İnternet & Teknoloji Telefonda kullanmayı en sevdiğiniz uygulama nedir? linaiste Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor KizlarSoruyor oldu artık Güncellemeler+1 yıl Kızlar* Telefonda kullanmayı en sevdiğiniz uygulama nedir? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram ve whatsapp 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl KizlarSoruyor genelde PC den giriyorum ama sayılır mı :D 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. KS var 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Youtube 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 437 cevap paylaştı. Hepsi eşit ya bende 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Instagram ve whatsapp
KizlarSoruyor genelde PC den giriyorum ama sayılır mı :D
Instagram ve Twitter.
Vakit geçiyor evet burada 😁
Instagram , KS yi yüklemiyorum bile.
Instagram
Spotify 💚
KS var
Bu aralar TikTok