şöyle bakıyorum da herkes mutlu sevdiği insanla facebook una fotoğrafını koymuş bakıp bakıp kendimi kötü hissediyorum herkes bu kadar mutluyken ben neden bu kadar yalnızım.yalnız olmayı hakedecek bi kızda değilim ama neden?
Cevabın nedir?
- İnternet & Teknoloji konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBende çok sıkıldım yalnızlıktan. Çevremde hep mutlu mesut çiftler birbiri ile iyi geçinen amca- yeğen dayı- yeğen falan
Ben her anlamda tekim yani ailem dışında. Bir ton kuzen var ama bir halta yaradığı yok. %99'u akranım değil. Olanlarda da her konuda anlaşamıyoruz :(
Sevgili olayına gelecek olursa o apayrı bir dava zaten :( 21 senedir tık yok :) :) Sınıftan bir kız arkadaşım var samimiyiz de 3 yıllık bir ilişkisi var evlilik falan düşünüyorlar. O kadar kıskanıyorum ki onu anlatamam. Gözlerinde ki o mutluluk Erkek arkadaşından bahsederken ki mutluluğu falan :(
Bu yaşıma kadar kendi halimde yuvarlanarak büyüdüm. Abilerim var destek oldular falan ama her konuda değil tabi ki. Her konuyu oturup konuşmak var araya duvar örüp bir kısmını gizlemek var.
Artık bu duruma alıştığımı en azından kabullendiğimi düşünmeye başladım. Çok saçma gelebilir ama bazen gözlerim dolar durduk yere(şimdi olduğu gibi) Ağlarım kendi başıma sessiz sessiz.
Maddi manevi çok günler geçirdik. Hayatı çok erken tanıdım çevremdeki çoğu insandan bin kat daha hızlı yaşadım hayatı. Abilerimle beraber bir iş düzeni, yaşam düzeni kurmaya çalışıyorum. Kendimi bu şekilde oyalamaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum :')
Ne yaparsam yapaıyım aklım hep orada yalnızlıkta. Ama elimden geldiğince namaz kılıp dua ederek refaha ermeye gayret ediyorum.
Ne istiyorsan Allah'tan isteyeceksin. İsterken hayırlısını isteyeceksin. Haline şükredeceksin. Gerisi boş...67 Yorumla- +1 yıl
İçimdeki zehri kustum kusura bakma
- +1 yıl
Teşekkür Ederim. Arkadaşlarım çok resmi ciddi görünüyorsun derler. çok karamsar değil her şeye rağmen gülerim ama nasıl ciddi olmayım o kadar derdin arasında
- +1 yıl
Yanlızlık kafanızda,insan tek doğar tek ölür.Sevgiliniz olmadan da mutlu olabilirsiniz yani benimde yok napıyım ağlayımmı sevgilm yok diye çok saçma ve salakça bir şey olur bu yüzden ağlamak.Günümüzde ki film dizilerin %90 ı aşk üzerine kurulu insanlarda bundan etkileniyor ve benim neden sevgilim yok kafası yaşıyor.Şunu da söyleyim aşk denen şey koca bir yalan bizzat kumardır sen onu çok sversin ama o senin onu sevdiğin kadar o sevmiyordur seni ve bir bakmışsın ayrılk mesajı
- +1 yıl
Sayın By_KızKacıran tek sorun sevgili olup olmaması değil. Belirtilen yalnızlık direkt olarak sevgili yokluğu ile alakalı değil
- +1 yıl
Daha ne yazıyım çömez :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkimse kendisini yalnız kalmaya değer görmez;ama önemli olan etrafındakilerin bunu nasıl gördüğüdür.güzel,çirkin yada itici-çekici olabiliriz.kendimiz kendimize kafamıza göre herhangi bir değeri biçebiliriz...önemli olan bizim insanların gözündeki giderimizdir.bunu kendine sorsan daha gerçekçi cevaplar alırsın.işin buraya kalmışsa arkadaşlar atmışlar işte bir şeyler "ya tutarsa"hesabı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yalnizim ama sevgilim olmadi icin degil, dagilmis bi aylem var diye, ane baba ayirlmis, sevgisizlikten kendime yalniz hiisediyorum, keske kocaman buyuk bi aylem olsa, bayramlar gelince kocaman ayle birlikte sufra etrafinda utursak yemek yesek mutlu mesut olsak, erkek arkadas olmasada olur, erkek degilmi nasil olursa bulunur ama ayle öyle degil, malesef ben ne dede nede nene sevgisi hitc yasamadim, onlari erken birakip gitiler... Malesef teyzelerimde dayalarimda hepsi turkiyede yasiyorlar, iste baba tarafta yurt disinda kaliyorlar bizim gibi onlarla da pek aramiz yok... Uzulme elindeki deyerini bil, dedeler neneler sahip olanlar sukuretsin en azinda onlarin sevgisini yasayanlar sukur etsin ve hayata en cok önemli olan baba sevgisi bunu bende hitc yasamadim... Sukur et ki alah size daha iylsini versinler.
