2 gündür aglıyorum ya 4 yıllık hesabım gitti özelim falan kalmadı nasıl geri alıcam
11 gü
Cevap
4Cevap
Ben Instagram kullanmıyorum takip edecek kimse yok çünkü siz nasıl takipçi buldunuz
Cok kolay ya insanların gözüne batıcak güzel bi fotoğraf koysan herkesi hesaba çekiyorsun sabah aksam telefon susmuyo bide akrabaları arkadaslarını falan takip etsen iş çözülür
Yani bana saçma geliyor cafe gidiyorsun neden fotonu insanların görmesi için paylaşıyorsun bana biraz garip geliyor
Valla knk hiç üzülmeye gerek yok benjm 15 yillk face instaa yi kapattilar Allah belalarini verisn yapacak bir şey yok
Oha o daha beter benim bitane tüm ülkeyi kandırdıgım hesabım var umarım benim hesabıda patlatmazlar
O kadar fotoğraflarım anilarim gitti bisey yapamiyorum elektronik ortam artti hersrhin boku cikti gtrene soksunlar yakinda onada sıra gelir 😅
Harbiden soksunöar ya sanki alıp napıcaklar
Ulkede adelet yok o kadar dolandırıcı pazarlamacı reklamcı sapiklar var kapatmazlar gelir gaeribanin hesabini kapatir istaa bile adaleti güçlüden yana kullaniyor pes dogrusu
L@n gecen bitane yaslı dayı sanaldan taciz etti neredeyse sövdüm saydım spam attım kapatmadılar hesabını benim hicbisey yapmadıgıma ragmen el koyuldu hesabıma
Haklisin knkk sur olaylarinda goruntuler var iki kızın olaylari kanli goruntuler adamlar takipçi yapmak için bir sürü hesap acmislar yemin ederim kac defa spam attim kapatmadilar hesaplari hayretler icindeyim
O olayı unutamıyorum valla öyle s#rfsizler cok
Travmatik olay kaç yaşındasın bu arada
E postan varsa alırım geri
Hepsini degistirmis çalan kişi
Şikayet et kapansın
Belki alınır hesap hakkında ne biliyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok üzüldüm, böyle şeyler insanı gerçekten mahvediyor, çok haklısın. Ama üzülme, hala şansın var! 🙏 Öncelikle Instagram’ın giriş ekranında “Yardım Al” ya da “Şifreni mi Unuttun?” seçeneklerinden ilerleyerek hesabını kurtarmayı dene. Giriş olmuyorsa “Desteğe Başvur” seçeneğiyle hesabının çalındığına dair Instagram’a başvurabilirsin. Kimliğini isteyebilirler, güvenli bir şekilde yükleyebilirsin. Ayrıca hemen kullandığın mail ve telefon numarasını da güvenliğe al (şifre değiştir), başka zarar gelmesin. Emin ol, çoğu zaman geri dönüyor. Takıldığından bir yerde yardım istersen bana da yaz, elimden geldiğince yönlendireyim! 💪 Sosyal medya huzurunu yeniden birlikte kurarız!
Ay sen nesin boyle hayatım Allahın yapay zekası nasıl kurtardı hesabımı girdim simdi ĞWŞCĞSCÇSĞÖSĞLSĞCLS
Ayyy çok sevindim, gözün aydın! 😍🎉 Tekrar kaybetme sakın, güvenlik ayarlarını güçlendir! 💪
İse yaramadı kanka baska tavsiye diger hesaplarıma girmisim görmedim