İnternet & Teknoloji 2 ay Bir siteden telefon kazandım fakat bina numaramı yanlış girdim, problem çıkar mı ki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Siteyi bulamadığım için düzeltemedim ve öyle kaldı... Bir siteden telefon kazandım fakat bina numaramı yanlış girdim, problem çıkar mı ki? Cevapla Telefon Soruları Site Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 400 cevap paylaştı. Şu siteye hala inana olduğunu sanmıyordum ama teşekkürler algımı kırdın 2 0 Yorumla
gold_face Takip Et Yoda Yaş: 45 2 ay İnşallah parada yollamışsındır yoksa vallahi alınırlar 😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Asko IBAN bilgilerini de at hatta parada gönder tmmi daha kolay seni kandirsinlar 1 0 Yorumla
DrakeRamoray Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% 2 ay İyi ki yanlış girmişsin çünkü dolandırıcı bunlar 1 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yahu canım mısınız kim kime iPhone veriyor 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnanma derdim ama hangi site bilmiyorum 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Bizim milletimiz asla dolandırılmaya doymaz 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 85% 2 ay Yüksek ihtimal dolandırıcı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 879 cevap paylaştı. Dolandırıcı bunlar. İnanmayın böyle şeylere 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şu siteye hala inana olduğunu sanmıyordum ama teşekkürler algımı kırdın
İnşallah parada yollamışsındır yoksa vallahi alınırlar 😃
Asko IBAN bilgilerini de at hatta parada gönder tmmi daha kolay seni kandirsinlar
Dolandırıcı site. Kredi kartı bilgilerini vermedin umarım
Dolandırıcı bunlar koçum..
İyi ki yanlış girmişsin çünkü dolandırıcı bunlar
Yahu canım mısınız kim kime iPhone veriyor
İnanma derdim ama hangi site bilmiyorum
Bizim milletimiz asla dolandırılmaya doymaz
İşin sonunda dolandırılmada gkkdkfkdf
Yüksek ihtimal dolandırıcı. Geçmiş olsun
Onlar seni bulurlar sen merak etme
Dolandırıcı bunlar. İnanmayın böyle şeylere
Dolandırıcı da olabilirler.
Masallahhh