23 Yorumla- +1 yıl
ah ah işte insanın kendini yalnız hissetmesi için o kdr çok sebeb var ki.üzülme yalnız değilsin bu konuda benim ailemde mahkemeye verdiler boşanıyolar.bende baba sewgisi görmedm bu yaşıma kadr.bizde dağıldık.hiç kmsem yok annemden bşka .ben yalnız hissetmeymde kim hissetsn.umarm bundan sonraki haytmzda herşeyimiz olan insanı bulabiliriz:(
- +1 yıl
Benimde aynn öyle benimde anne baba ayrı bende yalnızım yalnız insanım
- +1 yıl
Inşaallah bulursun allah daha iyi kısmetler versin
ben de yalnız olmayı hiç haketmiyorum ama yalnızım senin gibi :( bazen olmayınca olmuyor sevgiyi bulmak çok zor.insanda şans olacak biraz da kısmet her şey aşkta öyle.
19 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
59Cevap
Soruyu soralı 1 saat bile olmamış, 5 kıza karşılık 32 erkek cevap vermiş belki iş çıkar diye, üzülme buradan bile çıkar bir sürü talibin :)
İş çıkar lafına alınma lütfen şaka yapıyorum, cevap verenlerin de çoğu iyi niyetle yaklaşıyordur eminim. Sevgili ya da eş sahibi olmak ne yazık ki iyi biri olmakla olmuyor, burada erkekler kızların serseri adam tercihinden kızlar da erkeklerin cilveli kızların peşinden gitmesinden dert yanıyor her gün, dünyanın düzeni böyle.22 YorumlaOnların iç dünyasını bilmeden mutlu olduklarını söylüyosun nereden bilebilirsin ki sen de koy 32 dişinin göründüğü iki resim, zaten onların amacı da b*k gibi olan hayatlarını, çok mutlu görünen iki fotoğraf çekip bunları da faceda zartta zurtta paylaşarak, insanlara mutluyuz mesajı verip mutlu olabilmek.
10 YorumlaÖncelikle herkes mutlu değil öyleymiş gibi davranıyolar kendilerine bile dürüst olamıyorlar, istemedikleri hayatları yaşayıp rol yapıyorlar her şey yalan dolan bi abin olarak söyliyim yanlız olmayı haketmiyorum deyip gidip saçma sapan insanlarla birlikte olma daha yolun başındasın herkesin yaptığı hataları yapma kusura bakma güzin abla gibi yazdım ama gerçekler bunlar
02 YorumlaBen 18 yaşındayım yalnızlık zor evet ama çok sorun etmiyorum çünkü gerçekten böylesi daha iyi kafa dinlemek için o gördüğün kişiler emin ol ota boka sebeblereden dolayı ayrılıyolar sonuç kendilerini üzüyolar bence karşına adam akıllı birisi çıkıncaya kadar takıl dur eğlen hiç kafaya takma yaşın çok genç çünkü hakkın bu:=)))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıletraftaki mutlu insanlar seni aldatmasın hele facebook hiç aldatmasın çünkü bu sitede büyük bir mutluluk yarışı var oysa çoğu özünde mutsuz insanlar araştırmalar bunu gösteriyor.sen kendini geliştirsen bu tür olayların iç yüzünü daha iyi görmeye başlarsın ve asıl mutluluğu da o zaman yakalarsın.!
