İnternet & Teknoloji 3 ay Telefonunzdaki uygulamalar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 KS haric sosyal medya kullaniyo musunuz neler kullaniyosunuz hangi uygulama vs oyun var Telefonunzdaki uygulamalar? Cevapla Sosyal Medya Soruları Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
esmer0692 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Sosyal medya hesaplarımın hepsini sildim. Bir tek burayı kullanıyorum. 0 2 Yorumla Soran 3 ay Zor olmuyor mu ya ben sıkılırım sosyalsiz Yorumla esmer0692 3 ay Benim açımdan hiçte zor olmuyor aksine rahatlık veriyor. Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 67% 3 ay Sadece instagram uygulaması yüklü. Oyun falan yüklü değil, küçük ekranda oyun sevmem. 0 0 Yorumla
dxn86 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 3 ay happn ve tinder kullandımtamamen para tuzağı denemeyinface demode olduinstagram takılıyorum arada 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 25,2b cevap paylaştı. instagram ve youtube 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 334 cevap paylaştı. Instegram pinterest 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sadece KS. 0 0 Yorumla
MarilynsHere Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 3 ay kades.. 0 6 Yorumla testosteronn 3 ay nasıl bir uygulama? Yorumla MarilynsHere 3 ay kadinlar icin yapilmis devletin uygulamasi. bi tehlike altindayken basarsaniz butona polis ekipleri yonleniyo Yorumla testosteronn 3 ay haklısın. bunu biliyordum. unutmuşum. çok teşekkür ederim hatırlattığın için. Yorumla MarilynsHere 3 ay rica ederim. su ana kadar kullanmama gerek hiç olmadi sukur ki ama telefonumda ne olur ne olmaz tutuyorum Yorumla testosteronn 3 ay haklısın. umarım da hiç olmaz. Yorumla MarilynsHere 3 ay tesekkur ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sosyal medya hesaplarımın hepsini sildim. Bir tek burayı kullanıyorum.
Zor olmuyor mu ya ben sıkılırım sosyalsiz
Benim açımdan hiçte zor olmuyor aksine rahatlık veriyor.
Sadece instagram uygulaması yüklü. Oyun falan yüklü değil, küçük ekranda oyun sevmem.
happn ve tinder kullandım
tamamen para tuzağı denemeyin
face demode oldu
instagram takılıyorum arada
instagram ve youtube
Instagram whatsap telegram
Instegram pinterest
WhatsApp ve Twitter kullanıyorum
Sadece KS.
Pinterest
kades..
nasıl bir uygulama?
kadinlar icin yapilmis devletin uygulamasi. bi tehlike altindayken basarsaniz butona polis ekipleri yonleniyo
haklısın. bunu biliyordum. unutmuşum. çok teşekkür ederim hatırlattığın için.
rica ederim. su ana kadar kullanmama gerek hiç olmadi sukur ki ama telefonumda ne olur ne olmaz tutuyorum
haklısın. umarım da hiç olmaz.
tesekkur ederim
Kullanmıyorum paşam.