Güncellemeler
1 yıl
Baslik yalnis gitmis "TikTok". Olmaliydi goruyorsunuz Tiktoka. Olani sinirimden. Basligi bile yalnis yazmisim.. Affet Beni. Allahim
Interned girdigim anda. Heryerde. " TikTok"reklamini. Gormem. Beni. Cildirtiyor ve cok asabi biri. yapiyor.. konustugum kisiler aman. gozlerine. Dimdirek gozlerimi oynatmadan bakarak konustugum icin Vurma. abi? Kiyma bana? Diyerek konuyu degistiriyorlar. Halbuki benim kizginligim TikTok yoneticilerine.. tahminimce bana bunlari. Soyleyenler. Kurtlar vadisi izliyenler ve. Kurtlar vadisi Cin filmini hayal edip " Vurma abi. Kiyma. Bana gibi sozlerle. Lafimi kesiyorlar. Halbuki Ben sadece. Devamli onume cikan yalnislikla ok tusuna bastigim TikTok, a kizginim. galiba internette dolastiktan sonra bir kac saat kimseyle konusmamam. Lazim? Hayata bak. insan yalnis anlaninca dertleniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açıyorum müziğimi bide puro yakıyorum uzakları izliyorum
Sen supersin. Yani. O Kadar reklami godukten ve yalnislikla ok. Dugmesine bastiktan sonra mi puro yakiyorsun? Deli olacagim bir benmiyim bu Kadar sinirlenen o reklamlara?
Hocam yanlışlıkla sana dokunmuşum bu yorum başka gönderi içindi😅
Haklısın abi klavyeyi sakince bırak
Klavyeyi birakmak? O anda elimdeki telefonu duvara atip kirmak ve yere dusunce cignemek. Ezmek istiyorum.. sonucta olan benim. Telefona. olacak ama yapacagim telefonu duz duvara firlatacagim. Lanet olsun Tik Tok remlamlarina
Sakin ol yeğenim
Sakin olamiyorum. Yegen!!! Ve etrafimdakiler. yalnis. anliyor.. bilmiyorlarki. TikTok sebep olmus buna
Tiktokta çıplak kadın görsen sakinleşirsin dayı
Birdie ciplak kadin denemelerini gorursem kesin telefon duvarda. Parcalanacak
Tamam sakin ol Amerika seni çok asabi insan yapmış
Google, a sikayet bile reklami kapatamiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!