11 Yorumlaİnsan her zaman hakettiğini yaşamıyor...Ama herkes hakettiği yerde olacaktır o şüphesiz.
''Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı,onunla şimdilerde beraber uyanıyoruz''
sabret... başka da bi çözüm yok ya da ben bilmiyorum.Geçecek ama cehennem olsa geçer.00 Yorumla
+1 yıl1 seneyi geçti yalnız kalalı. yalnızlığa alışmak kötü bir cümle olarak gelebilir belki ama alıştım gerçekten. mutlu çiftleri görünce imrenirim ama hadi bende bi sevgili yapıyım kafasında olmadığım için herşeyi akışına bıraktım. sen de öyle yap. o seni bulur, ya da sen onu. kafaya takcak bişey yok en rahatı biziz
00 YorumlaAile, yaşadığın yer, arkadaş cevren, aldığın aile ve okul eğitimi gibi nedenler yüzünden çok küçük yaşlarda edindinilen duygu ve düşünceler yüzünden büyüdükce boşvermişliğin pişmanlığını yaşamak ve bir caba içersinde mutluluğu kör kör aramak çözümü iste kendini baştan sonra değiştirmek...
00 YorumlaYahu sadece sen mi yalnızsın ? neden yalnızlıgı sadece kendine ait goruyorsun ? yalnız olan cok kişi var.
Evet sevgili şart ama kısmet. olmayınca olmuyor06 Yorumla- +1 yıl
Ailesinden ayrı yıllardır yaşayan insanlar da var. lisede farklı ilde unide farklı ilde yaşayanlar var. hatta ailesini nadiren telefonda arayın büyük sehirde yalnız yasayanlar da var.
Evet kaldıramayabilirsin. ama onlar sacmalamış. Bu durumda dışarıdan birinin sevgisiyle ayakta kalabilirdin mesela. daha bircok örnek verebilirim.
ama şu var onlar senin ailen. ve secimlerine karışsan bile kafalarında varsa yaparlar :( üzüldüm...
İyi bir gözlemci olmayabilirsiniz.. bazı kadın.. azizim..ayaklarını yerden kesecek aşkı yüz kişinin içinde baktığında bu dur.. der. Bazısı da ruhunun serveti önünde ona bakıyorken nerede benim kısmetim..
10 Yorumlabende yalnızım ama bunu hobiler edinerek unutmaya çalışıyorum. zamanı var demek ki doğru insan bir gün mutlaka çıkar .bazı insanlar erken bulur bazıları da bizler gibi zamanını bekler
10 Yorumla
+1 yılBende yalnız insanın öncelikle adım sefa elazığlıyım tam 8 senedir yalnızım bunu hakedecek ne yaptığımı bile bilmiyorum belkide kaderim bu yalnızlık kötü birşeydir tek bir insan gibi düşünüyorsun kimse seni aramiyor kimse seni sevmiyor kimse istemiyor hepsi bende var iyi bir insanım kötü birisi degilim ne diyelim ((allah büyük))
00 Yorumla
+1 yılSahip olmadıkların için üzülmek yerine, sahip oldukların için mutlu olamazsan kendi üzecek sayısız neden bulman oldukça kolay olur.
01 Yorumla
+1 yılyalnızlık, gönlünde birinin olmaması değil, birinin gönlünde olamamaktır...
ben, seni gönlünde taşıyan hiç kimse olmadığını zannetmiyorum...02 Yorumla- +1 yıl
sıkıntı orada olmasın? ''sence'' yok...
+1 yılyapmacık sevgiler yaşayacağına bir kere gerçekten sev o zaman bunca zaman yalnız geçirdiğin zamanın,bu yalnız zamanlarda üzüldüğünün bir hiç kadar değersiz olduğunu anlayacaksın.zaman her şeyin ilacıdır..
04 Yorumla- +1 yıl
biz içimizi kendimiz karartıyoruz.olumsuz bir şey olsa sanki her şeyin sonu gelmiş gibi davranıyoruz.pozitif düşünce insanı hep güçlü tutar.bardağın boş tarafını bir kenara bırakıp dolu tarafı ile ilgilendiğimiz an bizde mutluluğun nasıl bir şey olduğunun farkına varabileceğiz.
- +1 yıl
herkesi boşver sen kendine bak diğer insanların mutluluğu yada üzüntüsü sana bir şey katmaz kendin için uğraş kimse dört dörtlük yaşamıyor.
- İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılsorma ne ypacaz biz böyle ne yapalım bahtsızlığımızamı yanalım
02 Yorumla- +1 yıl
millet neler yapıyo tabi onların yaptıklarınada iyi denmez ama çok canım sıkılıyo bu aralar...
+1 yılsadece sen bunu düşün müyon türk kızlarının genelınde bu var neden dersen erşeği erkeklerden bekledıklerı için mesela ben teklif etmem ben erkeklere bakmam klasık kaprisler vs vs bundan :)
01 YorumlaSomalide millet açlıktan ölüyor filistinde suriyede binlerce kişi mahsumca ölüp aç kalıyo ama Herkez cok mutlu doğru diyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim var ama kendimi çok yalnız hissediyorum.Sorun sevgili değil olsa bile yalnız hissedebiliyorsun.Bi kuzeyin Ali'si gibi bi arkadaş bulabilseydim belki mutlu olurdum.
11 Yorumla
+1 yılsen de soyle yap cok sevdigin 3-4 arkadasinla fotograf cektir ya da ailenle. o fotografi facebooka koy yalniz olmadigini goreceksin.. :-)
10 YorumlaSevgilin yok bu sebepten de yalnızsın öyle mi? Gerçekten yalnız kalırsan o zaman anlarsın bence.
13 Yorumla
+1 yılbu sitede neden herkes ağlıyor anlayabilmiş değilim.
21 YorumlaBirisiyle olmak mutluluk getirmez insana daha çok sorumluluklarını artırır en ufak kusurlar baş ağrısı yapar. Belkide şuanlık olduğun durumun kıymetini bilmelisin.
00 Yorumla
+1 yılBöyle isyankarca tavırlar takınıp bencılce davrandıgın ıcın yanlız kalmayı hakediyosun. Baskalarının mutluluklarını kıskanmak yerıne onlara ortak olmayı denemelisin
12 Yorumla- +1 yıl
Kendine aşağılayıcı sözler söyleme
z leri s yazmaya devam edersen ölene kadar yalnız kalıcaksın.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm açıkçası yazdıklarına. Sevgili bulmak için bence çabalama. Bir şekilde o seni bulur. Çabalayınca olmuyor.
00 Yorumlaher insan aslında yalnız zaten . bende de var aynı duygular yalnız değilsin :)
14 Yorumla- +1 yıl
ilal birine bisey anltmak istiyorsan bana anlat veya baslasına en kolayı günlük tut .içindekileri paylasamamktansa bu yalnızlığın . dısarı cık yalnızkende insan mutlu olabiliyo yalnızkende yapılacak seyler var . zaten belli süreler insan yalnız hissediyor kendini .ve kendini yalnızım diye kapatma eve. arkadas ararsan bulursun ama onun seni bulmasını beklersenyalnız kalırsın
Sen erkek üye değilsen ben üyeliği mi iptal edicem , iddaaya giren var mı ?
01 YorumlaMutsuzken kimse fotografini koymuyor o yuzden herkesi mutlu zannediyorsun.;) sen face dekilere bakmaherkes bir yuzunu gösteriyor ya diger yuzleri...
10 Yorumla
+1 yılBu kadar çok yalnız insan varken, neden bu kadar çok yalnız insan var
17 Yorumla- +1 yıl
bu sendende kaynaklanıyor olabilir hanımefendi sertmi duruyorsun erkeksi tavırların falanmı var?
- +1 yıl
o yüzden bukadar yalnızsın gel gel diye değilde mesela sana teklif edenleri kabul edebilirsin çok seçici olma nasılsa evlenecek değilsinya
- +1 yıl
ozaman kusura akma yalnız kalırsın sürekli
bırak face deki fotolara bakmayı..etrafına bak..seni mutlu edebilmeyi bekleyen birileri mutlaka vardır..
00 YorumlaSenin gibi yalnız bir çok insan var,örnek olarak bende yalnızım.Fazla üzülme birgün sende mutlu olursun.
013 Yorumla
+1 yılbu aralar bende senınle aynı fıkırdeyım ılahı takdır dedım gectım :D
10 Yorumla
+1 yılarkadaşlık isteğimi kabul etseydin yanlız kalmazdın ciddiyim...
00 YorumlaAcele etme bence herşeyin hayırlısı de . Mutlaka çıkacak karşına biri. Canını sıkma :)
00 Yorumlavalla bende de oluyo ara sıra insann pskolojisi pozulo heralde :(
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorduktan sonra yalnız bırakmazlar seni yurdum gençleri.
