15 bin TL lik Redmi note 13 pro 4g 8 ram/256 GB sizce nasıl bir telefon bu telefon üniversiteli bir öğrenci için.
Çok iyi
İyi
Orta dereceli
Kötü
Çok kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
13 pro alacağına 11 pro al daha iyi. Özellik bakımından ikisi de aynı
11 pro bulamadım
10 pro da iyi
Boşuna fazla para verme
Ama bildiğim kadarıyla yeni çıkanlar daha güncel olduğu için sistem güncellemelerini ona göre yapıyorlarmis ve güncel telefon lar daha hızlı oluyormus.
Yani 10 pro falan alsam 13 e göre daha yavaş olabilir
4 sene rahat götürür seni. Uzun süre kullananlar için öyle. kimse bir telefonu 5 seneden fazla kullanmaz genelde. Ben 10 pro kullanıyorum gayette hızlı ve memnunum. Her özelliği de var. Butcebi zorlayacaksa note 10 pro al derim. Bütçen fazlaysa tabi güncelleme açısından üst versiyonlar daha avantajlı. Ama bu demek değil ki note 10 pro alınmaz.
Not 10 pro nun fiyatı ne peki?
11 ya da 12 bin arası
Mağazalarda bulamadım, internet üzerinden mi sipariş ettin
Evet
İşlemcisi bayağı kötü
Redmi note 9 un işlemcisine göre işlemcisi daha iyi mi?
Ben redmi note 9 kullanıyorum 4 yılı doldu gayet iyiydi şimdiye kadar ama 4 aydır donmaya başladı bu yüzden değiştirmek istedim
Ne kullandıgına da bağlı uygulama olarak, şstersen oncesınde bı depoalama alanını yedekleyıp bosalt, fabrika ayarlarına dönüp tekrar kurulum yap. Yeni telefon sonucta 4 yıl daha güncel öyle dusun o yuzden genel performansta elbette 13 daha ıyıdır. Kullanma amacın da onemlı secım yaparken, biraz araştırıp al bence
Bir telefonun sıfır halinden itibaren toplam da 8 yıl boyunca güncel mı sayılıyor? Ondan dolayı mı 4 yıl daha güncel dedin
4 yıldır kullanılan bı telefon, dıgerı hıc kullanılmamış o yuzden dedim. Zaten belirli sene guncelleme garantısı verılıyor. Bence öncelikle telefonunla devam edebilir mısınız bir ona bak, olmuyorsa da bence daha elı yuzu duzgun bır telefon sec ki bu o fiyat civarında Xiaomi olamaz bence
Bütçem Max 15 bin TL hangi telefonu önerirsiniz? Hangi telefonun işlemcisi iyi?
Yarın yazarım ama sen de arastır tabi ki
Poco X6, honor 90, Samsung A54 e bi bak bence
Bunların hepsinin fiyatı yüksek sanki 15 binden
O civarlarda var ve kredı kartı kampanyalarıyla o sınara denk gelır