Taktırmıcam hem ödemiyolar onlar ödemiyor diye benim hattım kapandı şimdi gitcem boşu boşuna 2000 TL vericem bide bana beddua ediyor böyle anne olmaz olsun
sinirlenme dostum anne baban sonuçta onlar sana bakmışlar sende onlara bak benim babamın bana 500k borcu var 3 yıldır param çöp oldu ama bişey demiyom sonuçta bizi büyüten onlar
yok ya saçmalama ciddimisin sen modem yüzünden ulan ben 18 yaşında babamın arabasını pert ettim babam kızmadı bile benim modem taktırasım geldi size bu ne saçm aşey sende eve git çabu8k küs kıalma özür dile
Değerim yok demekki gözlerinde evden kovdu eve gelirsen seni demir çubukla döverim dedi yapmışlığı var zaten gitmicem hastanedeyim şu an bi kaç gün böyle idare etcem sonra kiraya çıkmaya çalışcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kusura bakma güldüm ilk okuyunca bu ne saçma konu modemi iptal ettirin diyemi evlatlıktan reddetti normalde anne kapatır çocuk kızardı bu duruma
Bende anlamadım cidden üstüme geliyo
ee geri modem taktır
Taktırmıcam hem ödemiyolar onlar ödemiyor diye benim hattım kapandı şimdi gitcem boşu boşuna 2000 TL vericem bide bana beddua ediyor böyle anne olmaz olsun
Onlar keyiflerine baksın ben köpek gibi çalışayım onların internet ihtiyaçlarını karşılayım
sinirlenme dostum anne baban sonuçta onlar sana bakmışlar sende onlara bak benim babamın bana 500k borcu var 3 yıldır param çöp oldu ama bişey demiyom sonuçta bizi büyüten onlar
Ya benim anlamadığım bir modem için bana beddua ediyor değer mi bana zarar gelse ölsem hoşlarına gidecek demekki
yok deme öyle annen baban yaşlımı peki belkide yaşl oldukları için canlarım sıkılıyor internette takılıyorlar
Hayır genç
hmm valla bana saçma geldi sinirle söylemiş olabilirler dostum sen kızma onlara sonuçta evlaltlarısın
Evden kovdu beni şu an gidecek hiç bir yerim yok hastanede geçircem bu akşamı
yok ya saçmalama ciddimisin sen modem yüzünden ulan ben 18 yaşında babamın arabasını pert ettim babam kızmadı bile benim modem taktırasım geldi size bu ne saçm aşey sende eve git çabu8k küs kıalma özür dile
Değerim yok demekki gözlerinde evden kovdu eve gelirsen seni demir çubukla döverim dedi yapmışlığı var zaten gitmicem hastanedeyim şu an bi kaç gün böyle idare etcem sonra kiraya çıkmaya çalışcam
Valla acıdım sana dostum karakola gitmeni tavsiye ederim. Ailenin psikolojik destek alması lazım