Güncellemeler
1 yıl
Gizli uye olup beyisniz beyinsiz hakaret edip aşağılayan gizli uyeler yazmasın
Güncellemeler
1 yıl
Soruya bir sey olur mu yaziyorum miley bana psikolojin bozuk adamin yerinde olsam sana dayanamazdim yok bi beyinle yasman mucize gibi seyler yazmis (bazilarini kaldirdim) bu nasil bir site derdiniz insanlara bulasip manipule etmek ne geciyor elinize ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Engelle gitsin ya karşındaki ergenden başka bir şey değil
Teşekkür ederim oyle yaptim da ya burada ben canım miyim benim sucum ne millet bana iki canım birbirini bulmus filan diyri su an kendimi sorgukayip salagim diye uzuluyorum bu nedir ya ben ne yaptim
Birini sildim zaten
Karşıdaki çocuğa Allah sabır versin bu ne la
İletişimi kes bununla
Teşekkür ederim oyle yaptim da ya burada ben canım miyim benim sucum ne millet bana iki canım birbirini bulmus filan diyri su an kendimi sorgukayip salagim diye uzuluyorum bu nedir ya ben ne yaptimBirini sildim zaten
Ne saçma sapan bir konuşma
Konusmayi yorumlayin demedim bir sey yapabilir mi dedim lutfen bu konuda cevap verin ruca ediyorum
sen başlatmışsın zaten konuyu ben adamın yerinde olsam sana katlanamazdım bu ne
hadi ordan git
Ben hiç bir şey anlamadım
Çok seviyesiz bir konuşma olmuş
Evet
Şüpheci konuştuğun için karışmış ortalık
Evet ama ben canım mi yaptim benim bu beyinle yasamam mucize mo
Bu bana dokunuyor
Şüpheyle yaşanmaz iletişim kurulmaz zaten işin zor dikkat et
Birsey olmaz
Teşekkür ederim ama su an stresten geberiyorum herkes bana saldirmis bana yapılani girmiorlae bana yok bu beyinle yasanmaz yok pskikologa gorun yok sama iyi dayanmis vs diyorlar (bazilarini kaldirdim) blonda bana terörist vb ifadelerini kullandi ben her tanıştığıma ayrintili bilgi vermek zorunda miyim ustte de ne yapabilirim sorusuna sinirden onlari yazdimben canım miyim simdi benim psikolojik sorunlarim mi vaf neden ya neden taniamdigim insanlae bana bunlari yapiyor
Hiçbir şey yapamaz.