İnternet & Teknoloji 2 ay Whatsapp’ı ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz? ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben neredeyse hiç kullanmıyorum. Whatsapp’ı ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YanlizligiSeven Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Var ama olmayan insanlar gibi :DArada aile gruplari aralarinda mesajlasirken bildiri gelir sadece :D 1 6 Yorumla ft06yl 2 ay Aile grubu bile yok bizde 😅 Yorumla YanlizligiSeven 2 ay Bizde var ondan kacis olmadi ne yazik ki :D Yorumla ft06yl 2 ay Çok merak ediyorum aynı evdesiniz yani ne konuşma oluyor ne atılıyor ne yapılıyor 😂 Yorumla YanlizligiSeven 2 ay Yok ya , ayri evde olduklarimiz. Teyzem , kuzenim , dayim , anneannem vs :D Yorumla ft06yl 2 ay Bize nasip olmadı hahaha ben olsam kesin sessize alırdım Yorumla YanlizligiSeven 2 ay Benimki de sessizde :D Yorumla
KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Ana iyi hatirlattin mesaj yazicaktim birine wp uzeri 1 1 Yorumla ft06yl 2 ay Böyle sefire mi olur 🤦 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 85% 2 ay Ara sıra arkadaşlarla konuşurum. Belli bir sıklığı yok 1 2 Yorumla ft06yl 2 ay O bende bile yok 😅 Yorumla Nightwalk35 2 ay :) Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 59% 2 ay Oldukça. Sadece 15 tane grubum var mesleki anlamda. 1 5 Yorumla ft06yl 2 ay Sorması ayıp meslek nedir dershane öğretmeni felan mısınız Yorumla önemsizzzamankaybı 2 ay Milli eğitimde okul müdür yardımcısıyım. Yorumla ft06yl 2 ay Öğretmenleri kapsayan bir grup bile olsa fazla sanki grup sayısı Yorumla önemsizzzamankaybı 2 ay 😂😂 sağ ol yorumun için Yorumla ft06yl 2 ay Hahaha ne dedim sanki 😅 Yorumla
s MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 506 cevap paylaştı. Gruptakiler hiç susmuyor ki 1 1 Yorumla ft06yl 2 ay Grup bile yok 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 24,5b cevap paylaştı. Mesaj atan yok ki niye kullanayım :D 1 2 Yorumla ft06yl 2 ay Aynen 😂 u Barış_LonelyForever 2 ay :D
Gizlibirhanfendi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 2 ay Qrupsuz olan ben 1 1 Yorumla ft06yl Yeni 2 ay Hiç mesaj almayan ben Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Arada giriyorum 1 2 Yorumla ft06yl 2 ay Mesaj geldiyse bile belki bildirim gelmemiştir diye girip arada bende bakıyorum 😅 Yorumla gecenin_kralicesii 2 ay Aynıyız Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 89% 2 ay Pek kullanmam 1 1 Yorumla ft06yl Yeni 2 ay Gerek mi görmüyorsun Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 328 cevap paylaştı. Şu sıralar nadir 1 2 Yorumla ft06yl 2 ay Cuma mesajları mı geliyor sadece 😅 Yorumla LordofJungle 2 ay Cuma mesajı almıyorum, çevremde dindar insanlar yotkur pek. Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Mesaj geldikçe kullanıyorum işte. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. canım isterse gruptan kızlarla konuşuyorum işte 0 0 Yorumla
s Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 584 cevap paylaştı. çokk değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var ama olmayan insanlar gibi :D
Arada aile gruplari aralarinda mesajlasirken bildiri gelir sadece :D
Aile grubu bile yok bizde 😅
Bizde var ondan kacis olmadi ne yazik ki :D
Çok merak ediyorum aynı evdesiniz yani ne konuşma oluyor ne atılıyor ne yapılıyor 😂
Yok ya , ayri evde olduklarimiz. Teyzem , kuzenim , dayim , anneannem vs :D
Bize nasip olmadı hahaha ben olsam kesin sessize alırdım
Benimki de sessizde :D
Ana iyi hatirlattin mesaj yazicaktim birine wp uzeri
Böyle sefire mi olur 🤦
Ara sıra arkadaşlarla konuşurum. Belli bir sıklığı yok
O bende bile yok 😅
:)
Oldukça. Sadece 15 tane grubum var mesleki anlamda.
Sorması ayıp meslek nedir dershane öğretmeni felan mısınız
Milli eğitimde okul müdür yardımcısıyım.
Öğretmenleri kapsayan bir grup bile olsa fazla sanki grup sayısı
😂😂 sağ ol yorumun için
Hahaha ne dedim sanki 😅
Gruptakiler hiç susmuyor ki
Grup bile yok 😂
Mesaj atan yok ki niye kullanayım :D
Aynen 😂
:D
Qrupsuz olan ben
Hiç mesaj almayan ben
Arada giriyorum
Mesaj geldiyse bile belki bildirim gelmemiştir diye girip arada bende bakıyorum 😅
Aynıyız
Pek kullanmam
Gerek mi görmüyorsun
Şu sıralar nadir
Cuma mesajları mı geliyor sadece 😅
Cuma mesajı almıyorum, çevremde dindar insanlar yotkur pek.
Çok fazla kullanmıyorum gerek olmadığı sürece
Mesaj geldikçe kullanıyorum işte.
canım isterse gruptan kızlarla konuşuyorum işte
Kullanmıyorum pek
çokk değil
Her gün
Surekli
Çok az pek girmiyorum