Hesabımdan çıkış yaptım donduğu için çıkış yaptım ve giriş yaparken bilgileri hatırla seçeneğini işaretlerdim buna rağmen hesabı bulamıyorum taa 1 sene önce ki hesaplarım çıkıyor karşıma
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Giriş sayfasında Şifremi unuttum a bas orada seçenekler çıkıyor mail veya sms falan. Onlardan birine tıkla sonra şifreyi yeniletiyor
Konu şifre değil ki
Tamam da şifreyi yenileyince otomatikman girebiliyor olacaksın
İyide hesabı bulamıyorum iste
Yani girmen böyle daha kolay olur
İsmi de fakeydi hatırlamıyorum
Hayır onu demiyorum
Hesabı bulmana gerek yok
Mevcut hesaba giriş yapın tıklayınca 50 tane hesap çıkıyor karşıma aylar önce yıllar once kapatmış olduğum
Hangisiydi nerden hatırlayayim
Şifremi unuttum yaptıktan sonra senden o hesaba kayıtlı maili veya telefonu istiyor sen bunlardan birini yazınca kendisi hesabı buluyor otomatik
Mecvut hesap sayfasından çık giriş sayfasına gel sen
Heh onu da yaptım işte en son 50 tane hesap çıktı karşıma
Yönlendiricem seni
Ana sayfaya mi
Tamam kuzu
Çıkmaması lazım ama öyle
Evet Instagram giriş sayfasına
Demi ama zaten hesabim da tuhaf bi şekilde donmustu
Mail şifre vs diyor ya oraya
Hesabın askıya alındı filan denmedi yani bembeyaz oldu ekran kurtarmaya çalıştım 24 saat sonra tekrar deneyin dedi tuhaftı
Mail şifre kutucukları var ya o sayfada bunların altına şifremi unuttum yazıyor ona bas
Tamam giriş yapa tıklayınca açılan yere yani demi
Çalındı mı acaba diyicem ama neden 24 saat falan desin
Tıkladım tamam
O sayfada yazacak şifremi unuttum diye
Evet bastım ona
O hesaba bağlı olduğunu hatırladığın bir mailin veya telefon numarası yaz varsa
Tamam
Karşıma 20 tane hesabım çıktı aylar yıllar önce açıp kapatmış olduğum.
Birde ilk başta 4 tane İNSTAGRAM KULLANICISI yazan hesap var
Hangisine tiklasam ki
Sen bulmaya çalıştığın hesabın adını hatırlıyor musun
maalesef
Bence instagram kullanıcısı yazanlardan biri. Çünkü seni sayfadan atmış hesap devre dışı kalmış. Dolayısıyla adı instagram kullanıcısı olmuş. Hesabı dondurunca da karşı tarafa öyle gözüküyor isim. Tek tek dene bakalım belki birinden biridir
İnstagram kullancisi yazan hesap seçeneklerine tıklıyorum yeni şifre belirle çıkıyor sadece karşıma
Çok mantıklı dedin
Şifre belirle diyor belirleyeyim o zaman
Evet belirle ve not al bir yere tek tek
Anlatmaya çalıştığım buydu hesabını bulamazsan bu yöntemle yeni şifre belirleyip hesabına tekrar girebilirsin
Aklında bulunsun
O kadar teşekkür ederim ki
Hesabı buldum doğru seçenekmiş
Diğerleri ne merak ettim çünki ilk defa böyle bişey oldu hani diğer 3 hesap ne acaba bzbsbz
Rica ederim ❤️ diğerlerini de yenile istersen ama not al bence tek tek kullanıcı adı ve şifre olarak
Peki son sorum jzjejx instagram iptal edince yorumlar silinir mi yoksa 15 gün kalırmı
İptal etmek derken komple hesabı silmek mi veya dondurmak mı anlamadım
Dondurmak değil kesinlikle
Silmek
Ama kalıcı silsen bile şu tarihte silinecek diyor ve 15 sonra ya tarih veriyor ya hani
Neyse çok teşekkür ederim sana
15 gün sonra hesabın komple kapanacak demek istiyor. Yani kapattın ama fikrini değiştirirsen diye süre veriyorum diyor. Yani hesabını silme işleminden sonra 15 gün hesaba girmezsen 15 gün sonra hesap komple silinecek sen istesen de giremeyeceksin. Ama eğer 15 gün içinde girersen silme işlemi iptal olacak. Ama bu 15 gün süre zarfında yorumlar kalkıyor diye biliyorum. Ne de olsa 15 gün süre bile verse sen girmediğin için hesap devre dışı kalıyor yani instagram kullanıcısı diyor. Twitter da aynen böyleydi kuralları aynı
Eğer yorumlarını bulup silmek istiyorsan onun da yöntemi var profiline gir sağ üstte 3 çizgi var ya oraya bas sonra 'hareketlerim'e bas sonra 'yorumlar'a bas orada gelmiş geçmiş bütün yaptığın yorumlar çıkacak istediğini silebilirsin basılı tutup
Anladığım kadarıyla hesabımı kalıcı olarak sil e tıkladığım andan itibaren yorumlar siliniyor
15 gün girmezsem de hesabımın kendisi siliniyor
Çok teşekkür ederim gerçekten çok çok teşekkür ederim
Evet doğru
Rica ederimm
Sadece yorumlar değil de beğeniler de siliniyor bu arada , yani senin beğendiğin şeylerdeki beğenilerin yok oluyor
O saçma işte
Kız bide ne sorucam sana bulmuşken
Mesela birisi yorumuma yorum yapıyor onu göremiyorum tıklasam da yorumlarımdan bulmaya çalışsam da bulamıyorum gorukmuyor kendi yorumum da görünmüyor öyle olaylarda ama bildirim ekranında yorum yapanın yorumu görünüyor
Yok saçma değil aynı şey
Sor bakalım
Nası yani
İşte bunu bilmiyorum hiç başıma gelmedi veya duymadım
Bzbwbzjwx teşekkürler belki de bsni engellediği içindir
Ha şey olabilir yorumlar çoksa görmediğin bir yerde olabilir altta veya yukarda vs. Ondan bahsediyorsan bu normal bişey benim de başıma geldi
Ama engellese bildirimden de silinir
Yok engelliyor galiba * küfür yazıyor yani
O da doğru
Valla bilemicem bazen anlamsız şeyler olabiliyor instada falan
Gerçekten öyle
Mesela bu aralar storyye koyduğumuz bir gif story atılınca siliniyor. Veya bir gönderiyi hikayede paylaş diyoruz hata veriyor. Yani bazen böyle hatalar ve saçmalıklar olabiliyor
Zaten ne hikmetse tüm uygulama ve oyunlar güncelleme geldikçe tatsızlaşıyor
Kızlar Soruyor bu görüşü eig seç
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!