İnternet & Teknoloji 1 ay Sunny marka televizyonlar nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 126 ekran beğendik ama kalite olarak hic bilmiyorum televizyonlar nasıl Sunny marka televizyonlar nasıl? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay valla güzel misal benim sunny marke tv bilgisayara bağlı 9 senedir kullanıyoruz daha geçen ilk defa ledleri bozuldu yenisini taktırdık mis gibi 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 36 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b görüş paylaştı. bi samsung vs etmez ama bütçene göre her şey bütcen ona göreyse normal bence. 0 2 Yorumla Soran 1 ay Yani televizyona aşırı bir bütçe ayırmak istemiyoruz 5-6 bin civarı bir şey ayırdık Yorumla scorpion026 1 ay grundigde güzeldir kaç senedir kullanırım. arcelik garantisinde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Abim beğenmiyor tavsiye etmiyor bize 0 3 Yorumla Soran 1 ay Neyinj beğenmiyor mesela Yorumla Görüş sahibi 1 ay Hiçbir şeyini beğenmiyor genel olarak ama bana göre iyi iş görüyor yani Yorumla Görüş sahibi 1 ay Vestel 55ua9600 bı bak istersen Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 28 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 11,2b görüş paylaştı. Güvenilir marka değil 0 0 Yorumla
Poyrazass Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay Hepsi iyi artık 0 2 Yorumla Soran 1 ay Alsak mi bilemedik Yorumla Poyrazass 1 ay Alın tabi, şu an kötü TV yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
valla güzel misal benim sunny marke tv bilgisayara bağlı 9 senedir kullanıyoruz daha geçen ilk defa ledleri bozuldu yenisini taktırdık mis gibi
bi samsung vs etmez ama bütçene göre her şey bütcen ona göreyse normal bence.
Yani televizyona aşırı bir bütçe ayırmak istemiyoruz 5-6 bin civarı bir şey ayırdık
grundigde güzeldir kaç senedir kullanırım. arcelik garantisinde
Abim beğenmiyor tavsiye etmiyor bize
Neyinj beğenmiyor mesela
Hiçbir şeyini beğenmiyor genel olarak ama bana göre iyi iş görüyor yani
Vestel 55ua9600 bı bak istersen
Güvenilir marka değil
ben lg samsung kullandım efsoydu
Valla ben 39 inç aldım güzel yani gayet
Hepsi iyi artık
Alsak mi bilemedik
Alın tabi, şu an kötü TV yok