Güncellemeler
+1 yıl
Bir avukata sordum şu cevabı verdi:
“İnstagram üzerinde gerçek bilgileriniz yok ise size emniyet tarafından ulaşılamaz. Şirket; kimlik bilgilerini, ip adreslerini ve mail adresini Türkiye makamlarına çocuk istismarı suçu, organ ticareti, insan kaçakçılığı gibi suçlar hariç vermez.”
Demiş
Savcılık istese de bulunmaz mı yani
“İnstagram üzerinde gerçek bilgileriniz yok ise size emniyet tarafından ulaşılamaz. Şirket; kimlik bilgilerini, ip adreslerini ve mail adresini Türkiye makamlarına çocuk istismarı suçu, organ ticareti, insan kaçakçılığı gibi suçlar hariç vermez.”
Demiş
Savcılık istese de bulunmaz mı yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
5 dakika sürmez bulunur eve kağıt gelir eğer bir sıkıntı olursa
Nasıl detaylı anlatabilir misin
Eğer şikayet edilirse seni bulmaları 5 dakika sürmez 2 3 güne eve kağıt gelir mahkemeye çıkarsın para cezası ya da hapis cezası verilir olay kapanır
Ama şöyle bir olay da var avukat lazım ve avukatlar böyle işlere 3000 4000 tl ye falan bakıyor yani bunu yapmak saçmalık gibi birşey
Yaklaşık 1 ay oldu bunu diyeli. Şimdiye bir sonuç çıkar mıydı
Mesela şikayetçi olan kişi direkt Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunma bir ücret ödemiyor diye biliyorum
Çıkardı kafanı rahat tut yapmak istediğini başarmış sana
Ücret vermez ama konuyu uzatmak isterse avukat tutmak zorunda
Hem de nasıl. Dün babamı emniyetten aradılar. Savcılık Bilgi istedi dediler. Başka birşey söylemediler. Birsürü soru sordular. Genelde ekonomik durumla ilgili işyeri, üzerine kayıtlı arsa vs. Bir de babam çocuklar 18 yaşından büyük diye birşey söyledi. Ne sordular bilmiyorum. Tedirginin oldum bu konuyla mı alakalı diye
Yani evde ki wifi kimin üstüne?
En iyisi şöyle yap yarın karakola git de ki ben hakkimda bir suç falan var mi öğrenmek istiyorum de onlar sana söyler kesin bilgi denendi fjenfunwucsnc
Ev Wi-Fi babamın üstüne işte korkutan da o:/
Şöyle fake hesabı evde kullanmadığım bir telefon vardı sim kart falan olmayan ondan açtım. Ve sadece bir hesap değil birkaç kez açıp yazdım. Hiçbiri aktif hesap değildi. Sahte maillerle oluşturdum. Ama kapatamadım. Sahte mail şifrelerini hatırlamadığım için
Bir de e devletten dava dosyasına falan baktım kendime herhangi birşey yok
Sen en iyisi dedigimi yap yarın için rahat olur birşey çıkmaz ama sanmıyorum
Zaten e devletten bakınca görünüyor o değil mi dediğin. Bir de burası küçük biryer. Karakola gidip sorsam herkes noldu diye sorar mahalle baskısı:/
Anladım aman takılma ya birşey çıksa da en fazla vereceğin para 700 1000 tl falan rahat ol yani
Onda da değilim biliyor musun. Hem aileme mahçup olmak istemiyorum. Hem de karşımdaki kişiye. Tamamen karakterime zıt bir şekilde davrandım. Gözünden tamAmen düşmek istemiyorum
Yav takılma be bana öyle diyen birine diyorum ki git savcıya de onunda anasını sikimm djwjdnquan
Bana birşey olmadıysa emin ol sana da olmaz
Neler yaptım onları da söyliyeyim 😕
- sürekli buna yazdım konuşmak için rahatsız ettim
-görüştüğü kıza sahte bir dm mesajı düzenleyip bu yazmış gibi kıza gönderdim
- gittiği mekanda bir kızla görüşüyormuş, o mekanda olan birinden fotoğrafını çekmesini istedim akşam da buna attım onu takip ediyorum zannetti:/
-cevap vermezse bütün koz arkadaşlarına yazıcam dedim ama yazmadım tabiki
En son işte kıza sahte mesaj atınca çok sinirlendi. Yarın suç duyurusunda bulunuyorum dedi, tamam yapmıyorum başka dedim ama çok geç dedi.
Bir de bir hesaptan en yakın arkadaşını eklemiştim onla da konuşmuş olmalı o da hemen bundan sonra yazdı. Yarın xx bütün fake hesapları Savcılığa veriyor sen de arada kaynama dedi
Böyle..
De ona bu işten bir sikkkk çıkmaz hsncusjfuancusnc
Ya fjfkfk:/ uğraşsa da mı bulamaz
Babamı neden aradılar o zaman ya:/ en çok bu korkutuyor. 1 aydır unutmuştum dün böyle bir telefon gelince uykularım kaçtı
Bak mesela ben Şu sanal ortam da 2000 kişiye küfür etmisimdir ana bacı sülale tehdid de ettim adres de istedim ama hâlâ devam ediyorum chsnufnwuanc bu yüzden korkma onlardan hiç birşey olmaz
Umarım öyledir ya.. inşallah üstüne düşmez. İlk kez bu kadar sinirlendi çünkü
Üstüne düşse de bundan birşey çıkmaz için rahat olsun
İp den de mi birşey çıkmaz? Çünkü tek bulabileceği şey oradan olur Savcılığa verse
Yav seni bulurlar ama dediklerine gülerler dalga geçerler yani bunun için mı geldin git derler shnfhsncjamf
Ya ciddi misin:// ben bulunmak istemiyorum. Şikayet edenin bunu öğrenmemesi lazım
Öğrenip şikayetini geri de çekmiş olabilir ne biliyoruz ki
Ohaa😭😭 böyle birşey de olabilir mi ya
Sitede @joursoul die birisi var asla bulunamaz diyor ve çok emin ama ben asla ikna olamıyorum
3 tane statik ip var 2 si doğru 1 i yanlış mk o kadar şeyle uğraştık biliyoruz birşeyler
Yani sonuç ne olur diyorsun kesin olarak
Birsik çıkmaz rahat ol
Tamamdır sağol, iyi geceler 🙏
Rica ederim iyi gecelerrr
Instagram ıp adresi veriyomu
kım arastırır allah askına sacmalama ya
Savcılığa verilirse
sorusturma bıle acmaz savcı
teror olmadıktan sonra bı cacık cıkmaz bosuan ugrasmasın sole arkadasına
1 aya kalmaz Silivri desin
Ya of korkutmayın böyle:/
Hayır bulunmuyor
Emin misin? Lütfen detaylı Bilgi verebilir misin herkes Farklı birşey diyor
Ya bir fake hesap uğraştı. Savcılığa verdik ama bulunmadı.
Sen açtıysan fake hesap bence kullanıcı adını değiştir giriş bilgilerini değiştir ve komple sil bulunmaz
Kaç defa savcılığa verdim bulunmuyor bulamadılar allah allah 🤣
Ne oldu sonuç size ne denildi? Ve nasıl uğraşti?
Bulunmaz korkma.
1 aydır psikolojim bozuldu resmen :/ umarım dediğin gibi olur
1 ay mı geçti üstünden?
Ayın 13 nde Savcılığa vereceğim demişti işte tam 1 ay olmadı 13 nde olacak
Korkutmak için demiştir. Uğraşmaz bence takma kafanaa
Ya inşallah dediğin gibi olur
İnşallah canım♥️
Kullanıcı adını ve giriş bilgilerini değiştirip Sil hesabı sen
Oluşturduğum hesapların hepsi sahte maille oluşturulmuştu şifrelerini hatırlamadığım için tamamen silemedim. Ama kullanıcı adlarını değiştirdim. Gizli hesap ama aktif değil takip takipçi sayısı sıfır:/