İnternet & Teknoloji Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Netflix Amazon prime Disney plus Exxen Blue TV Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yıllardır tercihim netflixtir bununla beraber blu tv amazon disney kullandığım oldu hepsi kısa süreli ama netflix daimi hep kaldı 2 4 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Neyini sevdin merakettimmişte 1 yıl netflix daha güzel içerikler çıkarıyor bu yadsınamaz İmanlıAtayız 1 yıl Yadsıtmam kimseye merakettimmişte 1 yıl ezdirmem sana kendimi gibi oldu 😂
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hepsi var bende ve en iyisi netfliks. Amazonda the boys izliyorum, disneyde family guy izliyorum, exxende konuşanlar, blu tvde de behzat ç izliyorum 1 1 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl E sen TV olmuşsun Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Netflix ama bu aralar amazon prime düşünmüyor değilim. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Bedava hangisiyse onu 😄 para vermiyorum kaçak hatlardan hallediyorum 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı. Hiç biri ben kanal 7 izliyorum sadece zjjxjdjx 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. İnternet sitelerini tercih ederim 😂 orada filmler diziler var zaten 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% 1 yıl Netflix tercih ederim 1 1 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Eyvallah Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Netflix izliyorum daha çok. Onu seçerdim yine. 1 1 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Sıkıcı geliyordu 3 ay önce kapatmıştım Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Netflix>Amazon Prime>Blu tv. 1 3 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Demee Yorumla Seinjerlin 1 yıl Alternatif olarak diziwatch ve dizipal brom. :D Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Eyvallah kral Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Blue derim şu anlık orada çadır kurdum 1 4 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Skala geniş mi, ne izliyon Yorumla StoneeCold 1 yıl Blutv 🙄 Daemon aşkımı ve prens izliyorum birçoğuna alışveriş üyeliğinden küçük miktar ödüyorum Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Bakayım Yorumla StoneeCold 1 yıl Bazı diziler Türkiye’de olmuyor onun için Fmovies’e bakınıyorum Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 928 cevap paylaştı. Netflix derdim 1 3 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Var mı kullandığın platform mom Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ip tv var annem hepsinin içeriği var aslında ama bazen kasıyo Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Heiğm Yorumla
X_FEAR_X Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Full Hd Film izlesene nokta kom 1 2 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Okurken reklam girdi Yorumla X_FEAR_X 1 yıl Ad Guard yükledim 0 reklam Yorumla
shadowx1 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Netflix çünkü diğerlerini denemedim. Disney plusda seçilmez Atatürk filmini kaldırdılar 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 603 cevap paylaştı. Netflix 1 2 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl İptal ettiydim sıkıcı diye Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Gibi hangisindeydi Yorumla
41tugrul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dizipal 1 1 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Onu duymadım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hepsi de kazık ne gerek var hem netflix iyice zamladı maç izliceksen exen olur diğerleri çöp 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Blue TV üyeliğim var diğerlerine bulaşmadım daha 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 924 cevap paylaştı. Netflix 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Galiba hiçbiri kral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yıllardır tercihim netflixtir bununla beraber blu tv amazon disney kullandığım oldu hepsi kısa süreli ama netflix daimi hep kaldı
Neyini sevdin
netflix daha güzel içerikler çıkarıyor bu yadsınamaz
Yadsıtmam kimseye
ezdirmem sana kendimi gibi oldu 😂
Hepsi var bende ve en iyisi netfliks. Amazonda the boys izliyorum, disneyde family guy izliyorum, exxende konuşanlar, blu tvde de behzat ç izliyorum
E sen TV olmuşsun
Netflix ama bu aralar amazon prime düşünmüyor değilim.
Bedava hangisiyse onu 😄 para vermiyorum kaçak hatlardan hallediyorum
Hiç biri ben kanal 7 izliyorum sadece zjjxjdjx
İnternet sitelerini tercih ederim 😂 orada filmler diziler var zaten
Netflix tercih ederim
Eyvallah
Netflix izliyorum daha çok. Onu seçerdim yine.
Sıkıcı geliyordu 3 ay önce kapatmıştım
Netflix>Amazon Prime>Blu tv.
Demee
Alternatif olarak diziwatch ve dizipal brom. :D
Eyvallah kral
Blue derim şu anlık orada çadır kurdum
Skala geniş mi, ne izliyon
Blutv 🙄 Daemon aşkımı ve prens izliyorum birçoğuna alışveriş üyeliğinden küçük miktar ödüyorum
Bakayım
Bazı diziler Türkiye’de olmuyor onun için Fmovies’e bakınıyorum
Netflix derdim
Var mı kullandığın platform mom
Ip tv var annem hepsinin içeriği var aslında ama bazen kasıyo
Heiğm
Full Hd Film izlesene nokta kom
Okurken reklam girdi
Ad Guard yükledim 0 reklam
Netflix çünkü diğerlerini denemedim. Disney plusda seçilmez Atatürk filmini kaldırdılar
Netflix
İptal ettiydim sıkıcı diye
Gibi hangisindeydi
Dizipal
Onu duymadım
Hepsi de kazık ne gerek var hem netflix iyice zamladı maç izliceksen exen olur diğerleri çöp
Hiç birisi pek dizi film izlemem
Blue TV üyeliğim var diğerlerine bulaşmadım daha
Haberler babam hep açar kksxkkxsk
Netflix fevorim derim
exxen
netfilix
Netflix
Netflix
Blue tv
Netflix
Netflix
Tabii ücretsiz