İnternet & Teknoloji Sizce neden Facebook'ta çok fake kadın hesapları va? ayaz39 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Facebook'ta çok fazla fake kadın hesapları var. Dolandırıcı olduklarının farkındayım. Siz ne düşünüyorsunuz neden kadın? Sizce neden Facebook'ta çok fake kadın hesapları va? Cevapla Facebook Soruları Kadın Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Yaşlı dayıları avlama peşindeler herhalde. 0 1 Yorumla ayaz39 +1 yıl Muhtemelen Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çoğunun kullanıcısı erkek zaten 0 9 Yorumla ayaz39 +1 yıl Hiç şüphesiz. ama amaç ne? Yorumla 1böğürtlenmasalı +1 yıl Dolandiriciliktan hariç çoğu cinsellik.Erkeklerden hoslanan erkekler var onlar da olabilir Yorumla ayaz39 +1 yıl Buna mantıklı bir yaklaşım👋 Yorumla 1böğürtlenmasalı +1 yıl Artk çoğaldı bunlar haliyle her kadın hesap artk kadın dğl ve size yaziosa bi soru işareti gelsin aklına 😄 Yorumla ayaz39 +1 yıl Herşeyin farkındayım dediğim gibi sadece farklı izlenimler, farklı fikirleri görmek istedim. Yorumla 1böğürtlenmasalı +1 yıl Anladım. Yorumla ayaz39 +1 yıl Buradada çok var. Yorumla 1böğürtlenmasalı +1 yıl Bayag var burada ama Allah'tan belli edio burdakiler 😄 Yorumla ayaz39 +1 yıl Nasıl beceriyorlar belli etmeyi😄 Yorumla
Onyelcao Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çoğu dolandırıcılık peşinde 1 1 Yorumla ayaz39 +1 yıl Orası kesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşlı dayıları avlama peşindeler herhalde.
Muhtemelen
Çoğunun kullanıcısı erkek zaten
Hiç şüphesiz. ama amaç ne?
Dolandiriciliktan hariç çoğu cinsellik.
Erkeklerden hoslanan erkekler var onlar da olabilir
Buna mantıklı bir yaklaşım👋
Artk çoğaldı bunlar haliyle her kadın hesap artk kadın dğl ve size yaziosa bi soru işareti gelsin aklına 😄
Herşeyin farkındayım dediğim gibi sadece farklı izlenimler, farklı fikirleri görmek istedim.
Anladım.
Buradada çok var.
Bayag var burada ama Allah'tan belli edio burdakiler 😄
Nasıl beceriyorlar belli etmeyi😄
Çoğu dolandırıcılık peşinde
Orası kesin
Oyle miymis
Gerçekten öyle