- s3 ay
Biz kadınlara kanka demek kabalık mı? Kanka kan kardeşi demek. Çok güzel bir anlamı var da. Biraz saygılı ve düşünceli olun. afa gelince hepiniz duyarlısınız.
Arkadaşının otistik demesini çok çirkin buldum. Hastalıklar ve hastalar üzerinden hakaret etmeyi ne zaman bırakacaksınız?011 Yorumla- 3 ay
Benim yorum neden karıştı şimdi 😹. Son cümleyi 2. paragrafa yazdım, yukarıdaki paragrafa kaymış 😾.
- Soran3 ay
Kankayi o anlamda kullanmiyor kankayi erkek anlaminda kullaniyor sevmedigi erkeklere doyir kendisi ustte soylemisti
- 3 ay
Bir şey yazmıyor ki.
- Soran3 ay
Iste o kismi atmayi unuttum
- Soran3 ay
Bir onu atmamisim bir de kendi dedigim su kisim tam cikmamis
- Soran3 ay
O bana foto at deidginde disaridayim attiklarindan haberim var ama cevap yazamıyorum kusura bkam lutfen demiştim hani mesajlarından haberim var anlaminda
- Soran3 ay
Ondan sonra ne attin bana doye sacma siru sormustu
- Soran3 ay
Ne diyecegimi sasirdim
- 3 ay
Mesajlarını silmiş ve unutmuş ne yazdığını.
- Soran3 ay
Olabilir iste mesajlari mi sildin dedigimde bana yok diyip sacmalamisti sonra otistik dedi asagidakiler de sikintilisin diyince sabahtan beri ona üzülüyorum otistiklik mi yaptim diye
- 3 ay
Arkadaşına söyle bir daha hastalıklar ve hastalar üzerinden terbiyesizlik yapmasın. Arkadaşın yalan söylüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 403 cevap paylaştı. Sohbetiniz neden IQ seviyesi düşmüş gibi onu anlamadım. C2 den konuşan insanlardan pek hayır beklememek gerekiyor diye biliyorum. Bence takacak bir durum yok engelleyip geçin
14 Yorumla- Soran3 ay
Kendisinin yuzunden ustte dediklerimi anlamadan konuşuyor sonra da otizmlisin diyor sabahtan beri anlama sorunum mu var diye kendimi sorgulayip üzülüyorum c2 demisken internette gordum meraklandim heves ettim yukledim yuklemez olaydım hesabi sildim sonra zaten
- Soran3 ay
Haklısınız bundan sonra kullanmicam ama en onemli kismin ssini atmamisim ustte O bana foto at dediğinde disaridayim attiklarindan haberim var ama cevap yazamıyorum kusura bakma lutfen demiştim hani mesajlarından haberim var anlaminda ama o kisim tam cikmamis sonra kendisi ben sana attiklarim ne dedi ben de ona mesajlari mi soldin dedigimde bu sefer sen bana ne attin dedi konuyu apayri yere çekti sonra da ostistik dedi iki gundur bir sey oldugunda o an tam dinlemedigimde ya da herhangi bir seyi anlamadigimda acaba otistik miyim diye sorgulayıp uzuliyorimiste laf agizdan çıkıyor ama sonuc bu😢
Su konuşmalarda iki taraf da sıkıntılı duruyor kusura bakma.
110 Yorumla- Soran3 ay
Benim sıkıntım ne soyler misin?
- Soran3 ay
Hani su davranışından dolayi dedim diye örnek veriri misin
- Soran3 ay
Insanlarin gizunun içinden karakterlerini gormek gibj bir ozelligim yok ki yukarıda foto at demiş bana ben de disaridayim hani cok cevao veremiyorum kusura bakma lutfen yazmistim o kismi atmayi unutmusum
- Soran3 ay
Attıklarından haberim var ama yazmisim hani mesajlarini biliyorum bakiyorum anlaminda
- Soran3 ay
Bir anda bana bu sekilde cikisti attiklarim ne kanka vs demeye basladi
- Soran3 ay
Ne yapacagimi şaşırdım en sonunda engelleidm zaten
- Soran3 ay
Ben de simdi otistik bir pislik mi oluyorum ona gire buna uzukup stres olup pskiloolarak otistik bir pisligim ben diyip etkilenip oyle kendimi ayarlayacagim da
Bu nasıl bir diyalog okuyan arkadaşlar beni dürtebilir mi ya aklımı kaybediyorum
11 Yorumla- Soran3 ay
Ben de anlamadim cok sacma bir doyalog o yuzden soruyorim iste
- Gizli Üye(18-24)3 ay
Doğru düzgün konuşma yok ki ortada, anlaşılmıyor hiçbir şey
00 Yorumla - 3 ay
ikinizde de bir sorun var. bir IQ testi önerimdir.
00 Yorumla Otizm hakkında espri yapmanız utanç verici
01 Yorumla- Soran3 ay
Ben yapmdim o dedi ve hakaret anlaminda kullandi
- 3 ay
Ula c2 den konuşup mantıklı birisini mi arıyorsun
03 Yorumla- Soran3 ay
Cok dogrusun ya
- Soran3 ay
Haberim yokki internette gordum merak ettim deneyim deidm
- 3 ay
Hahahaha
- 3 ay
Muhabbetiniz de çok iyiymiş Allah arttırsın 😀
01 Yorumla- Soran3 ay
Tövbe de
- 3 ay
Sıkıntılısiniz sjsjsj
03 Yorumla- Soran3 ay
Komik mi
- Soran3 ay
Bendeki sıkıntı ne soyler misin su davranisindan dolayi sikintilisin der misin
- Soran3 ay
Ne kadar kolay bir insana aklini sorgulatmak degil mi
- 3 ay
Ya muhatap olma çirkef erkek modeli😂
04 Yorumla- Soran3 ay
Dogru diyrosun bir kere muhattap oldum sinir oldum engelledim zaten de asagida da bana otistik muamelesi yapanlar var bir tanesini kaldirdim ama yahu Allah aşkına ben ne otistikligi yapmisim?
- Soran3 ay
Bak bir tanesi de sikintilisiniz yazmış
- Soran3 ay
Bende sorun mu var simdi☹️
- 3 ay
E sende çok kopuk konusmussun hem adama bekle demişssin yazmamıssın yinee de hakaret etmesi olmamş
- 3 ay
Engelle geç zaman kaybı
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 571 cevap paylaştı. Ortalığı karıştırmışsın
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karşında bir bağyan var!!
00 Yorumla- 3 ay
kadın buluyorlar sonra neler oluyor ya dsfd
00 Yorumla
Detaylı bilgi