Bu iki cihazın fiyatıları birbirine çok yakın,
İkisinde performansı harika ama işletim sistemi farklı!
iPhone 14 Plus
Xiaomi 14
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu iki cihazın fiyatıları birbirine çok yakın,
İkisinde performansı harika ama işletim sistemi farklı!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben iphone da kullandım xiaomi de.
Iphone kalitelidir, harika fotoğraf çeker ama telefonda yapacakların çok kısıtlıdır.
Xiaomi de iyidir ama harika fotoların olmaz, hızlıdır kasmaz, içindekileri dilediğin gibi değiştirebilme imkanın var seni özgür hissettirir.
Param çoksa zenginsem iphone kullanırım. Telefon düşecek, masraf çıkacak, kaybolacak, pahalıydı vs. düşünceleri gelecekse hiç gerek yok iphone a. Rahat rahat kullanamıycam demektir.
(şu an xiaomi kullanıyorum çok memnunum)
Yorumun için teşekkürler bende Xiaomi mi10 kullanıyordum geçen sene bozuldu ve Samsung Galaxy a54 aldım bin pişman oldum 1 sene olmadan bozuldu 3 haftadır her hafta servise gidiyorum
Samsunglar hemen bozuluyo ve dokunmatiği sorun oluyo hep. Ben de şu an Xiaomi redmi note 11s var. Direkt kendi xiaomi sitesinden satın aldım 2 -3 yıl oldu hala hiç sorun yaşamadım
iPhone ile mi arasında kaldıysan ve fiyatları arasın 5-10 k bir fark yoksa kesinlikle iPhone al. Mi de genelde çok fazla model olduğu için 2-3 yıl sonra parça bulunmaz oluyor ( bulunur fakat orjinal olan değil uyumlu olan )
İphone da ise direkt orjinal parça olur ve bozulma kırılma gibi durumlarda parça değişimi ile kurtara bilirsin. Kameraları arasında iPhone 13 pro vs Redmi note 13 pro 12/512 kıyaslaması yapabilirim açık ara iPhone önde diyemem ama gözle görünene yakın olan iPhone mi de bütün yapay zekayı kapatsan bile ufak tefek değişiklik yapıyor orjinal renklerde ve görüntüde birşeyler çekmen pek mümkün değil (mi 9t ve Mi9t pro da kullandığım için genel olarak bunu diyebilirim mi istesende istemesende biraz oynama yapıyor). Mi ile redmi serisi arasında fark vardır sonuçta biri xiaominin kendi fabrikasında üretilen bir telefon redmi ise xiaomi nin sonradan aldığı bir fabrika montaj şekli sağlamlığı değişiklik göstere bilir
Yorumin için teşekkür ederim, uzun yıllardır android kullanıyorum çevremdeki herkes iPhone kullanıyor şikayet edeni hatırlamıyorum, tek sıkıntı pahalı olmasiy:)
Şöyle diye bilirim benim üniversitede aldığım iPhone 7 im var ve hala çalışıyor geçen sene telefonum bozuldu (Mi9t ses entegresi yanmıştı değişti yine yandı yapılmıyordu ) o süreçte iPhone 7 yi kullandım ve mi 9t nerdeyse hiç aratmadı sonra redmi note 13 pro aldım şarjı falan baya uzun gidiyor ama kamerada sürekli yapay zeka bozuyor çektiktiğim andaki görüntü ile galeriye kaydettiği görüntü farklı bende mac de olduğu için iPhone ve mac arasında dosya alateımı falan çok hızlı olduğu için redmi den ikinci el bir iPhone 13 pro ya geçtim şu an sıfır alabilecek bir imkanım yok araba kredisi ödediğim için fazla zorlayamadım bütçemi eğer ipad veya mac in varsa iPhone al derim kesinlikle. Fiyatları yakın dediğin içinde mi yerine iPhone u tercih et derim donma kasma gibi bir problem iPhone da pek olmuyor