Böyle bir teknoloji gerçek olabilir mi?

Belkide birileri bu teknolojiyi geliştirmiştir toplumdan saklıyordur neden söylesinler ki? Klonlama mümkün olsaydı ne yapardınız hayatınız nasıl değişirdi? Etkilenirdi?
Mümkün
Mümkün Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mümkün Değil
Var bence Amerika başkanı bildiğin klon mesela dahada var aklıma gelmedi şimdi
Tabikide mümkün değil.
Neden peki
Bir DNA üretebilir misin? Var olan 1 hücreyi (DNA) klonlayabilir misin? Diyelimki klonladın. Klonlanmış o 2 hücre çoğalıp büyüyüp bir insan olacak mı? Yoksa sadece çoğalmış hücreler olarak mı kalacaklar? Cevap hücre olarak kalacaklar.
Senin dediğin hücre klonlaması ama. Karşındaki insanın hücrelerini klonlarsan tabikide hücre olarak kalacaklar. Ama formunu, dna'sını ve beyin nöronlarına kadar aynısını klonlarsan ikizini klonlamış olacaksın. Bir koyunu klonladılar. Ama doğurarak. O doğan koyun zaten var olmuş olan bir koyundu. Her şeyi yapmak mümkün. Çünkü fizik, biyoloji ve kimya oynamana izin veriyor. Sadece bilmiyoruz. Belli bir yere kadar klonlamayı mümkün olarak görmeyeceğiz. Soru işaretleri çözüldüğünde klonlama gerçek olacak. Ama yasak olucak
Hayır... Mesleğimin verdiği bilgiye dayanarak mümkün değil diyorum. En fazla bir organ yaratırsın veya klonlarsın. Bir insan mümkün değil.
Mümkün ama yasak
Gerçekten mi kim yasakladı