10 Yorumlabak sana yorum yazanlardan en az 5 i anladıgım kadarıyla sana dolaylı çıkma teklifi yapmış
bende dahil..beyaz atlı prensi bekleme seise razı ol yoksa at ile olmaya razı kalırsın
saygılar...00 Yorumla
+1 yılBana öyle Bakma Anlayacaklar
İkimize Karşı Bu Dünya Bizi Anlamıyacaklar
Bu Hayatta Bizi Böyle Yakamızdan Tutacaksa
Hadi Böyle Yaşa Derken Kalbimize Sormuş mu00 Yorumla
+1 yılBiz niye yalnıziz.. Bizim niye sevgilimiz yok! Biz mutlu olamazmiyiz? Niye biz p*cmiyiz :(
00 Yorumlabazı insanlar yanlızlıklarıyla var olur bu dünyada ama asla tam anlamıyla yanlız kalmazlar...
12 Yorumla- +1 yıl
tam anlamıyla yalnız olamaz? sabah günaydın diyen yok bana yalnızlıktan yan o kadar zamanım arttı ki 13 yaşımda kuantum fiziği ile uğraşmaya başladım şu an yaşım 16 siyasi bilgim aşırı yüksek fizik ve astrolojiye de merak sardım arkadaş buraya yazınca anladım ben neden yaşıyorum benim resmen hayatım boşmuş? :(
- +1 yıl
Arkadaşımız insanların mutlu görünme faaliyetlerini gerçek sanmış
12 Yorumla- +1 yıl
yalan olmadığını düşündüklerini bir izlemeye al. Eğer ki her zaman mutluysalar o zaman onlar bu dünyadan değiller, çünkü bu dünya o şekilde yatılmadı. her zaman mutlu olunmaz diyecek şimdi bazı arkadaşlar. bende diyecem ki, hayır efendim, her zaman mutsuz olunmaz aslında, arasıra, çok nadiren de olsa mutluluk da olmalı!
Bunu sana sormalı bu güzellikle yalnız kalmayı nasıl başardın ?
012 Yorumlaçok zeki bir kızsın bu yüzden yalnızlığa ömür boyu mahkumsun. akıllı ol akıllı evde kalacaksın
00 YorumlaAçmayın şöyle konular ya. Yalnızo olduğumu hatırladım gene.
00 Yorumla
+1 yılyemin ederim sen benim kız versiyonumsun neden yalnızım bende
01 Yorumlabende sıkılıyorum aynen bende senin gibi düşünüyorum sana özelden bi soru sorablirmyim?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha yaşın kaçki..hadi 35 olsan anlarımda daha çok gençsin.rast gelmemiştir;)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende 20 ve daha geçen aydan beri bir sevgilim var,sevdiğim biri..daha öncesinde yoktu.tabiiki var canım 80 lik nine misin,gudubet misin,çirkin misin yahu!111
Cevap sahibi+1 yılsağol..evet şans,kader,kısmet:)
gel çıkalım senle bende yalnızım bu aralar canım sıkkın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsensiz sabah olmuyor gün geçmiyor sensiiiiiiiiiz...
00 Yorumla
+1 yılYanlız olduğu için yanlız hisseder bence :/
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü yanlız olduğuna inandığın için yanlızsın
Zor bir şey değil illaha realde olmasa bile sanal da yanlızlığını giderebilirsin hiç kimse yoksa ben konuşurum senle sorun değil (;
+1 yılbilmem... profiline bakarsan anlarsın:P:D
03 Yorumla- +1 yıl
bi bak bakalım ya... göz gezdir...:D
- +1 yıl
nasıl oldun şimdi? arkadaşlık teklifimi kabul et sana bir iki tiyo vereyim.
Yalnızız işte, açıklaması yok...
01 Yorumlaüzülmek için fazla güzelsin bence...
06 Yorumlayalnızlık paylaşılmaz
20 Yorumlabizde yalnız olmasak burda ne işimiz var
02 Yorumlaetrafındakiler yapmacıktır
01 YorumlaBen sizin için burdayim :))
00 Yorumlasonbahara az kaldı beyb dayan biraz daha
00 Yorumlaherkesin mutlu olduğu ne malum ki...
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem