İnternet & Teknoloji İnstada nasıl mesaj atılır? hazmot97 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birini takıp ettiğim halde mesaj kısmı kapalı mesaj hiç atamıyorum nasıl mesaj atabilirim? Güncellemeler1 yıl Kendisi de beni takip ediyor ama kapalı mesaj kısmı normal de açık olması gerekmez mi? İnstada nasıl mesaj atılır? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bozulmuş olabilir bana mesaj atarak deneyebilirsiniz 0 1 Yorumla hazmot97 1 yıl O şekilde ayarlamışta olabilir bilmiyorum öyle özellik varsa tabi Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Onunda seni takip etmesi gerekir 0 1 Yorumla hazmot97 1 yıl Takip ediyor yine de kapalı Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 629 cevap paylaştı. Onun da seni takip ermesi lazım 0 1 Yorumla hazmot97 1 yıl Takip ediyor ama mesaj kısmı kapalı Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% 1 yıl Karşı taraf kapatmış 0 9 Yorumla hazmot97 1 yıl Ben mesaj kısmını açabiliyor muyum ve olabiliyorsa nasıl başka ulaşmalık yer yok Yorumla king4775 1 yıl Senlik bir durum yok yazamazsin ancak isteğini kabul ederse yazabilirsin Yorumla hazmot97 1 yıl İsteğimi onaylayıp bana istek attı ama birbirimizi takip ettiğimiz halde mesaj atamıyorum oda bana yazmıyor Yorumla king4775 1 yıl Arada oluyor ınstgram yeni açmış olabilirsin geçer Yorumla hazmot97 1 yıl Yok yeni değil kendisi hiç kimse mesaj atmasın dıe kapattıysa açmasını beklemem gerek beni de hatırlıyor mu bilmiyorum kaç sene oldu bana yazsa yazmıyorda daha bugün isteğimi onaylayıo istek attı Yorumla king4775 1 yıl Bakalım artık Yorumla hazmot97 1 yıl Kendisi yazmaz saat kaç olmuş 1 de falan istek attı Yorumla hazmot97 1 yıl Yapacak bir şey yok o zaman Yorumla king4775 1 yıl Bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bozulmuş olabilir bana mesaj atarak deneyebilirsiniz
O şekilde ayarlamışta olabilir bilmiyorum öyle özellik varsa tabi
Onunda seni takip etmesi gerekir
Takip ediyor yine de kapalı
Onun da seni takip ermesi lazım
Takip ediyor ama mesaj kısmı kapalı
Karşı taraf kapatmış
Ben mesaj kısmını açabiliyor muyum ve olabiliyorsa nasıl başka ulaşmalık yer yok
Senlik bir durum yok yazamazsin ancak isteğini kabul ederse yazabilirsin
İsteğimi onaylayıp bana istek attı ama birbirimizi takip ettiğimiz halde mesaj atamıyorum oda bana yazmıyor
Arada oluyor ınstgram yeni açmış olabilirsin geçer
Yok yeni değil kendisi hiç kimse mesaj atmasın dıe kapattıysa açmasını beklemem gerek beni de hatırlıyor mu bilmiyorum kaç sene oldu bana yazsa yazmıyorda daha bugün isteğimi onaylayıo istek attı
Bakalım artık
Kendisi yazmaz saat kaç olmuş 1 de falan istek attı
Yapacak bir şey yok o zaman
Bakalım