İnternet & Teknoloji Sunny marka tv? yesim55 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sunny marka akıllı tv kullanıyoruz kumanda bu swkilde asla algılamıyor sürekli isik yanıp sönüyo bi cözümü varmıdır tesekkürler Sunny marka tv? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hakankadinhastasi488 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 1 yıl Sen ne kadar güzel ne kadar şeker ne kadar tatlı bir varlıksın... kurban olam sana.. 0 10 Yorumla yesim55 1 yıl Abi işimiz var gücümüz var bi dur mk ya Yorumla Hakankadinhastasi488 1 yıl Cok guzelsın ayyuzlu Yorumla yasin022 1 yıl Ama helâl olsun be dayı hepinize nasıl şaşıtın Yorumla yesim55 1 yıl Ya sabır Yorumla Hakankadinhastasi488 1 yıl Esın ne sanslı adam ya Yorumla yasin022 1 yıl Lan dayı yeter mk. Anladık süper adamsın Yorumla Hakankadinhastasi488 1 yıl Sen cırkınsın Yorumla yesim55 1 yıl La hsjdfkco Yorumla yesim55 1 yıl Amca tamam sensin Yorumla Hakankadinhastasi488 1 yıl Kurbn olam sana kıx Yorumla
yasin022 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Telefondan kulan. çalişana kadar 0 3 Yorumla yasin022 1 yıl Herhalde çözümü yok Ya pil çıkart tekrar koy. ya da televizyon fişi çıkart tekrar aç Yorumla yesim55 1 yıl Olmuyo ya delirtti beni Yorumla yasin022 1 yıl O zaman biraz bırak belki çalışır. birisi öyle yazmiş biraz bıraktım tek başına tekrar çalıştı diyor Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 607 cevap paylaştı. ucuz mu 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. TV Türkçe bilmiyor 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pile baktınız mı 0 2 Yorumla yesim55 1 yıl Evet degistirdim Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Temas vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen ne kadar güzel ne kadar şeker ne kadar tatlı bir varlıksın... kurban olam sana..
Abi işimiz var gücümüz var bi dur mk ya
Cok guzelsın ayyuzlu
Ama helâl olsun be dayı hepinize nasıl şaşıtın
Ya sabır
Esın ne sanslı adam ya
Lan dayı yeter mk.
Anladık süper adamsın
Sen cırkınsın
La hsjdfkco
Amca tamam sensin
Kurbn olam sana kıx
Telefondan kulan. çalişana kadar
Herhalde çözümü yok Ya pil çıkart tekrar koy. ya da televizyon fişi çıkart tekrar aç
Olmuyo ya delirtti beni
O zaman biraz bırak belki çalışır. birisi öyle yazmiş biraz bıraktım tek başına tekrar çalıştı diyor
ucuz mu
TV Türkçe bilmiyor
Pile baktınız mı
Evet degistirdim
Temas vardır