İnternet & Teknoloji Telefonunuzda hangi uygulamalar var? arell22 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Neler kullanıyorsunuz? Telefonunuzda hangi uygulamalar var? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Instagram, twitter, tinder, türkhavayolarrı, lufthansa, airfrance pegasus 0 7 Yorumla arell22 +1 yıl Tinder çok gerekli mi sence Yorumla arell22 +1 yıl Gerçekten merak ettiğimden soruyorum belki ben de indiririm Yorumla blueaviator +1 yıl sen ne için kullanmak istiyorsun ki.. Yorumla arell22 +1 yıl Yani yabancı insanlara öyle tanışıp konuşuyor musun sadece Yorumla blueaviator +1 yıl o kadar uzaklarla iletişim kurmamak için tinder var.. çevrendeki insanları bulmak için yani.. Yorumla arell22 +1 yıl Aaaa öyle mi bilmiyordum, sen hiç buldun mu mesela Yorumla blueaviator +1 yıl evet çok buldum Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 498 cevap paylaştı. Vpn uygulama var 0 3 Yorumla arell22 +1 yıl Ne işe yarıyor? Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Özgür internet diyeyim Yorumla arell22 +1 yıl Hangi wpn yi kullanıyorsun peki bir sürü uygulama var Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Temel uygulamalar. 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 418 cevap paylaştı. Google maps 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 854 cevap paylaştı. Sanane :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Instagram, twitter, tinder, türkhavayolarrı, lufthansa, airfrance pegasus
Tinder çok gerekli mi sence
Gerçekten merak ettiğimden soruyorum belki ben de indiririm
sen ne için kullanmak istiyorsun ki..
Yani yabancı insanlara öyle tanışıp konuşuyor musun sadece
o kadar uzaklarla iletişim kurmamak için tinder var.. çevrendeki insanları bulmak için yani..
Aaaa öyle mi bilmiyordum, sen hiç buldun mu mesela
evet çok buldum
Vpn uygulama var
Ne işe yarıyor?
Özgür internet diyeyim
Hangi wpn yi kullanıyorsun peki bir sürü uygulama var
Senin kullanmafiklarin
Temel uygulamalar.
Google maps
Sadece ✨️KS✨️
Sanane :D