İnternet & Teknoloji Hiç dayı mesajı aldınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ciblak futuraf yulla canim emekli masimi atiyim haşlık yabarsın. Hiç dayı mesajı aldınız mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Maalesef aldım. Dayıların yaşam tarzları sadece içgüdüsel inanılmaz 👱🏻♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Neden insanların fotoğrafını kullanıyosun suç bu hemen amcayla iletişime geçiyorum 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Google'dan buldum selamımı da söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söylüyorum merak etme dava açınca görürsün selamı Yorumla Soran 1 yıl Adama fan sayfası açmışlar ne davası ndjdissjehidjcbdehdudjfr Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Emekli mayışı mazut parasını karşılamaz gayrı:) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Mazutu nidecen haşlık yap kendine takkeylen don al onla futuraf yolla Yorumla Handsome_devil 1 yıl Mazot doldururken de poz ister, o mazot alınmalı. Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 748 cevap paylaştı. Dayı varoluşsal krizlere girmiş sanki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Maalesef aldım. Dayıların yaşam tarzları sadece içgüdüsel inanılmaz 👱🏻♀️
Neden insanların fotoğrafını kullanıyosun suç bu hemen amcayla iletişime geçiyorum
Google'dan buldum selamımı da söyle
Söylüyorum merak etme dava açınca görürsün selamı
Adama fan sayfası açmışlar ne davası ndjdissjehidjcbdehdudjfr
Emekli mayışı mazut parasını karşılamaz gayrı:)
Mazutu nidecen haşlık yap kendine takkeylen don al onla futuraf yolla
Mazot doldururken de poz ister, o mazot alınmalı.
😀😀 haşlık yaparsın iyiymiş
Hayır gençler denk geliyor
Dayı varoluşsal krizlere girmiş sanki
Dayı zenginse kızların işine gelir bence
Cooookk igrencler
Çok aldım