Arkadaşlar ben 4 ay önce çok kötü bi şekilde dolandırıldım ve bu kişi türkiyedeydi savcılığa bilişim şubeye instagramdaki fake hesabın gerçek kimliği tespiti için başvuruda bulundum şikayetçi oldum dava açtım. Fakat bulunamadı kişi yurtdışında falan dendi ama sonra arkadaşım itiraf etti arkadaşımın arkadaşıymış ve türkiyede fakat elimde kanıtım yok zaten şikayetle de uğraşmam daha fazla
nasıl oluyo da instagramdaki fake hesabı bulamıyolar? VPN dediğimiz şeyi bile kullanmamış şaka gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benimd eşüpheli olduğum bi davada diğer şüpheli isim çıkıyor ortaya ve adresini kimlik bilgilerini benden öğrenmemi bekliyolar koskoca TC savcılığı bir kişinin adresini benden öğrenicek
Fake hesabı bulup, isim soyisim mi verdiler? Nasıl ortaya çıktı anlamadım? Yoksa sadece senden bu kişi kim bul öyle şikayet mi et dediler
İnstayla alakası yok sadece ifadeye çağırmak için adresini benden istediler öğren bize bildir diye
Hee başka konu sjsjsjhhjfhgjf
Çok uzun ve masraflı olduğu için araştırma yapmıyorlar bilgileri Amerika üzeri alması gerektiği için mahkeme yapmıyor
ama madurum?
İnstagram'ın temeli Amerika olduğu için uğraşmıyorlar bile
ben bulunur sandımm
Benim arkadaşımin hesabini çalıp herkese ana bacı söven oldu, çocuk dayak yiyordu az daha. Gittik dedik ABD kökenli yardımcı olamayiz dediler
hesabı çalan kişi mi instagram mı abd li
Hesabi çalan İraklı çıktı hdhdhdhhdhd İnstagram Abd'nin
onu nerden anladınız ıraklı olduğunu? Madem savcılık yardımcı olmadı
Telefon numarası vermişti birisine, gidip sorgulattım emniyete Irakli dedi bir şey yapamam dedi
hhhhııııı adam kendi vermiş tel no :D Bende ümitlendim yaa
Aynen kendisi vermiş İnstagram kanka para lazım demiş o da WhatsApp'tan yaz iban at demiş o da yazmış. Hajdjdjdj
Bulmakla ugrasmamislar bence
arkadaşlarımda bulunmuyo diyo
Gerek görmedigi icindir o ablasi
Unut gitsin onu sen
nedenn
Üzücü
Türkiye de bu konularda da daha o kadar gelişmedi
Cok ilginç
kaç para kaybettin
+200bin tl
yani hacker arkadaşlar var ama keyfi çözmez hangi şehir