İnternet & Teknoloji İnstagram hesabım 9 yıllık hesap? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya şimdi yeni hesaba geçmek istiyorum. Çünkü 9 yıldır kullanıyorum çok eski mesajlar falan var. Yapayım mı sizce yoksa gereksiz mi Güncellemeler1 yıl Hatta 10 ya 2014 açmışım İnstagram hesabım 9 yıllık hesap? Cevapla Fal Soruları Mesaj Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kırıkhayaller95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Dondur istediğin zaman geri aç kullan 0 0 Yorumla
izzmiir353535 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Soru sahibi bana ulaşmsn canım bşy sorcm 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Takip ettım Yorumla Soran 1 yıl Ne sorucaksın? Başka sorularıma yanıt vermesene ahahahaha Yorumla izzmiir353535 1 yıl Bir ex meselesi özelden olsa olur mu ahahah Yorumla Soran 1 yıl Yazabilriisn Yorumla izzmiir353535 1 yıl Gizlisin canım nasıl yazim ayroca xper1 uazrmsn Yorumla Soran 1 yıl Kanki sana yazamıyorum ki istek attım geri döndün. Soruma yanıt verdin demin Yorumla izzmiir353535 1 yıl aaa ma ile başlayan sen misin canım Yorumla Soran 1 yıl Yazdim sana Yorumla
hayatbossalllacos Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Nolcakki? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 10 yıldır allah bilir kimle mesajlaştım ne yorum yaptım post altlarına Yorumla hayatbossalllacos 1 yıl Hmm o zaman hesabin ismini cismini herşeyini degistirmen lazim Yorumla izzmiir353535 1 yıl Soran kişi bana ulaşrmsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dondur istediğin zaman geri aç kullan
Sil mesajları devam et
Soru sahibi bana ulaşmsn canım bşy sorcm
Takip ettım
Ne sorucaksın? Başka sorularıma yanıt vermesene ahahahaha
Bir ex meselesi özelden olsa olur mu ahahah
Yazabilriisn
Gizlisin canım nasıl yazim ayroca xper1 uazrmsn
Kanki sana yazamıyorum ki istek attım geri döndün. Soruma yanıt verdin demin