İnternet & Teknoloji Merhaba instagram fake hesabı veriyorumu savcılığa mütacatta? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Merhaba var mı yorum Merhaba instagram fake hesabı veriyorumu savcılığa mütacatta? Cevapla Instagram Soruları Savcı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl log kaydi neyse o cikar bunun fake i gercegi yok. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama uğrasırmı savcılık Cevap sahibi +1 yıl sen sikayetci oluyorsan siber suclara yazilir Soran +1 yıl Ama instgram terör çocuk suçları va olmadıkça vermiyormus Cevap sahibi +1 yıl ortada bir suc varsa. kim s ker instayi. siber suclar bulur. islem yapilir. Soran +1 yıl Ciddi bu suç yoksa amerkşna menseili oldugui için gizliliği koruyorms Soran +1 yıl 🥰 Cevap sahibi +1 yıl sana oyle mi dediler. suc olup olmafigina Instagram mi karar veriyormus
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl suç varsa bulurlar ama iyi saklanan biriyse zor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Suç yoksa sıradan birine çirkin v dediysem Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl yok çirkin hakaret bile değil ne olacak yahu Yorumla Soran +1 yıl İnstagram önemli suç olmadıkça ıp verösz diyolar Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl evet savcılık kovuşturmaya gerek yok der sen takma kafana çirkin demek hakaret suçu oluşturmaz Yorumla Soran +1 yıl Onıda kadına demedim listesinden başka bir erkege oda kadın atmıs konusmayı çirkin demiştim vs bişyler Yorumla Soran +1 yıl Yani kendi de bana seni sevicem dedim hesabıma küfür etti çirkini görcen dedi bendr engelledim Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl bir şey olmaz merak etmeeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
log kaydi neyse o cikar bunun fake i gercegi yok.
Ama uğrasırmı savcılık
sen sikayetci oluyorsan siber suclara yazilir
Ama instgram terör çocuk suçları va olmadıkça vermiyormus
ortada bir suc varsa. kim s ker instayi. siber suclar bulur. islem yapilir.
Ciddi bu suç yoksa amerkşna menseili oldugui için gizliliği koruyorms
🥰
sana oyle mi dediler. suc olup olmafigina Instagram mi karar veriyormus
suç varsa bulurlar ama iyi saklanan biriyse zor
Suç yoksa sıradan birine çirkin v dediysem
yok çirkin hakaret bile değil ne olacak yahu
İnstagram önemli suç olmadıkça ıp verösz diyolar
evet savcılık kovuşturmaya gerek yok der sen takma kafana çirkin demek hakaret suçu oluşturmaz
Onıda kadına demedim listesinden başka bir erkege oda kadın atmıs konusmayı çirkin demiştim vs bişyler
Yani kendi de bana seni sevicem dedim hesabıma küfür etti çirkini görcen dedi bendr engelledim
bir şey olmaz merak etmeeee