İnternet & Teknoloji 2 ay Whatsappa ne sıklıkla giriyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Whatsappa ne sıklıkla giriyorsunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Genelde Facebook İnstagram Ve Messenger kullanıyorum Ama WhatsApp da olmazsa olmazim 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 570 cevap paylaştı. gunde iki veya haftada bikac kere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay hiç girmiyorum mesaj gelirse anca sen? 0 11 Yorumla Soran 2 ay Günde 1-2 sefer giriyorum öyle bu aralar sadece 1 sefer Yorumla Cevap sahibi 2 ay sana da mi mesaj gelmiyor yoksa geç mi cevap verirsin Yorumla Soran 2 ay Bana da mesaj gelmiyor o yüzden pek girmiyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay evlilerin Whatsapp ile işi olmuyor pek Yorumla Cevap sahibi 2 ay bazen ama dertleşecek birileri lazım oluyor Yorumla Soran 2 ay Bence de öyle. Yorumla Cevap sahibi 2 ay yalnızlık Yorumla Soran 2 ay Bana da kimse kolay kolay yazmaz Yorumla Cevap sahibi 2 ay buradan yazabilirim istersen Yorumla Cevap sahibi 2 ay istemezsin sanırım Yorumla Cevap sahibi 2 ay pist Yorumla
BloodyGamer Takip Et Fenomen Master Yaş: 33 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Girmiyeah. 0 0 Yorumla
s Alfoo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. bildirim geldikçe 0 0 Yorumla
Byridvan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 2 ay Evlimisin 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay Evet de ne alaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Genelde Facebook İnstagram Ve Messenger kullanıyorum
Ama WhatsApp da olmazsa olmazim
gunde iki veya haftada bikac kere
Günde 1-5 arası
hiç girmiyorum mesaj gelirse anca sen?
Günde 1-2 sefer giriyorum öyle bu aralar sadece 1 sefer
sana da mi mesaj gelmiyor yoksa geç mi cevap verirsin
Bana da mesaj gelmiyor o yüzden pek girmiyorum
evlilerin Whatsapp ile işi olmuyor pek