İnternet & Teknoloji İnstagrama giremiyorum telefon numarası zorunluluğu mu geldi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Numara eklemek zorunlu mu açılmıyor İnstagrama giremiyorum telefon numarası zorunluluğu mu geldi? Cevapla Telefon Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
maakinist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Nick :Auwuuw_uwoaitqq6abahuanjai091. Şifre:6276gahuwuu672hyw 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Bu ne laaa Yorumla maakinist 1 yıl Instagram hesabı dene belki acilir Yorumla Soran 1 yıl Giriş yeri açılmıyor ki diğer ABD telefon no diye çıkıyo Yorumla maakinist 1 yıl Yoksa dur FBI senin telefonu haclamiş olabilir Yorumla maakinist 1 yıl Yeni telefon al Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka be Yorumla maakinist 1 yıl Herşeyde niye bir alaka ariyon ki Yorumla maakinist 1 yıl Şimdi bizim bir akraba var tamamı adam ekmek arası baklava yiyor hani bende buna derim ne alaka ama belki tadı güzel denemek lazım Yorumla Soran 1 yıl Fbi ben ve telefonumu bapsın Yorumla maakinist 1 yıl Hm mantıklı keyfide olabilir senin baba mitçi falanmı Yorumla Soran 1 yıl Aynen la onla mı alakalı Yorumla maakinist 1 yıl Bilmiyorum neyse baban nerde simit satıyor gidiyim bi goriyim Yorumla maakinist 1 yıl Eleman lazimmi bol aksiyonlu ülser her zaman ilgimi cekmistir Yorumla maakinist 1 yıl Ülser değil işler ülser ne alaka la Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Tespit edilmiş sahte hesap olabilir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sahte hesabım var ama gerçeği de açamıyorum Yorumla
patiliiiseverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% 1 yıl bende acılıyo sen cıkısmı yaptın 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Numaran kayıtlı mı fake bi hesabım vardı ondan da giriş yapıyordum aynı cihazda acaba ondan mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nick :Auwuuw_uwoaitqq6abahuanjai091. Şifre:6276gahuwuu672hyw
Bu ne laaa
Instagram hesabı dene belki acilir
Giriş yeri açılmıyor ki diğer ABD telefon no diye çıkıyo
Yoksa dur FBI senin telefonu haclamiş olabilir
Yeni telefon al
Ne alaka be
Herşeyde niye bir alaka ariyon ki
Şimdi bizim bir akraba var tamamı adam ekmek arası baklava yiyor hani bende buna derim ne alaka ama belki tadı güzel denemek lazım
Fbi ben ve telefonumu bapsın
Hm mantıklı keyfide olabilir senin baba mitçi falanmı
Aynen la onla mı alakalı
Bilmiyorum neyse baban nerde simit satıyor gidiyim bi goriyim
Eleman lazimmi bol aksiyonlu ülser her zaman ilgimi cekmistir
Ülser değil işler ülser ne alaka la
Tespit edilmiş sahte hesap olabilir
Sahte hesabım var ama gerçeği de açamıyorum
bende acılıyo sen cıkısmı yaptın
Numaran kayıtlı mı fake bi hesabım vardı ondan da giriş yapıyordum aynı cihazda acaba ondan mı
Evet öbür tuelu spam