızırt vızırt çekmesine sinir olup üyeliğimi iptal etmiştim nakxnzk
Bi uygulama var bütün radar ve trafik uyarılarını gösteriyor
Tam benlik gerçi şu sıra kurallara uyan bir vatandaşım ay maç var izliyor musun
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım
Kimin maçı
Türkiye ve Avusturya maçı ayol
Ben futbol takip etmeyen ticari zekası ileride olan işinde gücünde biriyim jsjsjjs
Ay milli takım olduğu için içimde ki türke dur diyemiyorum yoksa futboldan anlamıyorum bende nsjxn
Bende eski milli takım sporcusuyum buarada :))
Şaka hangi dalda?
Dur ifşa ettirme burada beni sjsjjsjs
Sorry🥲😅😂
Çeketi çıkardın demek 😂😂
Winner olunca geri giyerim ahzhaha
Selime verdin sandım jsjsjsjs
Selim’e bedeni olmaz ne yazık ki sjxjsj
Zayıflasın artık saldı iyice kendini jfjfjfh
Ona da bir 10.000 bakımı yapacağız inşallah ahuzhsz
Şart gibi baksana jdjsjsj
Yok yahu yani şart evet ama nasıl mutluysam pardon nasıl mutluysa o şekilde o bedende o kiloda olsun
Evet mutlu ve huzurlu hissetmek en önemlisi nasıl mutluysan pardon nasıl mutluysa onu yapsın
Bahxhdhdh hemen her şeyi kapıyorsun çok iyi
Buralara gelmek hiç kolay olmadı can polat djjdjdjdjjd
Süşeyman Çakır’a rahmet olsun. Çok çile çektik. Ama sinmedik, bitmedik, bıkmadık bu günlere geldik🤓🫡
Belki bi süleyman çakır değildik ama hayatın sıkıntılarıda hep nevzatın "abi" demesi gibi hiç bitmedi 🫡😂
Babamın bu diziyi izlemek için serhattan batıkentte 10 dakika da geldiğini hatırlıyorum halamdan eve dönüyorduk reklam arasında gittik ne günlerdi be djcnd
O günler cidden güzeldi ama jsjsjjs
Gerçekten öyle halen daha dizi jenerik müziği telefon zil sesi olarak kullanan bir sürü insan var bir efsane yaniiii sjzns
O dönemler birde acı hayat vardı jfjfjfj
Bak onu hatırladım uçan pilli uçak
Nermini de hatırladın mı peki..
Belki kesitlerini izlesem hatırlayacağım ama şu an gerçekten hatırlayamadım
Jeneriği gelir aklına aslında kanayan gül fotoğrafı jsjsjsjjs
Ayol Kenan İmirzalioğlu oynuyor desen zaten hemen aklıma gelirdi herkes nasıl kenfşsini ilgilendiren şeylerden bahsediyor gelmiş Nermin den bahsedersen anlamam ki ajxjsjjdjaa
Nermini ve filizi hatırlaman lazımdı bence sjjsjsjsj
Kenan değil o filmdeki adı mehmet. Sen bide soyadını yazmışsın uçan sabrinamabrina jdjdjdjd
Kenan diyince belki başka kenanlara aklın kayar diye net belirtmek istedim sjxjdj
Nerminide aldattığı için hatırladım yoksa filizi derdim ilk hsjsjsjs
Yani Filiz daha güzel ajxjshd gidip bakalımmm
Evet filiz daha güzel nerminden jsjsjsjsj
Evet daha güzelmiş sksjsj
Hanım hanımcıkta bi kız sjsjdjsj
Bir kalp kaç defa sever orada banada var mı yer dedi Filiz ama memoli gitti Nermin’i sevdi değil mi? Amaaaan tc erkeği zorsun heeee
Nermin ne yaptı gitti parlak çocuk enginin peşine koştu yapılır mı bu? Al sana tc kızı işteee
Hiiii taş altında kalırım laf altında kalmam dedin ve golü vurdun buyur geç otur hakkındır sjxjjsns diyecek bir şey bulamadım çünkü sjsjsj
E napiyim ama sende kaçtır affetmiyorsun djjdjdj
Çayımda gelsin lütfen jsjsjsh
Tabii efendim açık mı koyu mu? Eğer isterseniz şekeri ben atayım karıştırayım dudak payı isterseniz çok doldurmam ha şayet doldu önden bir fırt çekerim haberiniz olsun. Başka bir istek arzu var mı? Sjxjsjs
Orta olsun efenim. Şeker konusunu size bırakıyorum dudak payına bi bakıp karar vermek lazım önden bi fırt çekmede getir beraber ićelim madem sjsjjsjsjs
Küçğkken sbim benden su istediğinde içine tükürüyordum bardağın öyle götürüyordum yine de sence ben iyi bir kardeş miyim? Shzhshzhs
Sende varya cennet mahallesindeki beter ali gibiymişsin bari onun söylediği gibi şarkıda söyle tam olsun shshshh
Benim çayıma müdahale etme ama bak nsjsjjs
Küstüğümüz zamanlar yapıyordum canımmm her zmaan değil ahJsjs ay yok müdahale etmem ama küsersek elimden herhangi bir şey içme hahaaha
Seni küstüren yandı o zaman desene sjsjsjjs
Sadece kapalı şeyler alayım o zaman elinden jdjdjd
Gerçekten yandı sana bir hafise anlatmak iatiyorum ama biraz uzun hazır mısın sjxnsnz
Hazırım ama burada bir sürü insan okuyacak bilgin olsun djdjjdjd
Bu kadar uzun bir mention kimse okumaz merak etme djdjs babamın bir iş arkadaşının oğlu var bir kez görmüştüm küçükken ve oyun oynarken sürekli mızıkçılık yaptığından çocuğu yıllar öncesinden gözüm tutmadı aradan geçti yıllar twitter da kızları eleştiren bir grup var kendilerince makara döndürüyorlar ama zerre komik değil anam bir baktım bu bebe fotoğrafı vs o slak ana bir de Instagram linkini koymuş o yani neyse gizliden gizliye bakıyorum bir tw atmış o zamnalar anonim olarak soru soruyorsun o da cevapluyor öyle bir site işte neyse girdim ben sıralıyorum anneni, babanı, kardeşlerini biliyorum yok babana selam söyle ss aldım o kızlar hakkında yazıklarımı selma teyze çok sevinecek felan yazıyorum oğlan delirdi kimsin sen diye büyük harflerle ve yzun uzun yazmalar felna sjxnsnsn hesabını full kapattı yarım saat sonra neyse bayaa da uzuun bir süre gelmedi geçen ortak arkadaşlar oldığundan gördüm anonim ve gizli şekilde takılıyor yani bizi deli edeni biz divane ederiz
Senin elinden ne uçan ne kaçan kurtulurmuş desene. Çocuğu deli etmişsin dhdhhdjd
Evet ahzhshz kudurtmuştum bayaa öyle cürmüne bakmadan millete laf sallamayacaktı be küçükken bana yanuk yapmayacaktı işte böyle harika bir kişiliğim sağolll ahahaha
Vur kemal abiiii sjsjsjsjsj
Bıyıklarım çıktı
Birden bire nerden esmiş ki
Valla anlamadım abi kafını duyunca çıkıyor bir budayıp heliyorum
Kazı iyice
Kazıdım tırnaklarımla ay sağol teşekkür
Rica ederim ne demek
Kalori için Fatsecret öneririm
İlk kez duydum bakayım inşallah
Güzel baya
Hepsin seviyorum tefon uygulamalarının
Çiğköfte sepeti nokta com sabriye hanım